Kärlek <3



Den här bilden är ju bara för underbar :D

Håååår

Vet inte riktigt vad jag ska göra med håret. Nu är det mellanlång, halvslitet och blont med utväxt. Klippa? Färga? Bleka? Slinga? Inte bry mig?
Det är inte det att jag har slut på inspiration, men det finns så mycket kul att göra så kan inte riktigt bestämma mig. Sen är det ju det där med pengar också - vill jag klippa något mer avancerat måste jag gå till frisör och det tycker jag är så löjligt dyrt. Kanske blir det att ta topparna på egen hand och sen slänga i någon trevlig färg, kanske någon annan blond-ish nyans bara för att piffa upp lite. Vore kul att bleka mer också, och klippa upp med lite lugg. Eller mörkt igen?

Eller ja, varför inte en knallrosa page??





......Eller okej, kanske inte. Bilden är för övrigt från la carnaval som var nu nyss i maspalomas :)

Cupcakes

Karamellfärg måste ju vara guds gåva till människan






Äntligen sol

Idag skiner i alla fall solen, även om det inte direkt är 30 grader varmt.. Har varit hemma i kylan i fem dagar nu och längtar tillbaka, men kanske bli bättre bara våren hinner ta fart lite? Just nu känner jag att det är jättekul att umgås med familjen och ser fram emot att träffa vännerna i helgen - men i övrigt är jag redan trött på Malung. Tristessen, kylan, den här jäkla lilla byn..
Men inget blir bättre av att bara klaga och därför gör jag som vanligt och gör något åt saken istället ;) Många arbeten är sökta och direkt efter påsk åker jag ner till Strömstad för arbetsintervju. Anton är på intervjuer idag och låter väldigt lovande, och så söker vi bostäder. Känns skönt att allt börjar rulla igång där, hoppas att det mesta går att synka ihop bara!

Så ja, det blir västkusten i sommar, Strömstad lutar det åt nu men sånt kan ju ändras. Vad som händer sen? Guuud vet. Optimala vore att få förlängning på sommarjobben (finns möjlighet till det på ett par av jobben vi är bokade till för intervju) så man kan dra in lite pengar under hösten och sen fly landet när det börjar bli vinter igen.

Förresten så ska jag nog på Tom's bar på lördag xD Det känns... lustigt. Men sällskapet är det viktiga och ska dit med de bästa! <3 :D Men helt plötsligt ska man alltså betala för dricka (kanske till och med inträde?) på en ful minimalisk bar i Malung. Herregud, jag saknar redan tiden med VIP-kort, öppen bar, bjuden på helrör och aldrig i livet att någon skulle be mig betala för att komma in.



Nu ska jag gå och dekorera cupcakes! :D

Varför måste det vara så jävla snyggt?

Jag är så galet sugen på att tatuera mig, och ju mer sugen jag blir desto fler motiv vill jag göra. Och ju fler grejer jag vill göra, desto svårare blir det att välja och så tar det ännu längre tid och då blir jag ännu mer sugen och så kommer jag på ännu mer.
Jag tror att jag bara desperat måste sticka nålen i mig och göra något. Nu.


Kiss me

Har alltid gillat Escadas sommarparfymer - den absoluta favoriten var Island Kiss som släpptes för fleera år sen (det kommer ju ut en ny varje sommar som sen bara säljs det året). Älskade den parfymen, sparade tomflaskan i evigheter för att kunna lukta på den och för cirka ett år sen sökte jag igenom halva internet efter om det gick att köpa den någonstans, kollade tradera och hela jäkla köret.
Sen när jag kom in på flygplatsen i fredags såg jag att de har släppt tre av favoriterna genom åren i en limited edition, och Island Kiss var en av dem! :D Total lycka, även om jag inte hade råd på långe vägar. Med gissa vad? Idag kom mamma hem och så hade hon köpt den till mig! Älskade mammi <3
Så nu kommer jag lukta gott hela sommaren ^^



Mitt liv i en resväska

Vet ni när jag senast hade en garderob eller någon annan vettig typ av förvarning för iaf delar av mina kläder? Två år sen.
Tror det var i februari 2010 som vi flyttade ur lägenheten och efter det har jag ständigt förvarat mina kläder i väskor, kartonger och framför allt i högar på golvet. Så just nu bor jag i min onepiece, för det är det enda klädesplagg som är tillräckligt varmt och som jag har lyckats hitta sen jag kom hem.
SÅ. Mitt projekt är att storstäda bland mina kläder. Verkligen slänga skiten ur dem. Jag är sådär att jag inte gillar att slänga kläder, utan behåller dem trots att de knappt blir använda bara utifallatt - sålänge de passar. Och problemet är ju att jag inte direkt har växt så mycket på längden de senaste åtta åren, och trots viktuppgång så passar ju fortfarande i princip allt utom tajta jeans typ. Så jag har en massa skit, helt enkelt. Som jag inte tycker om och inte vill använda, men de tar ändå plats och bidrar till ett fullständigt kaos som bara kan hanteras genom att minska på antalet kläder. För jag kan inte öka ytan att förvara mina kläder på, den är ganska begränsad till en plastlåda jag hittat och planerar att ha under sängen.

Så vart vill jag komma med allt detta? Nej, ingenstans kan jag nog ärligt påstå, jag bara störde mig lite på det. Och så kan jag konstatera att om (positivt tänkande: när) jag och anton flyttar ihop i en riktigt lägenhet så ska min första krav vara: Garderob! Inte walk-in, inget fancypancy - utan bara det faktum att det finns en garderob.
Och jag lovar att då ska jag ha slängt de där linnena som jag köpte när jag var femton.

Jag & Arlanda

Nu är jag framme på Arlanda, sitter här och är galet trött och har dessutom galet tråkigt. Blir ju att övernatta här, och det är väl inte min favoritplats i världen om jag fick välja. En säng vore bättre.


Ska snart försöka sova, så trött att jag snart går sönder lite. Hoppas det blir någon vila bara, vill inte vara ett vrak imorgon när man kommer hem och får träffa familjen <3


Mot Sverige

Om tva dygn sitter jag pa flyget mot Sverige. For att flytta tillbaka. Herregud.
Kanner mig glad, ledsen, orolig, pepp och en miljon saker till. Sa konstigt att flytta och samtidigt skont att komma hem. Stora temat just nu ar nog anda saknad. Alla jag saknar dar hemma och snart far se - och allt och alla jag kommer sakna sa mycket nar jag val har akt harifran.

Kanns iaf skont att nu ar alla biljetter betalda och utskrivna; transferbuss har, flygbiljett och tagbiljetten i Sverige. Har provpackat vaskan och eftersom jag tanker passa pa att rensa garderoben sa tror jag att jag ska fa med mig allt. Ser dock inte alls fram emot fredag, kommer bli en jobbig dag. Forst saga hejda till Anton och inte riktigt veta nar vi kan ses igen, sen packa ihop allt och sjalv ta sig ivag till flyget och val dar vantar en inte allt for rolig resa. Kommer ju tyvarr fram pa natten jag maste vanta atta timmar pa taget. Men det loser sig nog, och kommer bli galet skont att komma hem!

Nu tar datatiden snart slut sa ska ga och mota upp killarna for ett glas och kanske lite biljard :) Hade planerat fest ikvall men maste upp och fa lite gjort imorgon sa tror iaf att det blir lugnt. Sen imorgon ar det avslutningsmiddag med vannerna har <3

Ha det sa bra gullungar sa ses vi snart! :D <3


Note to self: Ombokningsskydd!!

Igår bokades resan hem till sverige i all hast. Jag var inte så stressad över det hela utan kikade efter sista minuten, men sambons familj tyckte att saker och ting skedde för långsamt så plötsligt var han inbokad på ett flyg med bara en plats kvar så han ska åka den 16e. Min enda möjlighet att ta mig hem för under 2-4 tusen var att ta ett flyg den 23e, vilket ju innebär en vecka när jag inte har något boende och således också en extra vecka på gc som inte riktigt ingick i min budget. Men det bokades ändå eftersom jag inte hade något val och i feberdimman blev det inget ombokningsskydd. Nu gick jag nyss in och kollade och då har det från samma bolag dykt upp en ännu billigare biljett till arlanda den 16e. Åh!!!
Så får se imorgon om den biljetten finns kvar, i så fall får jag 1) Ringa och se om den finna minsta lilla chans att boka om mig och 2) Räkna på för- och nackdelar med att hela enkelt köpa en ny biljett. Just nu vet jag inte vad som känns jobbigast - att stanna eller åka. Känns ganska ångest att flytta om en vecka, och samtidigt vore det skönt att få det avklarat och komma hem. Inte haft någon direkt hemlängtan förut (även om jag såklart sakar ihjäl mig efter familj och vänner) men nu när det börjar närma sig känns det på något vis som att man bara vill kunna teleportera sig direkt.

Bitterhet nr 2 är att jag lyckats bli sjuk, vilket känns som ett riktigt kasst läge :( Så både igår och idag är Anton ute och super och roar sig med sin kompis från sverige och här sitter jag och mest känner mig ynklig och ensam. Blä. Proppar i mig massa medicin iaf så hoppas det ger sig fort, synd att jag är så ovan vid att sova själv så får inte riktigt den vila jag behöver nu när jag ändå inte kan sova på kvällarna.

Nej usch, det här var inget peppande inlägg, fast å andra sidan är jag glad för det mesta så får väl kosta på mig lite bitterhet nu när allt promt ska krångla med en lite sjukling :P
Hoppas ni har det bra där hemma! <3

Förkyld

Så jävla trött, förkylning som kommit smygande senaste dagarna och nu blev det feber och hela köret helt plötsligt. Mår sådär, men var på apotekt och fick någon medicin så kör på det och vila så får vi se hur det går.

Nu har jag bokat biljett hem också, åker härifrån den 23e och är i malung den 24e. Lite kaos, är utan boende i en vecka och anton åker hem redan den 16e.. Oh well, allt löser sig. Ska bli skönt att komma till sverige, men sjukt vemodigt så tänker inte tänka på det allt för mycket nu.


Nu ska jag vara lite socail.. Antons kompis kom hit idag och bor här en vecka så försöker att inte ligga avdäckad hela tiden :P Fast sen ska de ut och festa så då blir det soooova.
Skirver lite mer sen, måste uppdatera om sjukaste karnivalen xD
Puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!