Mora, igen

Ganska nyss hemkommen från Mora. Har man ett händelselöst liv om man seriöst åker 14 mil t&r för att dricka kaffe och storsa i ca en timme undetiden som syrran är på sjukan? Åh well, daddy bjöd på lunch på kinan efteråt så det var värt det - bättre än att sitta fast här.

I övrigt idag? Är ju fint väder så skulle kanske ha satt mig ute en stund, dock får ja ta det lite lugnt med solen eftersom jag lyckades bränna mig igår :P Annars betvivlar jag väl att det händer något. Herregud vad jag längtar bort.


Sökes: Pepp människa

Åh typsikt, blev inge borlänge och utgång imorgon :(
Hade bestämt mig för att hitta på mycket nu i sommar och inte bara ligga hemma och deppa, men snart ger jag ju upp det när ingen vill / kan vara med mig. Är ju mysigt med hemmakvällar också - men hela tiden? Vill ju ut, göra saker, träffa folk, ha kul, vara lite spontan. Får bli ytterligare några hemmadagar nu och sen jobb. Sen tråka några dagar till och sen åker jag iaf till västkusten med familjen. Blir väl mest lugna kvällar i husvagnen men bara att få komma bort från Malung räcker.

Nu film. Blä. :(

Ihi! :D

Underbar dag! Solen skiner och det är härligt varmt!
Tänk, det behövs inte så mycket mer än lite solsken för att jag ska vara nöjd. Livet ser precis likadant ut nu som för några dagar sedan - med vädret som enda skillnad - och plötsligt mår jag topp istället för bott. Lättroad, men ändå ack så svår att tillgodose i det här nordiska lilla landet.

Har inte gjort mycket vettigt idag, mest solat och läst. Jo, jag kom äntligen ihåg att posta det där paketet till Nelly - hejdå fina klänningar. Någon gång ska jag tjäna massa pengar och då tänker jag faktiskt behålla kläderna jag skickar efter.

Nej, nu ska jag nog kolla upp lite om imorgon. Sen fixa mat - hemmagjord potatissallad och rostbiff. Undrar om jag syndar om jag dricker vin igen? Eller man kanske får skylla på att det är sommar och blablabla?

Puss

Hello sunshine

Sommar! Ja, det verkar faktiskt som att den hittat hit. Äntligen, tack tack tack!

Idag var jag hos Anny och flummade så som vi gör bäst, spelade kort, solade och lekte med vovvov. Sen har jag involverat henne i mina superbra planer inför torsdag, så får väl se hur bra jag lyckats ^^ Jag är iaf sugen på att åka till borlänge då och festa loss lite, hänga ute i solen på dagen och sen köra hårt på rock 'n' roll heaven inne på bolanche. Får se vad det blir, håller tummarna för sällis! :D

Kollade vädret och ser ut som det blir sooool imorgon med så tänker ligga ute och må gott då är tanken - kanske lite grillning eller så också? Jajaja.

Har dock ett litet problem nu, hittar inte mina betyg från gymnasiet. Vette fan var jag har lagt dem.. Får kanske ringa skolan och se om de kan skicka nya - sparar de sånt i över tre år? Annars är det bara att leta vidare, men är lite ivrig att söka det här jobbet.


Efter "midsommar"

Så var det söndag igen och som ett brev på posten kommer tristessen när man vet att nu väntar ett antal dagar utan något att göra.
Midsommar har varit helt okej. Eller ja, för att vara midsommar har det varit fullständigt stendött och fest blev det ju inte. Om man däremot ser det som en vanlig helg har det varit riktigt mysigt, ätit gott och haft det bra med familjen, så på så sätt är jag ju nöjd. Fick träffa Kakan en sväng också, gilla!

Till helgen börjar jag jobba, känns väl sådär. I våras när jag tackade ja såg ju tillvaron lite annan ut, så eftersom T ändå skulle jobba i värmland var det ju perfekt att jag hade jobb i Malung under sommaren så vi kunde skrapa ihop lite pengar på varsitt håll. Nu känns det bara som en småjobbig grej som gör att jag är fast här i ett par månader till. Ska ju bli kul också, trivs jättebra där med både personalen och arbetsuppgifterna, men hade jag vetat då hur allt skulle bli hade jag ju snarare sökt jobb någon annanstans - kanske stannat på åland ett par månader.

Nej, lägga sig och se en film och få tiden att gå?

Midsommar

Glad midsommar på er! :)




Vad som händer idag har jag faktiskt ingen aning om. Ska inleda med lite filmmys och ikväll så hoppas jag på god mat och trevligt sällskap.


Reeeegn!

God morgon! Eller ja, eftermiddag kanske snarare...
Idag öser regnet ner, så får blir en hemma-mys-dag. Bok och te känns som en plan, men tänker nog inleda med en stor kaffe framför tvn.
Får se om jag trotsar regnet lite senare, skulle ha varit till pappas jobb och kopiera mina betyg och en tur till systemet hade väl inte varit helt fel att hinna med heller. Men det får bli lite senare, nu: Kaffe!

I take tea my dear

yad yad bla bla

Har varit på riktigt uselt humör hela eftermiddagen men börjar som tur är lätta upp. Ärligt talat har jag inte varit på topp alls den här veckan. Det slår mig ibland hur olika mitt liv är det jag egentligen skulle vilja ha, och sen blir jag så jäkla bitter. Måste sluta upp med det, det är kanske inte är den roligaste månaden i mitt liv men snälla människa kan jag inte bara slappna av i två sekunder och njuta av lugn och ro? Och egentligen har jag det ju helt okej, vore det fint väder skulle jag nog egentligen inte klaga. En rörig sommar har ingen dött av och jag håller tummarna för att solen hittar hit i juli då istället.

Det här med vad som händer till hösten har jag fortsatt att fundera på, och det finns så mycket. Men jag tror att jag vet vad som lockar mest, och därför bestämmer jag mig NU för att inte fega utan skicka in ansökningarna imorgon. Går det inte så går det inte, och då finns det faktiskt annat som jag också vill göra.
Det löser sig.

Vad gäller midsommar så blir det säkert jättebra det med. Eller ja, det bör ju inte ska behöva bli sämre än vilket annan fredag som helst och jag känner att det är väl där jag fick lägga ribban nu. Spontanutflykter får vänta, jag behöver kanske inte vänta så länge trots allt?
Har i alla fall köpt en liten tygblomma som sitter på ett hårspänne, så lite jäkla firande blir det ju på sätt och vis xD

Åh, förresten! Var med Kakan idag när hon tatuerade sig :) Blev riiiiktigt snyggt och jag blir så galet sugen på att göra en till jag med. Måste verkligen gallra mellan alla idéer och komma på vad jag helst vill göra, "synd" att det finns så mycket fint att välja mellan...

Nej, nu ska jag läsa och försöka sova. Verkar ha kommit ur den värsta sömnlöshetperioden för den här gången så ska försöka hjälpa det hela på traven så man kanske får lite mer energi någon gång.

Fortfarande en aning galen

Var till mora idag, så nu är allting ÄNTLIGEN fixat med försäkringskassa och hela skiten! Malin och Anny var med, så efteråt blev det lite fika och shopping också :)

Sen har jag och Malin fått en grym plan - åka till lysekil och fira midsommar där! De har en ungdomscamping där just den helgen och det tycks vara party dygnet runt som gäller. Gilla!
Problemet är bara att det känns lite tråkigt att bara åka två stycken (plus att bensinen vore nice att dela på fler) men gissa om det finns fler partypeppa som gillar att ta en spontantripp? Svar: Nej.
Har inte bestämt än om vi ska åka själva eller stanna här och rulla tummarna, midsommarerbjudandet gäller torsdag till söndag så kan vänta lite till med att bestämma något eftersom de ändå inte tar förbokningar.

I övrigt händer inte mycket. Köpte en vit tröja idag. Den var fin.

Hej hopp, i'm losing my mind

Så var man här igen, men den sedvanliga tristessen som alltid kommer när man är tillbaka i byn. VAD GÖRA NU liksom? Vill fira midsommar ordentligt på något nice ställe, men det var ju det där att ha råd också. Bästa vore om man kunde dra ihop något kul här hemma, men ja? Partypeppa Malungsfolk?????? Suck, jag behöver en stad och jag behöver den nu. Vilket ju går lite dåligt ihop eftersom jag ska jobba här i sommar och mitt schema har inte ens börjat gälla än....
På tal om det, så tack alla vädergudar för att jag fick så otroligt fin väder under min lediga, underbara semestermånad. Sverige är ett helt underbart land. (Det där var ironi).


Nej, fy fan. Nu måste något hända, och det fort. Som Anny skrev, vi behöver vin och en trisslott med vinst - och det stämmer fan.

Fy fan, för dig

Män. De döljer det bra ibland, riktigt bra. Jag måste erkänna att jag blev grundlurad. Men jag börjar sakta märka att oavsett ytan så är de lika stora svin allihopa.
Tänker inte bli lurad mer, och tänker inte gå på de där jävla tricken som gör att man slösar bort flera år av sitt liv med vad man tror är en underbar människa, för att sedan upptäcka att där visst bara fanns någon som ville såra. Jag fattar inte HUR han kan skriva det han gör till mig? Som om jag inte vore mer än förra veckans ligg som han försöker bli av med.
Du är så jävla genomskådad. Det är plötsligt så jäkla tydligt exakt hur elak du är och framför allt - smärsamt nog - exakt hur lite jag betyder och uppenbarligen har betytt för dig.

Jag orkar inte mera nu. Jag har försökt förklara men jag möts ju bara av alla de här elakheterna från någon med en mans kropp och en pojkes språk. Antingen så är du för feg eller så är du för känslokall. Jag vet inte vad som är fel med dig. Men kanske är det bra, för det här visar att den jag talar med nu inte är samma Terje som jag älskade. Det finns inget att älska hos den i hans kropp nu. Det finns inget gott där.

Och trots att jag är den dumpade så vet jag att jag går starkare ur det här. Jag bygger ett slott och du ett korthus, och det ska bli ett nöje att se det falla.


Back to the 80's / Svenneafro




Jag har aldrig känt mig så här snygg i hela mitt liv så jag tänkte dela med mig.


Haha, nej seriöst xD Vad händer när systrarna Eriksson får en tråkig kväll..? Här är tyvärr bara delar av resultatet, om jag inte vore så rädd för att bli torterad till döds hade jag kunnat lägga upp några riktiga guldkorn, men jag tyckte att de här var tillräckligt bra för att ge en glimt av kvällen ^^




PS. Nej, de är inte seriöst stylade. Nej, det är inte seriösa poser. Nej, de är inte seriöst redigerade. Ja, vi hade skitkul.

PPS. Vad hände på bild nr 2?? Vad kom jag åt för liten inställning som fick min hy att se nedknarkad och plastig ut..??

Sommar?!?

FY vad jag är bitter på det här vädret. Det lät ju så jäkla soft att vara ledig hela juni, kunna sola, bada, ha picknick, grillparty, drinkar i solen och hela jäkla köret. Men? Det var sommar under fredagen på rockstad, men vad fan hände sen? Regn, MOLN och åska.

Förresten, nu när jag ändå håller på: Jag är lite bitter på min förkylning också. Den bara fortsätter och nu har det gått över en vecka..! Jag hade fått jobba i servisen ikväll om jag velat med kände att jag vart tacka nej, jättetrist ju :/
Vad som är positivt är att jag äntligen fick sova inatt, så om jag nu fortsätter med lite vila idag så kanske det släpper sen. Har ett par ärenden bara, men hoppas att de går fort och bra..


-----------

Jag satt och tryckte på den där "spåkulan" de har på facebook, som ger små råd utifrån informationen på ens profil - och eftersom det står att jag är singel så ploppar det ju ideligen upp förutsägelser i stil med att Mr. Right finns i min närhet.
Det är det alla kvinnor ska vilja, eller hur? Borde jag kanske inte i alla fall i smyg önska att en snäll, omtänksam och rolig man skulle upptäcka mig? Vilja ha mig?
Och jo, visst. Om någon skulle vilja ha mig, så ta mig. Men då är det fan retur som gäller nästa morgon, och inga jäkla känslor.
Jag kanske inte är glad att jag är singel, för det är ovant och konstig och framför allt för att jag älskade personen som lämnade mig. Men nu finns han inte kvar, det är knappt så att jag gör det. Försöker lista ut vem jag är och vad jag gör - och irriterande nog upptäcker jag något nytt om mig själv bara av att skriva i min egen blogg. Åh fan, tänker jag när jag läser några ihoptussade rader. Är det så jag känner? Fast sen suddar jag det oftast, för det ploppar upp någon ny känsla som inte stämmer med det som står så jag blir bara förvirrad och ger upp.

Det här kanske inte heller stämmer. Vad vet jag?

Jag har en affärsidé på gång här. Några snygga och snälla karlar som ska gå att hyra (jo jag vet att sånt redan finns, men lyssna klart). Deras uppgift ska vara att kramas, kyssa ens panna, stryka över håret och framför allt säga allt kommer att bli bra. Eller förresten, en till uppgift: Att sova intill. Jag menar, jag har provat det här med att sova ensam en stund nu. Jag gillar det inte. Det fina med att sova var ju att krypa ihop i en famn och slappna av i den fullständiga förvissningen om att man var trygg. Så nu har det här med att sova tappat charmen tycker jag, vilket gör att jag inte kan somna förens jag är så trött att jag däckar vilket ledar till att jag alltid är trött.
Så, när någon dragit igång det här företaget, så ring mig.

Dags att sluta skriva, ärligt talat var det aldrig ens dags att börja.

PS. Jag är inte fullt så dum i huvudet som jag låter.

Måndag

Hej där!
Jobbet i fredags gick bara bra trots förkylning :) Var ju rätt sliten såklart, men inte mer än att det gick. Hade lite funderingar på att ut sen på kvällen eftersom jag slutade redan klockan åtta, men insåg att jag var för däckad så det fick bli mat, vin och sen sängen!

Lördag däremot blev det utgång! Ägnade dagen åt att sova, vila och slappa och sen efter middagen for jag för att träffa Kakan och Priik. Efter några cider och lite chit chat drog vi ner på byn och så spenderades kvällen där och på Toms. Var jättekul att träffa tjejerna, men allvarligt så är kanske inte Malungs uteliv det bästa man kan uppleva :P Var väl mycket folk och så, men en nice nattklubb istället hade jag inte tackat nej till kanske. Speciellt inte när det började spöregna xD Jaja, blev en trevlig kväll iaf :) Lite förvånad blev jag dock när man kom hem och såg att klockan var fyra, var så ljust så det kändes som mitt på dagen och jag var skitpigg...

Åh! Idag har äntligen ett av mina spontana påhitt lyckats ^^ Blir örebro till helgen nämligen, familjen tar en trip med husvagnen och jag spenderar fredagen hos Priik! :D Lördag blir nog stan med familjen följt av grillning på kvällen, sen hemfärd någon gång på söndag. Känns som en bra tur!

Frisk och pigg!

Okej att jag kanske inte sov så bra inatt, att jag inte är frisk, att min röst inte riiiktigt hänger med och att jag har tagit för mycket astmamedicin så jag bara skakar.
Men det ska tamefan bli en bra dag idag ändå har jag bestämt! Herregud, jag har väl hört talas om kaffe? Gissar att det kommer vara mycket folk i rörelse och mycket som händer på hotellet idag, så blir nog toppen att få jobba då :) Har just duschat så nu ska jag väl sminka mig, fixa håret och sen äta. Tror jag åker dit lite tidigare sen också så jag hinner uppdatera mig vad som hänt senaste månaden..!
Ikväll blir det antagligen bara hem och sova om jag inte har piggat på mig, vore förvisso kul att ner på byn och kolla läget en sväng också. Om inte annat ska jag ut imorgon är tanken, så hoppas regnet håller sig borta. (På tal om väder, det har allvarligt regnet hela veckan när jag har suttit hemma, men gissa om solen skiner idag eller? :P )

Nej, dags att börja fixa. Glömmer jag maken skrämmer jag väl slag på någon stackars gäst, och det vore ju olyckligt speciellt med tanke på att de är där för att gå på bröllop och hela köret :P


Avsändare ogiltig

Inte så mycket som en stavelse, orden hånskrattar åt mig när jag desperat försöker stänga in dem i mitt huvud och ställa dem på led. Varje del av en tanke, fastklistrad på en studsboll och förkastad till någon vrå av yttre vintergatan. Lite svår att nå. Lite svår att kontakta.
De har ganska många färger också, de där bollarna. Matchar inte alls. Svarta, blå, röda och till och med någon rosa. Hade varit lättare att sortera ett bollhav av tankar om de i alla fall kunde likna varandra. Om man i alla fall kunde få en känsla för helheten om man hittade ett par. Men nej. För många färger, för många delade tankar och för många känslor.

Ärligt talat, jag har inte en jäkla aning.


Blä

För att beskriva min livssituation i allmänhet idag:




Återkommer senare.

Te!

Visst är det så att man bli frisk av te och vila? Jag kör på det idag iaf, vaknade upp med en elek hals. Dra igång en film snart känner jag och sen blir det nog att stanna i soffan, jag som var taggad att åka och skaffa gymkort..! Men ja, kanske lite väl onödigt med tanke på att jag måste vara frisk för att kunna jobba på fredag.

I övrigt har väl de senaste dagarna varit lugnet efter stormen.. Får se om det blir lite mer fart till helgen? Jobb på fredag - tror det blir jättekul för är säkert en hel del folk i rörelse då! :) Sen om det är fint väder på lördag så vore en sväng på marknaden och sen lite grillparty inte helt fel.

Nej. Soffa. Te. Nu.

Note to self:

Det är faktiskt ingen idé med att hålla på och plåga sig med att titta efter saker som man VET att man mår dåligt av att få reda på. Jag menar, varför gör vi alltid såhär? Och jag skriver vi efterom jag vet att jag inte direkt är den enda. Vad är grejen med att se exakt hur bra han har det utan mig? Behöver man verkligen ännu mer bekräftelse på att man inte betyder något? Allvarligt?
Såhär är det: Den person som antagligen känner mig bättre än någon annan - som har koll på alla mina sidor - vill inte vara med mig längre. Det är precis så enkelt. Inga krusiduller, inget att fundera över. Och jag kan antingen sitta här och må dåligt över det eller bara gå vidare.
Så nu går jag vidare.

Rockstad!

Har haft en riktigt bra helg i Falun! For dit redan i torsdag och inledde med lite stros på stan och sen en mysig vinkväll med Anny. Och ja, man kan ju säga att det har rullat på rätt bra sen dess. Det jag gillar med festival - känns som man träffar så många, gör så mycket och far runt överallt så efteråt fattar man inte att allt fick plats på två ynka dagar. Men ja, ett urval är: Picknick i solen, flummiga förfester, nattliga promenader, rocka loss till bra musik, ligga i gräset och slappa till bra musik, träffa roligt folk, träffa konstigt folk, dricka vin, spela ölspel, bränna mig i solen, springa på en äng, frysa som satan, höra världens sämsta raggningsrepliker, skratta, festa, rocka och ha kul!

Ja, typ så :) Tack iaf alla som var med och gjorde det till en nice helg, speciellt min underbara sambo Anny :D


And then I won't see

Är det kvinnlig intuition man ska kalla det, när de här orden tvångsmässigt snurrade runt i mitt huvuden, den där sista natten när allt skulle låtsas vara som vanligt? När man försöker tänka på allt annat, men huvudet ändå spelar sitt helt egna soundtrack hur ogärna man än vill höra.

Turn down the lights, turn down the bed
Turn down these voices inside my head
Lay down with me, tell me no lies
Just hold me close, don't patronize
Don't patronize me

'Cause I can't make you love me If you don't
You can't make your heart feel something it won't
Here in the dark in these final hours
I will lay down my heart, and I'll feel the power
But you won't, no you won't
And I can't make you love me
If you don't

I'll close my eyes and then I won't see
The love you do not feel, when you're holding me
Morning will come, and I'll do what's right
Just give me till then, to give up this fight
And I will give up this fight

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!