Do you have the time to listen to me whine?

Det är nog så att ju oftare jag uppdatera, desto tråkigare har jag.
Tredje gången idag.

Det är nog bra att jag tränar på att vara ensam, för herregud jag är inte bra på det. Jag försöker tycka att det känns bra och trevligt, skönt med lite egentid och hela köret. Men jag är inte van vid egentid. Min egentid har jag alltid delat med någon - och jag tyckte om att ha det så.
Och jag tycker inte om de här faserna man går igenom, jag tycker inte om känslorna och jag tycker inte om att jag så ofta inte känner igen mig själv.  
Jag har drabbats av minnesförlust. Ibland söker sig mina tankar till minnen, som bara för att plåga mig själv, men vet ni? De finns nästan inte kvar. Det tycks att aktiverats någon försvarsmekanism som gör att jag inte minns hans röst. Som gör att när jag försöker se tillbaka på de senaste fyra åren, så ser jag inte mycket. Jag ser glimtar av mig, men helheten fattas.
Och på något vis har jag bara intalat mig själv att allt är bra, så nu vet jag inte ens längre om det faktiskt är bra eller om det bara är ett envist eko som slår mellan väggarna i bröstkorgen och på något vis växer sig starkare helt utan minst lilla nya ljudvåg.

Äh, jag fattar inte så mycket, kan vi väl säga. Och för varje dag som går förstår jag desto mindre. Speciellt med tanke på att om två veckor slutar mitt sommarjobb och jag har ingen aning om framtiden. Jag kan inte bara sitta här och samtidigt finns det inte kraft att göra något annat. Tänker så mycket och gör så lite.
Kanske bara köpa en enkelbiljett till okänd destination och se vad som händer.

Jag måste göra en ny spellista också. Har alla låtar fått en ny innebörd, eller är det bara jag? Är det världen eller jag som inte är sig lik?

Något mer jag kanske borde göra? Sluta skriva. Nu.


Hur man lurar sig till en glad vovve

Tänkte ut och sola men blir för varmt åt Axi, och ärligt talat är jag typ för trött för att sitta ute i värmen :P Väntar tills det är lite svalar och sen ut i kvällssolen med en bok och ett glas vin kanske!

När vi kom hem hade jag en ytters trött och flåsig vovve som inte var ett dugg nöjd med vädret. Försökte locka och pocka för att få honom på andra tankar men icke. Så då blev det en kalldusch för bäbis och nu jäklar är han glad igen! :D Först tittar han på mig med sina små ögon som säger "Vaaaaarför måste du ha in mig i det här dumma, blöta kalla fööööör???" Sen tog jag direkt ut honom på gården där han fick ruska av sig och rulla i gräset och vips så gick svansen på högvarv och han blev glad och busig. Sen har jag blandat jättesvag saft åt honom (några droppar i skålen så han tror att det är godis) så nu har han nog fått i sig ordentligt med vätska också.

Pust, vet en till som behöver en kalldusch. Kanske ska dra mig :P

På den sjunde dagen vilade hon

Nu har jag avverkat mina sex arbetsdagar och gjort mig förtjänt av en ledig dag! Måste säga att jag verkligen trivs, passar mig utmärkt att fara runt med massa olika grejer och träffa alla gäster. :)

Direkt efter jobbet åkte jag till farmor och hämtade hem min lilla plutt! Så nu ska vi ta en prommis och sen tror jag allt att det blir soffmys en stund för vår del :)


Solen!

Vad händer? Jag som trodde att det var höst och plötsligt blir det jättefint väder :)
Fast nu önskar jag följande:
1) Att jag var piggare
2) Att jag var ledig imorgon
3) Att dessutom lite fint folk var lediga imorgon och ville ses
4) Att jag inte hade suspekta blåmärken på bena så att jag hade kunnat ha kjol så jag hade sluppit flyta bort nyss när jag var ner på byn i en bil utan ac.

Allvarligt, nästa gång jag festa tänker jag ha skydd på mig. Vet inte riktigt vad jag gjorde under dansbandsveckan, men konstiga märken dök upp och idag upptäckte jag ett stort blåmärke på låret som jag missat. Öh? Sexy baby känner jag mig som ja.

Nej tusan, undrars om man ska däcka i solen med min helt nyinköpta tidning och spara filmerna till lite senare? Nog för att jag har planerat en tidig kväll, men en stund till måste jag nog hålla mig vaken. Tänkte fördriva tid med att äta lite middag som jag införskaffat, men det tror jag inte att jag orkar efter den där nachotallriken till lunch :S Köpte ett par cider också, och en sådan kan jag nog däremot gärna när den blivit kall. Jag har sympatisemester med familjen ^^

Färdigbabblat! Puss :)

Ludd i huvudet

Tycker att det är riktigt oschysst att jag ska ha så svårt att sova ibland. Gick och la mig i bra tid igår men vad hjälper det om man ändå ligger vaken? Blev väl 2-3 timmars sömn iaf, vilket ju i och för sig räcker rätt bra. Blev pigg så fort jag kom till jobbet och har mått prima fram tills slutet av passet när hjärnan började sega ihop sig.
Nu ska jag iaf duscha, byta om (inte väder för långbyxor och svart skjorta) och sen åka ner på byn för att träffa Anny! Har som plan att inte sova middag så kommer jag säkert stupa i säng ikväll = vara jättepigg på jobbet imorgon! :)

Ska åka och hyra film samt köpa hem lite mat också. Imorgon efter jobbet ska jag nog åka och hämta Axi (som är hos farmor och farfar) och sen ägna eftermiddag och kväll åt att mysa med honom framför tvn med nån god mat! Idag är jag inte lika engagerad så ska nog lura med Anny till hedbacks så jag kan passa på att äta lunch/middag där ^^

Nej, nu blir det duschen innan jag däckar här


Inget lösen!

Blir det så för er också att det begärs lösenord när man går in på min blogg??
Jag har absolut ingen aning om varför, speciellt inte eftersom det uttryckligen står att lösenord krävs för en annan bloggadress. Någon som har en idé om varför det blir så?? Måste nog maila och kolla upp det, skumt värre.


Här händer grejer?

Hallå!
Nu har jag hunnit börja jobba "på riktigt" och det flyter på bra :) Mest haft ströpass innan men nu är det en period med lite mer. Hinner dock med lite helg ändå, för jobbar FM på fredag och EM på söndag så är ju ledig två dygn trots att jag bara har en ledig dag, bra deal! :)

Ska ägna kommande vecka åt att jobba och se på film tror jag - blir övergiven av familjen :P De drar till vår stuga i jokkmokk för att fiska och så, så blir ensam ett tag. Har ju vovvov förvisso, men tror han får bo hos farmor när jag jobbar - orkar inte åka till jägra och lämna honom vid sex på morgonen :/ Kanske inte helt fel att ägna en stund åt att göra något vettigt och ha lite tid för mig själv. Efter en hektiskt festvecka är det nog snarare rätt vettigt.. ^^

Allt kan ju hända på dansbandsveckan - and it did. Mycket kul hann man med, men vad som INTE var lika kul är att de som hyrde vår fina husvagn totalförstörde den invändigt :'( Helt sjukt vad människor gör?! Måste hyra in städfirma och dessutom köpa nya madrasser, delar till soffa, matta, sängkläder osv osv osv. Känns jäkligt tråkigt (typ som att de våldtagit vår gullevagn!), dessutom kommer det kosta massor OCH nu kan vi inte åka iväg om ett par helger som planerat.

Nej usch, vi avslutar med något positivt istället: Paul! Filmen alltså, om en söt liten alien. Det roligaste och mest charmiga på länge - se den! :)

Nu tänker jag krypa ner under täcket och mysa med en bra bok. Natti!


Just dance

Men hej gullungar! Här är det fullt upp med annat så uppdateringarna ligger på is. Haft en lite lätt galen vecka med party rak igenom förut igår när jag tog en vilodag. Jobbade till nio på kvällen och hade inte kommit hem förens fem samma morgon så jag var mest pepp på tvmys! :)
Nu är klockan snart tre och än så länge har jag verkligen inte gjort något vettigt. Druckit kaffe, sett på tv, läst och myst bara! Ska häva mig i duschen och sen är det dags att sakta men säkert börja pepp för kvällen, håller tummarna för att det ska hinna bli lite bättre väder också.

Återkommer när dansveckan är slut ;)

Brabra!

Det är inte så jävla jobbigt att vara jag just nu faktiskt.. :)

För drygt en timme sen kom jag hem från västkustsemestern. Var borta en vecka och campade först ett par nätter i Strömstad, sen tre nätter i Smögen för att sen avsluta i Lysekil.
Har varit en riktigt mat- och vinsemester, så mååånga fina måltider har det blivit - självklart med fokus mot räkor och lax. Hemmakvällar och uteluncher i all lyx.
Strosat runt i små söta samhällen har vi också hunnit med, gjort dagsutflykter till diverse orter där Fjällbacka och Ramsvik hamnar högt på topplistan.
Sitta på klipporna i trevligt sällskap medan man dricker vin och äter massor av jordgubbar funkar också. Likväl som att det var helt okej att äta och drick gott i gassande sol på en brygga, eller varför inte gå långprommis på höga, långa klippor med bara hav runt om. Att grilla och dricka cider på en varm gräsplätt utanför vagnen gick det med.
Ja, har varit en härlig vecka helt enkelt - miljoner tack till underbara mammi och daddy som skämmer bort oss <3

Trots allt så är det ganska skönt att vara i huset igen nu, mer plats att röra sig. Bilder från semestern kommer lite senare iaf! :)

Nu sitter jag här med en kall cider och väntar på daddy som är ute och grillar. Sen blir det nog en lugn kväll, måste upp i vettig tid imorgon för att städa vagnen ordentligt eftersom vi hyr ut den under dbv.

Dansbandsveckan ja.. Har varit rätt anti senaste åren men nu har jag faktiskt tänkt häva mig ut lite mer iår. Dra nytta av att det faktiskt händer något :D Så får väl se, just dansband vill jag ju inte lyssna på, men finns väl annat att roa sig med :)


Nu blir det käk och slapp!

Man ska ha husvagn

Har ägnat förmiddagen åt att fylla husvagnen, så nu åker snart familjen Eriksson ner till strömstad! Ska bo där ett par nätter, sen kommer vi antagligen att åka vidare mellan städerna där i trakten, lysekil osv.
Mål med resan är att slappa, sitta på klippor, äta massor av fisk och skaldjur samt dricka mängder av gott vin. Så jag tror vi kommer få det helt okej :D

Ingen aning om det kommer finnas internet på någon camping, annars hörs vi om en vecka gullungar. Och vad händer om en vecka? Dasvicku! Så då kör vi igen ;)


Från semestern på västkusten 2009


Torsdag

Vaknade nu en stund innan tio och tyckte det var en bra idé att gå upp så jag skulle hinna sortera de kläder jag vill ha med och böra tvätta. Fast så fort jag lämnade sängen insåg jag att jag var sjukt trött så nu tror jag att det snrare är en kaffe som står först på schemat innan jag börjar vara duktig!

Jobbade igår, men tyvärr fanns det verkligen inget att göra :/ Försökte ju såklart att fixa och preppa med det jag kom på men blev mycket dötid ändå. Håller tummarna för att det ligger lite arbete och väntar på mig nu idag när jag kommer in! :)
Fredag behöver jag nog iaf inte oroa mig för att ha något att göra, jobbar på after worken så då brukar det bli ett jäkla spring ^^

Kanske ska koka kaffe och mysa med hunden lite nu så jag kommer igång sen, skulle ha varit ut och städat vagnen lite idag också var ju tanken!


Badat

Nu är jag hemma från en heldag i Sälen! :) Var och badade på experium vilket var jättekul - vattenrutschkana varvat med bubbelpool, inte helt fel ^^
Sen drog vi (åkte med Anny och Malin) till hundfjället och kollade på troll och skogen xD Partyskiva hade vi gjort till bilen också, så roadtripen var komplett.

Resten av veckan blir lätt att fördriva. Tvätta och packa på förmiddagarna och jobba på eftermiddagarna. Skulle egentligen bara jobbat onsdag och torsdag, men hamnade visst i servisen på fredag :) Inte mig emot, jobbar 16-22 så är perfekta arbetstider.

Nu är det nog soffan som gäller resten av kvällen. Kanske en cider till det också?


PS. Jättedumma pollen. Blir kliig och nysig, oschysst tycker jag.

Bada

Imorgon bär det av till experium med Anny! Aldrig varit där förut men tror nog att det blir kul, låter lovande iaf :D


Måndag

Började mitt sommarjobb nu i helgen! Varit riktigt kul,  eftersom det var skinnarcuppen så hade vi fullt så hotellet och massor att göra :) Älskar när det är lite drag, de där passen när det känns som att man bara sitter av tiden är inget för mig. Hade varit jätteoroligt för att fixa frukosten igår, men sen visade det sig att eftersom det var så mycket gäster så var det inne extrapersonal för det så löste sig jättebra ändå :)

Idag och imorgon är inget inbokat, och sen jobb onsdag och torsdag. Fredag ska jag packa och lördag morgon kopplar vi på vagnen och drar till västkusten en vecka! Nice! Sen när man kommer hem börjar dansbandsveckan, så ska väl kunna hitta något att roa sig med då med!


Nej, nu vill vovvov ut och gå.


Fredagsmys

Mysväder idag! Drog in regn under natten, fast nu håller det på att lätta upp tror jag. Dock är det nog inte helt fel att slappa inne idag så undrar om man inte skulle köpa pizza, hyra film och sen mysa ner sig i soffan efter att jag hämtat mamma från jobbet? :)

Igår var det däremot högsommar! Anny kom hit på kvällen så vi grillade och sen satt vi ute och drack vin i solen, gick in strax efter tio och då var det fortfarande 22 grader ute :D Så nu har jag fyllt på reserverna lite och klarar ytterligare några regndagar ^^

Nej, dags att börja dra sig!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!