Brabra!

Det är inte så jävla jobbigt att vara jag just nu faktiskt.. :)

För drygt en timme sen kom jag hem från västkustsemestern. Var borta en vecka och campade först ett par nätter i Strömstad, sen tre nätter i Smögen för att sen avsluta i Lysekil.
Har varit en riktigt mat- och vinsemester, så mååånga fina måltider har det blivit - självklart med fokus mot räkor och lax. Hemmakvällar och uteluncher i all lyx.
Strosat runt i små söta samhällen har vi också hunnit med, gjort dagsutflykter till diverse orter där Fjällbacka och Ramsvik hamnar högt på topplistan.
Sitta på klipporna i trevligt sällskap medan man dricker vin och äter massor av jordgubbar funkar också. Likväl som att det var helt okej att äta och drick gott i gassande sol på en brygga, eller varför inte gå långprommis på höga, långa klippor med bara hav runt om. Att grilla och dricka cider på en varm gräsplätt utanför vagnen gick det med.
Ja, har varit en härlig vecka helt enkelt - miljoner tack till underbara mammi och daddy som skämmer bort oss <3

Trots allt så är det ganska skönt att vara i huset igen nu, mer plats att röra sig. Bilder från semestern kommer lite senare iaf! :)

Nu sitter jag här med en kall cider och väntar på daddy som är ute och grillar. Sen blir det nog en lugn kväll, måste upp i vettig tid imorgon för att städa vagnen ordentligt eftersom vi hyr ut den under dbv.

Dansbandsveckan ja.. Har varit rätt anti senaste åren men nu har jag faktiskt tänkt häva mig ut lite mer iår. Dra nytta av att det faktiskt händer något :D Så får väl se, just dansband vill jag ju inte lyssna på, men finns väl annat att roa sig med :)


Nu blir det käk och slapp!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!