Vilken helg :)

Haft ett par riktigt härliga dagar! I lördags så tog jag en ordentlig sovmorgon, gick upp och drog på mig lite kläder och sen bar det direkt av till granberget för att äta förtidig påsklunch :) Var mumma, och efteråt satt vi och trycka i oss massa tårta^^ Lite släkt till Terje var med och det blev en jättemysig dag, fint väder så kunde vara ute också. Kom hem till Malung lagom till middagstid så vi drog igång och grillade! Sen myskväll med (ännu mer) god mat och vin!

Under lördagen så köpte vi visst en bil - så igår var vi ute hela dagen och gjorde rent den :P Det var en ford mondeo ghia från 2003, tydligen. Det säger ju inte mig ett skvatt men den var fin iaf. På tok för stor dock, men ja. Den dag det börjar regna pengar ska jag köpa en liiiiten tjusig sak som jag kan köra utan att använda femton kuddar. Så det så.
Anyway! Eftersom Brum (forden alltså) inte hade blivit tvättat... någonsin? så blev det ett heldagsprojekt att ta hand om lillen. Avspolning, avfettning x 2 och tvätt x2. Sen blev det nån polish-grej och putsa rutorna invändigt. Ta av ful klädsel, damsuga, torka rent att som fanns. Sätta på medel på svarta detaljer utvändigt så de blev fina, och sen tog jag något skumt (pappa slängde åt mig diverse saker och sen gjorde jag något med det utan att veta varför, ungefär så) och fixade alla plastgrejer i bilen så de blev svarta och glansiga och fina.
Det visade sig att bilen var metallic-grå, det hade jag ingen aning om när vi tog hem den. Coolt. Och jaha, var är det första Terje gör då? Jo, idag tar han med Brum till granberget igen! Så nu är väl kampen mot smutsen förlorad ändå :(


Well, det var iaf jätteskönt att vara ute i solen hela dagen igår. På eftermiddagen grillade vi krov och gjorde sommardrinkar innan vi däckade i soffan med en film. Fiiin dag det!

Nu ska jag just gå ut och läsa lite i solen, börjar kvar över ett idag :)

Våååårsooool :D

Nej men hej!
Klockan är sju och jag börjar känna mig redo för sängen - inte bra! Blir nog en film först iaf innan jag däckar. Anledningen till trötthet är att jag varit med på frukosten ett par dagar nu (innan mitt ordinarie förmiddagspass) vilket innebär att väckerklockan ringer 04:30. Usch, det gör lite ont i mig när jag skriver det... Men tro det eller ej så har det gått bra ändå, blir lite seg på eftermiddagen men orkar hålla igång så länge jag är där iaf.


Förresten, hot- & konfare: Visst var det okej att man jobbar istället för praktik? Om jag är på samma ställe, samma tider och med samma uppgifter så kan det väl inte spela någon roll om det heter jobb eller praktik? Har för mig att Ulla sa så förut men nu fick jag höra att andra skolor brukar bli sura då så kanske bra att kolla :P Vet ni?

Idag var det riktigt fint väder och ser ut som det tänker hålla i sig, så i helgen hoppas jag på sovmorgon, grillkvällar, mys och kanske knäppa en cider! :) Terje kommer hit imorgon också, inte träffats på två veckor :/ Fast har gått bra, tiden har gått så jäkla fort :S Känns som jag just kom hit men har insett att jag redan gjort halva praktiken?! Herregud, fattar noll.


Nej alltså. Jag kan inte skriva mer. Jag somnar nog faktiskt nu. PUSS på er!

Aw!





Står och velar om jag verkligen ska köpa väskan. Vänder på lappen för att se vad den kostar och möts av

"For heavens sake, please just buy me. It's what you want and what I want."
Avväpnande eller vad? I själva väskan står det
"With me under your arm your life will get a little bit better and you know it"
Okej, jag ger upp!!!!!!!!!!! Kom här älskling, så ska du få ett nytt fint hem. Jag lovar att älska dig i nöd och lust.

Lördag!

Hej sötisar!
Herregud, såg ni väskan jag visade i förra inlägget? Jag är kär, det gör fysiskt ont i mig av lycka när jag ser den här intill mig, ska lägga upp en bild sen på den taskiga marknadsföringen som fick bägaren att rinna över så jag la alla mina pengar på denna skönhet.
Var alltså i mora och shoppade med familjen iaf, riktigt mysdag med affärer, fika och solsken i en nice kombo. Pappa skämde bort mig som tusan; fick jeans, bälte och en skjorta! <3 :D Inte haft råd att köpa nytt på evigheter och nu har i stort sett alla byxor gått sönder så jättehärligt med ett par nya att slita med hälsan ^^

Efter shoppingrundan blev det tjejkväll med god mat och film - mys!


Går det bra för alla på praktiken förresten? Själv trivs jag jättebra! Var superhärligt att komma tillbaka till Sankt Olof och alla trevliga människor där och det var verkligen jättekul att få jobba själv ett par dagar också. Var lite nervös innan såklart, men väl på plats så flöt det på och det var så himmla kul att få fixa med alla olika delar på hotellet (ta bokningar, möblera konfen, preppa till servisen, in-checkning, ta emot samtal, svara på mail OSV). Lätt lyrisk över hur kul det är att vara ute och jobba :D
Jobbade eftermiddag nu veckan som var så från och med måndag går jag på morgonskiftet istället, ser fram emot att få testa på det också :)

I övrigt har jag inte hunnit med så mycket under min första vecka i Malung. Haft en förkylning hängande över mig så har nog mest jobbat och sovit. Fast nu börjar krafterna komma tillbaka så blir nog lite mer fart framöver. Inleder med en fika med Anny imorgon :D


Nej, ha det fint gullungar. Nu flummar jag vidare för kvällen.


Friis & Company



Min!


Blind?

Var just på synkoll - börjar undra om tanken är att jag ska bli helt blind? De sa att synen inte borde förvärras efter att jag fyllt 20, det är över två år sen och blir ju fortfarande värre? Jaha jaha, -7,5 på ena och -8,0 på andra är det nu iaf.

Startade dagen med bloggar och kaffe, så nu har jag övergått till en shake och överväger att lägga mig att se på tv och mysa med Axi ett tag.. Praktiken börjar först vid ett och är så grått och trist väder så känner mig opepp på att hitta på något innan dess :/

Praktik ja! Gick ju första dagen igår, skoj skoj :) Är ju smidigt när man känner de flesta sen förut och har varit mycket i lokalerna - känner mig rätt hemma även om arbetsuppgifterna är nya. Nu krånglar jag mest med att ställa om mig till deras bokningssystem, har bara Opera (ett annat system som vi lärt oss i skolan) i huvudet så sitter och letar efter knappar som inte finns :P
Well, känns bra iaf och tror nog att det kommer funka torsdag och fredag när jag är själv, har spärrat konfen då så har bara repan att bry mig om :)


Nej, nu blir det en dusch och sen tv-mys! Axi har redan däckat på kudden här intill ^^

Trött!

Nu har vi kalasat med både smörgåstårtaoch vanlig tårta - mums!
Fast nu är jag heelt slut, känns verkligen att jag ine är frisk :( Har satt sig åt biholorna i pannan - som vanligt! - och jag blir så jäkla allmänpåverkad av det, känns som allt blir paj då. Jaja, har medicinerat och nu ska jag krypa ner i soffan och se på Trassel med familjen :)
Blir en lugn och tidig kväll sen, måste göra allt för att orka med praktiken som ju startar imorgon! Värsta är ju att jag lovat att jobba där själv torsdag och fredag, så jag kan liksom inte bli ordentligt sjuk för då är det inte min praktik som blir lidande utan jag krånglar till det ordentligt för dem. Men ja, har haft en körig vecka nu som varit så några dagar till kan jag nog kämpa på med nya rutiner och så. Sen är man inne i det och jag kommer inte att jobba mer så då kan jag komma ner i varv igen! Ska gå till gymmet så fort som möjligt också, frisk + lite träning så är jag nog piggelin sen!

Nej, film! :D


Sweet home

Hej hopp! Nu är jag på plats i Malung, åkte morgonfärjan igår morse och körde sen halva dagen så kom fram vid fyratiden ungefär. Sen blev det goood middag och myskväll med vin, snackis och musik. Idag blir det lite kalas, så ska mota bort förkylningskänningarna och pigga på mig inom kort. Daddy fyllde år i fredags och sis nu på onsdag, så lite släktingar tittar in på smörgåstårta lite såhär mitt mellan :)

Fredagen var greeeejt förresten! Champagne, chokladmousse, jordgubbar, bubbelbad, musik och grymma brudar! Jag vart ju åka hem redan vid elva så missade dansen, fast kanske lika bra med tanke på förkylning ^^ Äh, det är väl som man säger - förfesten är alltid bäst!


Imorgon börjar praktiken, ska åka dit lite tidigare för att luncha med chefen och kolla igenom schemat. Får se vad de har planerat åt mig, blir nog bra oavsett men skönt att ha lite koll så men vet hur allt ser ut. Hoppas på en ledig valborg iaf, annars tänker jag nog se om det går att flytta om - är pepp på att dra ut till stugan och mysa då :)

Nej, nu måste jag snygga till mig lite innan släkten kommer ;) Puss på er!

Mål!

Den extrema pluggperioden är slut, och nu har jag just packat klart. Jäklar, vad sliten jag är! Fick äntligen sova ordentligt inatt, men vaknade tidigare än önskat och sen har det varit fullt upp idag, pust.
Nu står middag och schemat och snart kommer Janina :) Sen ska vi dra vidare till Johanna en sväng och därefter bär det av till Mariebad för att möta upp de andra och ha spakväll. Åh, sååååå bra! Jag menar; jag är trött, frusen, småförkyld och alltmänt blä. Och så ska jag få spendera kvällen med underbart sällskap, i en varm pool samtidigt som jag tänker dricka mousserande vin. Så jag har en känsla av att jag kommer må mycket bättre inom några timmar :)

Imorgon bär det som sagt av mot Malung - så vi hörs där ;)

Puss på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!