Ledig fredag och påväg mot Malung!

Nu har tiden gått så där jäkla fort igen, helgen försvann i ett virrvarr och efter det fortsatte det att rulla på. Idag är det iaf fredag och jag är ledig!! Fyra dagars helg, lyxigt värre och väldigt skönt. Anton jobbar idag men bara till klockan ett, så när han slutat åker jag och hämter upp honom och sen drar vi direkt mot Malung.
Ska hem och umgås med familj och bara ha det gött, hoppas på fint väder för ska ut och byta till mina sommardäck som är där uppe (lite sent, fast har inte dubbar på vinterdäcken så det är okej). Haha ja hoppas det är fint väder av andra anledningar också såklart! Här skiner solen och det verkar bli en vacker dag, men man vet ju aldrig med lilla Malung ^^
 
Idag är också en av de få gånger jag ska åka någonstans och utan att det bara blir stress, ligger kvar i sängen faktiskt och bara njuter av frånvaron av panik. Städade och packade det mesta igår, resten går fort - börjar känna att man är ganska van vid vad som ska med och inte - sen tror jag allt att det blir en lunch på jobbet innan jag drar :)
 
Nu ska jag koka mig lite kaffe och sen sätta fart! Pusspusspuss!

Fredag

Åh nej vad trött jag är idag! Börjar jobbet nu klockan tolv och ändå har det inte blivit något vettigt gjort alls innan, sitter bara komalikt i sängen. Får hoppas jag piggnar till när jag väl är igång sen!
 
Jobbar den här helgen med, egentligen är det äntligen dags för mig att få lite ledig helger (varannan! :) ) men bytte nu faktiskt. Ledig nästa helg istället och också kommande måndag för då hade Anton en ledig dag så vi drar till Malung nästa fredag efter jobbet och stannar tre dagar :) Ska bli skönt att komma hem, och på slutet har jag längtat efter att åka bort en stund så ser fram emot att sätta mig i bilen och tuffa iväg! Inte för att jag längtar bort från något här, men ibland får man ju ryck och känner för att bara dra och göra något annat.
 
Nej, tiden går fort! Dags att dra sig mot mitt nyrenoverade och superfina jobb - hade stängt tre dagar i början på veckan, har fått nya montrar med mera och i onsdags var jag och de andra med och fick stället från kaos till skinande rent. Underbart!  :)
 
Ha en fin dag! Pusspusspuss

Letar boende

Om någon som läser här har något tips på boende i Örebro så får ni hemskt gärna säga till! :)
 

Sitter nämligen och letar för fullt, har gjort intresseanmälan på antagligen alla fastighetsbolag som finns i örebro vid det här laget - blir helt snurrig i huvudet av att skriva alla våra uppgifter om och om igen :P
Kollar också på blocket, men där är det mest sånt som hyrs ut över sommaren än så länge, vet inte om man egentligen är för tidigt ute (vill ju flytta i augusti) men tiden går ju så jäkla fort så snart är det väl för sent istället. Ska lägga ut egen annons på blocket också, och börja ringa runt till alla fastighetsbolag och tjata. Vilken hets!
 
Har visat sig att jag räknade fel när jag rättade mitt högskoleprov, vad ju lite trött och nervös vid det laget. Blicken gled över i fel rad och nu när jag kontrollrättade mot hemsidan så visade det sig att jag fått högre poäng än jag först trodde.
Antagligen hade jag klarat mig ändå, men nu när det blev högre känner jag mig 99.99% säker på att komma in (haha, snacka om att jinxa eller?) så nu vill jag verkligen komma igång med att hitta boende också!
 
Så som sagt, alla tips är välkomna! Ni kanske känner någon som ska flytta eller så? <3

Måndagsmys

Idag är en bättre dag! Fortfarande förkyld men hostan har lagt sig så nu är jag bara lite trött och sliten, vilket faktiskt inte gör något för är ledig och det är dåligt väder så stannar gärna inne :) Pysslar med lite smått och gott som behöver göras, ska gå ut och se om inte min deklaration kommit så jag kan få den gjord också.



Världens största mugg, håller den precis framför mig så den är verkligen så stor som den ser ut ^^ kaffe i sängen är det bästa med att vara lite sjuk!

Söndag

Ingen toppdag alls! Förkylning som drog igång igår, tog mig genom arbetsdagen då (gick till och med bra när jag väl var igång) men idag var det kört, efter 3,5 timme blev det att åka hem. Inte fan tjänar man pengar på att sitta hemma och ha tråkigt och hosta heller. Dessutom hatar jag att åka hem och lämna de andra i sticket.
Väl hemma tänkte jag väl att man iaf kunde ha mysdag med älsklingen som ju är ledig idag, men blev snabbt bortprioriterad för dataspel (besvikelsen i hans blick när jag kom hem tidigt så han inte skulle få leka ifred hela dagen..) så honom såg jag först till middagen i vilket fall.
 
Nej, usch för den här dagen men man kan ju inte vara på topp hela tiden :) Blir en tidig kväll och imorgon är det ny dag och nya tag!
 
Hoppas ni har haft en bra helg! <3 Jag körde förresten min "helg" tidigare i veckan, fotbollskväll på baren i onsdags och i torsdag lyxade vi till det med trerätters här hemma tillsammans med lite vänner!

Slalom!

Haha, här är bilden jag egentligen tänkte visa innan jag fastnade i spanienfotona!  Det är alltså JAG på bilden. På ett par SKIDOR, utomhus i SNÖN. Yep - det här såna här saker som förtjänar ett bildbevis. Dessutom hade jag faktiskt riktigt kul så det är mycket möjligt att det blir någon mer tur ett annat år :) Känner mig lite extra tuff med de rosa toffsarna också..
Nu har älsklingen fixat mat så ska äta och sen ta kvällen! Jobbade em idag och fm imorgon så då hinner man inte med så mycket emellan, fast sen är jag ledig på torsdag så blir lite helg mitt i allt! Ha det fint! Pusspusspuss
 
 

HSP - done!

Hej och välkommen till verkligheten!
Haha det känns faktiskt lite så, har ju pluggat till högskoleprovet en stund och nu är det så jäkla skönt att det är klart! Egentligen har jag gillat att plugga (om jag inte hade gjort det hade det ju varit väldigt dumt att söka in till skolan igen) men det har känts som en sån press att alla planer framöver hängde på ett provtillfälle så nu är jag glad att det är gjort och man kan komma ur bubblan.
 
Jag har sökt in för att plugga till civilekonom i Örebro. Intagningspoängen där har legat på 1.1 senaste åren och nu skrev jag 1.25 (kanske egentligen 1.3 om man ska vara sån, men från i år börjar de med två decimaler) så även om jag inte har så goda marginaler som jag kanske hoppats på så tror jag att det ska räcka. Normeringen är ju inte gjord än, men räknade på tre gamla normeringstabeller och fick exakt samma resultat så ska nog inte skilja så mycket.
 
Nu ska jag ta och pallra mig till jobbet! Ska se till att uppdatera mer här framöver nu när jag faktiskt både har lite mer tid och dessutom känner att det händer en del så har lite att skriva om :)
 
Ha en fin dag och hoppas att solen skiner hos er med! Puss puss puss!

Spanien

Anton har inte rensat kameran på en stund - de här bilderna laddade vi över här om dagen ^^ Spanien! Jag och syrran på balkongen, sen en bild på en av våra pastafrossor och sist en helt random bild på mig och Anton som jag tyckte var rätt söt (jag har verkligen ganska höga klackar och ändå är jag bara en liten plutti xD )
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!