Promenix

Blev en tur till stranden idag, dock bara som en promenad eftersom det var rätt molnigt idag med. Skönt att iaf komma ut och röra lite mer på sig, annars har det varit väldigt mycket hemmamys på slutet - fast det är ju inte helt fel det heller ^^
Får se vad kvällen bjuder på, har ganska nyss ätit middag(lite annan dygnsrytm har man nog fått här borta) så nu sitter vi bara och slappar och klickar på datorerna men ska väl komma iordning inom kort. Hade hemmakväll med syster, pojkvän och ett par vänner igår - riktigt mysigt! :) Så får väl se om det blir favorit i repris, utgång eller kanske ta oss ut och leta reda på någon pub. Måste erkänna att jag börjar bli rätt trött på att festa, samma visa varje gång så en mysig pub med lite live-musik eller dylikt hade inte suttit fel :)

I övrigt börjar det dra ihop sig för att fixa ett jobb så jag skulle tro att det blir att dra igång med något på måndag. Eftersom vädret inte är på topp just nu är det bättre att jobba så mycket det går nu istället och försöka ta semester sen innan man åker till sverige istället. Dessutom regnar det inte riktigt pengar över mig så får lägga på ett kol om man inte ska bli förpassad tillbaka till vinter och kyla. Nej tack!!

Nej, dags att tagga till. Haaade!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!