Flytt

Stress, lycka, ångest, nervositet, längtan, saknad, nedstämhet, upprymdhet, hopp, upggivenhet, framtidstro, spänning, förvirring, osäkerhet, glädje

Vad var det jag sa?

Sa jag inte att allt löser sig? Visst?
Nu ringde mamma och de behöver hjälp på jobbet, så från och med kl. 13 idag så får jag jobba heltid enda tills mitt på dagen på fredag. Och eftersom jag omöjligt kan jobba både under veckan och helgen om jag ska hinna packa så hade jag plötsligt inget annat val än att tacka nej till hotellet i helgen (jobbet nu i veckan var mycket fler timmar så smartast att välja det). Det blir lite mer stressigt nu, men jag har ju hela kvällarna på mig att packa och fixa. Och jag kan med gott samvete ha helgen ledig att säga hejdå.

Nu blev det lite nervöst att helt plötsligt slängas in i ett nytt jobb sådär, men blir nog bra.  ^^

Känslor & sånt

Ikväll slog det mig plötsligt att det inte alls är så bra att jag ska jobba fredag och lördag, jag tackade ja direkt och tyckte att gud vad bra att hinna tjäna lite extra pengar. Fast nu börjar jag inse jag inte alls vill. På fredag kommer nog Terje och då vill jag träffa honom och hjälpa till att fixa flyttlasset så vi gemensamt kan se till att allt viktigt kommer med. Sen flyttar jag för guds skull tidigt på söndag morgon - och istället för mysmiddag och kvalitetstid med familjen så ska jag servera mat?
Jag tror verkligen att jag måste ringa Johan imorgon och avboka det där. Det är skitsynd - jag vill jobba och jag vill tjäna lite pengar. Men jag är hellre fattigt om jag får vara med folk jag älskar. "Lever på luft & kärlek" sa mamma om mig redan när jag var liten, och jag tror det håller i sig. & jag vet att om jag går till jobbet kommer jag antaligen - mesig som jag är - vara gråtfärdig hela tiden och sen helt knäckt på söndag för att det kommer känns som jag åker utan att ha hunnit säga hejdå ordentligt.

Nej usch, det börjar kännas nu att jag ska åka ifrån alla. Det börjar dessutom känns av ordentligt att jag inte träffat Terje på länge. Saknad saknad. Min älskling som jag saknar så nu och så familj och vänner som jag kommer sakna så om en vecka när jag har åkt.
Jag vill ta vara så sista tiden hemma i mitt Malung, och samtidigt kan jag knappt bärga mig tills jag är på Åland, med min älskling, i vårt nya hus redo att börja fixa.
Jag vet att jag gör rätt som flyttar och jag vet att jag varken vill eller borde bo hos mina föräldrar hur länge som helst. Jag vet att allt kommer lösa sig och jag ser fram emot mitt "nya" liv. Men jag får gråta ändå, och det får vara jobbigt fast det är rätt. Imorgon gäller nya friska tag och även nu ikväll mitt i floder av tårar av längtan och saknad så kan jag inte låta bli att också känna mig ivrig och glad.
Det kommer lösa sig, för det gör det alltid.
Jag kommer att klara mig, för det gör jag alltid. & jag kommer klara mig jäkligt bra dessutom.


Sol igen! :D

Åh, inget gör mig så lycklig som solsken (förutom Terje då).
Haft en urhärlig dag med solande och att sitta ute nu på kvällen, med stark sol, ett glad vin (eller två) och en cigg (eller två) var en riktig semesterkänsla. Nu snart vankas det god mat - mums! - och sen blir det mysslapp.

Var på jobbet idag också, hade förmiddagspasset i repan. Känner mig ganska övertygad om att min receptionistutbildning är rätt, för jag hade så jäkla kul. Att inte veta vad som kommer hända under dagen, få hålla på med massa olika småsaker och hoppa in och hjälpa här och där. Passar mig finfint, så tror att både utbildningen och den tjänst som det (förhoppningsvis) kommer leda till komemr bli bra för mig :) Dessutom är jag, tro det eller ej, riktigt sugen på att sätta mig i skolbänken igen så längtar faktiskt väldans.

Så har man fått lite goda nyheter idag också, så det känns på topp!
Åh, vad jag älskar sommar! Vad jag älskar att livet känns så fint när solen skiner. Och vad jag önskar att det kunde vara så jämt.





Ps. Saknar min älskling. Så mycket.

Sooooooolen

Härlig dag i solen! Först hemma på gården med Axi och en bok, och sen ner på byn och träffa både Kakan och Priik! <3 :D

Nu är det slapp som gäller, film och fysta vindruvor. Tyvärr en väldigt lång film (tre timmar, omg) och jag ska upp senast 05:45 imorgon så ska dra igång den snart så man kommer i säng någon gång. Måste tyvärr duscha sen också bara, hm. 
Blir iaf jobb i repan imorgon, 06:45-13:30 :) Jobbigt att ta sig upp men ska bli kul, och super att få iaf några kronor på nästa månads lön.

Nej, nu film! :)

Ett nytt hem?

Jag är allt en lyckligt lottad jävel, & tack och lov så har jag vett nog att vara fruktansvärt tacksam över det.
Har sett bilder nu, på huset. Vårt hus, och jag skulle vilja påstå att det är mitt drömhus. Ge mig lite färg och någon tapetrulle bara, så kommer det bli perfekt. Det finns en öppen spis, det finns träpanel i köket, det finns massor av fina fönster, det finns äppelträd på gården, det finns en stenhäll utanför utterdörren.... Åh, hela jag längtar tills vi kan börja, tills jag är där.

Jag fattar inte hur det har kunnat flyta på så bra? Att huset blev vårt, att jag kom in på skolan, att Terje fick jobb? Allt inom loppet av vadå - två veckor?
Det är helt galet, och det kommer bli så spännande att få börja med allt och att prova på något nytt.

Vackerhet

Vissa saker är sådär fina att jag nästan får ont i magen av att titta på dem, man blir glad av att ha dem omkring sig. Ett exempel på något sådan är Terje, min underbara underbara som gör livet fint. Ett annat exempel är sakerna jag köpte på rackartyg igår. Var där och shoppade med svärmor, och duktig som jag är så har jag tappert sparat en del av ett presentkort som jag har därifrån :) Ville spara och bara köpa riktigt fina & billiga saker så att det skulle räcka. Snäll som jag är så tänker jag visa vad som köptes, fast ganska dåliga bilder och allt som inte med, för kameran valde att tvärdö. Båda två.


Fiiin burk som jag & Terje fick av Kia. Vet inte om du är lika förtjust som jag är älskling? Hoppas det!
Perfekt för te, eller perfekt att bara titta på.


Det här är ju ingefär så vacker som en kopp kan bli, fast hade varit ännu bättre om den varit vit i grunden, men det duger ;) Kommer nog att både användas som min privata att dricka kaffe ur samt som prydnad, med ett ljus i kanske?



Kunde inte motstå, speciellt inte när de var så pass billiga. Dock har jag väntat och väntat på att de ska få in M, men nu gav jag upp och köpte ett W istället, funkar det med.




Okej, den här är inte från rackertyg med ville visa upp mnin skönhet ändå. Den är för att ha smink i, sen har jag en matchande sån där utfällbar necessär för diverse don som är bra att ha när man reser. Den är köpt från något litet ställe som hade ett erbjudande i mammas damtidning. Vem kunde tro att sådana tidningar skulle leda till något gott?

Gotland!

Så, nu håller saker på att lösa sig lite. Har haft lite kalla fötter för det där med gotland och medeltidsveckan. Allt blir så dyrt, jag börjar skolan dagen efter och vi ska hinna med att fixa allt på åland. Men nu för tusan så betalar vi in sista slantarna idag, så då finns ingen återvändo :P Har ju redan köpte tyg, färjabiljetter, gjort första inbetlaningen och planerat massa så vore ju jättedumt att dra sig ur. Men kan man oroa sig för något så måste man ju passa på :P Nu ska vi iaf tuta och köra och det för fan lösa sig! Kommer bli så kul!
Nu måste jag bara dra igång med att sy de andras kläder också.. Får se om det är det jag ska ägna den här veckan åt kanske :)


Happiness

Åh! England! Cambridge! London!

Har haft en helt helt helt underbar vecka. Kan råda _alla_ att åka till Cambridge, det var den mysigaste och härligaste stad jag någonsin varit i. Allt var så fint och roligt. Ska inte tjata om det så ni blir allt för avundsjuka, men det dyker nog upp bilder snart iaf ^^
(Och vi har ätit så gott, och druckit gott, och haft picknick i en fin park, och åkt punt, och åkt rolig fjantig turistbuss, och sett på musikal, och åkt london eye, och och och!!! )

Nu är jag iaf hemma en sväng igen, och det känns ganska bra det med faktiskt. "En sväng" skriver jag eftersom jag snart ger mig av igen, till Åland. Det har nämligen hänt lite, nämligen:
- Jag kom in på skolan!
- Terje har fått jobb!
- Allt har löst sig så huset är vårt!

Vilket innebär att jag flyttar. Snart. Spännande, läskigt, roligt. Ojojoj.
Nej, nu ska jag logga ut, för risken finns att jag kommer fortsätta skriva i evigheter annars om tapeter och altaner och tak och inredning och och och. Ja, ni fattar.

Av allt

Nu är det fullt upp här..!

Idag är det iaf Malins bal och jag ska fixa hår och smink på henne :) Efter det tänker nog jag och Anny ta en tur i finbil vi med, varför inte liksom..!
Imorgon ska jag jobba hela dagen - med att stå och dela ut flingor på Ica xD Men vad är väl lite förnedring om man kan tjäna pengar? Nej, just det. Ni får iaf vara snälla mot mig, kom och hälsa på eller något ^^
Kan iaf trösta mig med att imorgon kväll så får jag äntligen äntligen leka med My! <3 Vin, cigg och marathonpladder känns som en plan.


Sen fredag, då tar lillan studenten! Grönland, fika här hemma och sen finmiddag på hotellet :) Efter det möjligen fest eller hem och slappa.
Lördag kommer Terje tillbaka över dagen, och då måste jag också passa på att packa allt för på söndag åker vi till England. Herregud. Jag har inte ens hunnit skrivia någon packningslista :S

Sen är vi iaf i England (cambridge & sedan london) hela veckan, när jag kommer hem har jag några lugna dagar, sen ska jag fira Anny och efter det drar jag nog till Åland direkt.
För det är nämligen så att vi har ett hus där.
Ja, på riktigt. Detaljer kommer.. ;)


Nej gudars, nu hinner jag inte med mer av detta försök till uppdatering! Med iaf: Det händer en del.

(hjärta)

Idag är en bra dag, för IDAG kommer Terje hem! :)
Förvisso åker han igen imorgon, men det är helt klart bättre än inget, och så ses vi ju igen på lördagen också :)
Tre veckor sen vi såga nu, undrar om vi någonsin varit ifrån varandra så länge? Det bör inte bli till någon vana iaf, jag är totalt undernärd på kyssar för tillfället och det gillas inte.

Ska hämta honom på stationen halv fem, innan det blir det lite allmänt pyssel sådär. Bädda i rummet (jag kände mig på ensam så jag har legat på en madress i sovrummet :P Fast nu blir det sängen i källaren igen ^^), duschar, städa lite, hämta ut körkortet, skjutsa Malin till skolan + lite annat fix på byn & så ska jag ringa och stämma av allt för jobbet på torsdag.


Rätt bra dag, ja :)

Jobb :)

Har haft en finfin dag :) Jobbade i repan 12-20 och det var jättekul. Arbetstiden var ju helt klart perfekt, härliga arbetskompisar och även om jag gillar att vara i servisen är nog repan roligare, få fixa med lite allt möjligt sådär :)

Family kom och tog en drink sista halvtimme jag jobbade, så sen körde jag oss hem och väl här var det ost, kex och vin som gällde. Tv-mys och allmänt slappa.

Om inte allt för länge blir det sova, så man är pigg imorgon. Mormors begravning var ju i vintras men först imorgon fick vi ha urnnednättning. Blir en tung förmiddag och dag, men ändå skönt att få det ordentliga avslutet.
Älskar och saknar dig mommo. Föralltid.


På kvällen ska jag iaf försöka med positivt tänkande, för då ska vi till Mia på finkalas :) Ska bli kul, och innan det ska jag och Anny pyssla :)

Nu ska jag återgå till film och ta vara på lite tid ensam med mammi och daddi :)

Mihi :D

Pappa kom just hem från scottland och titta vad jag fick :D Skitcoolt ^^







Varsågod

De är allt bra snälla, de där på systemet. Inte nog med att jag fick en finfin ask, utan det var goda godisar också ^^
Tur för mig att jag är så snäll att jag alltid visar legget. Det känns bäst så, så slipper man de där mördande blickarn under de sekunder när de fortfarande tror att jag är 14.
Åh, kom just på att snart har jag ju ett nytt fint leg att visa upp! ^^





Idag har jag varit ute och "övningskört" lite också. Hade inget att göra så jag och Axi for till Nanny och drack kaffe och hjälpte till med lite don. Sen har jag fått skjutsa både mammi och syster till/från jobb/skola så nu börjar jag bli lite van att köra själv. Dock läskigt. Känns som att jag gör något olagligt. Men nähä.

Nu snart middag, sen kommer pappa nog snart hem från sin "arbetsresa" (aka. dricka whiskey och snacka skit med sina kompizzar) :) Sen hoppas jag att bejbi ringer upp snart också. Saknar saknar saknar :'(


Bra dag! :)

1 - Klarade körkortet
2 - Myste ute i solen
3 - Fick jättefina blommor av mamma <3
4 - Blev bjuden på god lunch av Anny <3
5 - Fick blommor + en rosa tårta med en bil på av Nanny <3
6 - Åkte ner på byn utan körlärare för att shoppa lite
7 - Lagade god middag och avnjöt denna tillsammans med bubbel ^^
8 - Ska nu se på tv, läsa, slappa och ha det gött resten av kvällen





 



 


Körkort!! :D

Nu är även körprovet avklarat, och jag lyckades! :) Känns super att jag klara båda på första försöket, hade blivit så jäkla deppad annars :P

Nu är det iaf äntligen klart, efter år av längtan men att inte ha haft råd. Och NU tänker jag fira genom att gå ut och sola och mysa med Axi :)


(HappiHappiHappiHappiHappi :D:D:D:D:D )


Körkort!! :D

Nu är även körprovet avklarat, och jag lyckades! :) Känns super att jag klara båda på första försöket, hade blivit så jäkla deppad annars :P

Nu är det iaf äntligen klart, efter år av längtan men att inte ha haft råd. Och NU tänker jag fira genom att gå ut och sola och mysa med Axi :)


(HappiHappiHappiHappiHappi :D:D:D:D:D )


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!