Eller kanske inte

Planen var att vi skulle ha åkt utomlands om ett par veckor, tillsammans med M, Y och J. Har kollat på lite olika och nu igår så bestämde vi att gran canaria lät som det bästa så tanken var att vi skulle boka resan ikväll. Har varit sjukt pepp och tajmingen är perfekt - är borta i slutet av mars - början av april och när man väl kommer hem har man nya krafter och våren är hemma skulle förhoppningsvis vara igång på allvar. Lite allmän livslust sådär.
Men icke, för ledningen på Terjes jobb tycks ha felplanerat (igen) så som det ser ut nu finns det inte en chans att han kan ta ledigt. Får vänta på ett ordentligt svar som vi tänker kräva fram tills imorgon, men det är ju antagligen helt kört. Med lite otur måste han till och med jobba helg.
Så från toppen till botten då, helt klart. Livbojen är borta och nu är man fast i sverige i ytterligare några sega, hemska "vår"månader innan sommaren kommer och livet kan börja igen. Suck. Jag måste verkligen flytta till ett land med varma vintrar, det här funkar inte lägre.

Haha, snacka att vara bitter, men blev så jäkla besviken nu. Håller tummarna för att något litet mirakel ska ske men ja. Om vi inte åker nu har vi ju kvar pengarna och kan göra något kul för dem i sommar istället. Blir säkert bra det med.






Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!