Nu sticker vi, nu sticker vi!

Yes, nu bär det snart av! Terje slutar strax så då blir det mat och sen avfärd.
Ska ägna mig åt sista fixet nu, hörs nästa söndag! :D

Dan före dan före..

Onsdag! Fredag närmar sig fort fort :) I vanliga fall skulle jag räkna ner dagarna till lördag (när vi flyger och kommer till tunisien) och inte till fredag, när vi bara ska till arlanda. Men finns några viktiga skillander den här gången.
1) Vi åker bil. Jag gillar att åka bil långt, så det blir kul roadtrip istället för seg tid på buss och tåg. 2) Vi ska spendera natten på hotell och inte på bänkar inne på arlanda. 3) Vi kommer fram på eftermiddagen i lagom tid för att äta middag och mysa i baren - istället för att kommer fram sent när man redan är trött och less.
Så ja, i jämförelse med min vanliga tristess så är ju bara detta värsta äventyret :P Fast ja, sen längtar jag såklart _ännu_ mer till lördag. Eller, lördag eftermiddag iaf. Biten med att gå upp vid fyra eller dyl. och sen ägna flera timmar på ett läskigt plan ser jag inte fram emot fullt lika mycket. Hu. Men jag är modig. Jag är inte rädd - jag kan flyga.

Nu ska jag vara social med familj en stund. hejs


Spoon!!

Nu kan även jag sluta mig till gruppen av människor som sett Alice in wonderland - och som älskar den. Söt, rolig, charmig, smart och underbart flummig. Såg den på vanlig tv nu, men tror att den kan ta sig bra på bio i 3D så blir nog att se om den inom kort :) Haren var bland det bästa - älska! Iih.

Har faktiskt haft en riktigt bra helg i största allmänhet. Igår blev det riktig myskväll, men förrätt och god mat och hela köret, och så fick jag ju äntligen lite mystid med min älskling. Idag har det varit rätt slappt, slog på stort med middagen och sen då film som sagt. Kärlek, god mat och bra vin - där har vi det fina i livet minnsan.

Våra resplaner tycks bara bli bättre och bättre dessutom. Allt bara klaffar nu, så känns inte alls som att själva resan kommer bli så jobbig. Tar bilen, vilket känns mycket enklare och bättre (och billigare, motsägelsefullt nog). Hotellet vi ska bo på i sverige visade sig ha långtidsparkering som var mycket billigare än arlandas egna - super! Sen har de gratis skjuts mellan hotellet och arlanda så det känns ju väldigt simpelt och bra, istället för att krångla hit och dit.
Ja, mi happi helt enkelt. Mi kortfattad också, har en sovande karl här intill som tycks bli lite störd av att jag klickar på. Jag får väl tjata på mer imorgon om hur livet leker och sådär ;) Nu ska jag koppla i hörlurarna och ägna lite tid åt tv3play. Natti.



El flummo.

Nyss var det onsdag, och nu är det lördag. Stämmer inte riktigt, men blir väl så när allt tycks ha gått i ett. Blev jobb i torsdags, och igår var vi i mora. Systeryster har gjort illa handleden så följde med till akuten som moraliskt stöd. Vi trodde att det skulle gå ganska fort och hade planerat shopping på stan efteråt. Eller inte. Visade sig att hon lyckades ganska bra när hon föll, så det tog evigheter på akuten utan att något riktigt vettigt blev gjort, och sen slutade det med en tid hos specialist i örebro på måndag istället. När vi väl fått det beskedet var alla skapligt trötta så vi for raka vägen hem istället - men fick ju en liten tur iaf ^^ Gjorde jättegod middag med tapas, minipizzor och sangria, Anny var här och kvällen var allmänt mys och flumm.

Snart dags för lunch, och sen ska vi till Nanny. SEN får jag äntligen träffa Terje. Stackarn jobbar över som tusan för att kunna ta semester och jag själv har jobbat en del kväll - vilket betyder att vi inte hinner ses. Blev tillfrågad att jobba ikväll men kände att nej. Vill bara ha en lugn kväll med min älskling - men framför allt så vet jag inte om rygg, bihålor, huvud och ja, hela kroppen, skulle orka det. Känner mig rätt paj så idag blir det bara viiila och äta medicin. Måste ju vara frisk frisk så jag orkar fixa inför semestern! Sex dagar kvar tills vi lämnar Malung! :D

Nu ska jag äta lunch, sen ut i solen! Tjing!


Semester!

Ja! Efter mycket om och men så blir det nu ändå en semester, till Tunisien! Känns super, tror att det kommer bli en toppenvecka :) Att få komma bort från snön några dagar och hämta energi, se något nytt och såklart träffa M, Y och J igen. Vi åker från Malung den 26e, sen övernatter vi vid arlanda och så lyfter vi på lördag morgon. Inte så jäkla länge kvar med andra ord, tio dagar mer exakt. Herregud, jag som brukar ägna veckor år förberedelser - men känns riktigt kul att det är så kort tid kvar.

Har köpt BUS som jag just nu är helt inkladdad i. Blä, jag har till och med vågat ha det i ansiktet. Men för tusan, annars hade jag bländat hela jäkla stranden, hade inte funkat. För övrigt är det BUS från Aco som jag använder och den kan rekomenderas! Luktar inte fullt lika illa som de flesta andra, går in i huden fort och dessutom: Jag är brun och inte orange. Gillas! Att den är billig gillas också.
Hade tänkt att jag skulle fixa håret innan avfärd också. Har stört mig på att den är för gul en bra stund nu, så igår hade jag i lite färg och blev faktiskt mycket bättre. Det gula försvann men håret blev lite mörkare, så idag ska jag bleka slingor och hoppas på det bästa ^^

Nej, nu ska jag återgå till att skriva packningslistor och annat kul, nedräkningen har börjat och snart är jag i solen. Det är okej om ni är avundsjuka. ^^

Ett bord för två?

Jag är inte sådär jättepepp på att åka och jobba bort hela kvällen. Jag är mer pepp på att träffa Anny och dricka vin och äta gott och slappa och vara glad för att solen skiner. Men å andra sidan så tjänar jag inga pengar på det så det blir nog jobb trots allt. Det blir nog bra. Alla gäster borde ju vara lyckliga för att det är soligt och de är lediga och då blir det mycket trevligare att vara med dem.

Innan jag börjar ska vi iaf åka till N och hälsa på en sväng. Förhoppningsvis ligger solen på mot hennes balkong så man kan mysa där en stund och samla energi :)

Oddsen har ändrat på resefronten. Peppar peppar jag säger inget än, men det är gaaaanska troligt att en viss Ikk och en viss Terje kommer åka till en viss ö den 27e. Vem vet liksom. Jag vet iaf att jag blir galet lycklig då - värme! Det skulle bli perfekt.

Eller kanske inte

Planen var att vi skulle ha åkt utomlands om ett par veckor, tillsammans med M, Y och J. Har kollat på lite olika och nu igår så bestämde vi att gran canaria lät som det bästa så tanken var att vi skulle boka resan ikväll. Har varit sjukt pepp och tajmingen är perfekt - är borta i slutet av mars - början av april och när man väl kommer hem har man nya krafter och våren är hemma skulle förhoppningsvis vara igång på allvar. Lite allmän livslust sådär.
Men icke, för ledningen på Terjes jobb tycks ha felplanerat (igen) så som det ser ut nu finns det inte en chans att han kan ta ledigt. Får vänta på ett ordentligt svar som vi tänker kräva fram tills imorgon, men det är ju antagligen helt kört. Med lite otur måste han till och med jobba helg.
Så från toppen till botten då, helt klart. Livbojen är borta och nu är man fast i sverige i ytterligare några sega, hemska "vår"månader innan sommaren kommer och livet kan börja igen. Suck. Jag måste verkligen flytta till ett land med varma vintrar, det här funkar inte lägre.

Haha, snacka att vara bitter, men blev så jäkla besviken nu. Håller tummarna för att något litet mirakel ska ske men ja. Om vi inte åker nu har vi ju kvar pengarna och kan göra något kul för dem i sommar istället. Blir säkert bra det med.







Jag också

Så var det dags igen, ytterligare en blogg. Men i brist på annat så - varför inte? Exakt vad det ska handla om återstår nog att se.
Till exempel kanske det komma handla om att jag just nu håller på att bli galen på att Axi vovvov hoppar och gnölar efter
något. Exakt vad har jag tyvärr ingen aning om, så jag lär få fortsätta lyssna på det här i evighet. Nej, nu blev han trött! Däckat i trappan misstänker jag, tycks som att prommisen gav önskat resultat ändå ^^

Var nyss ute, och det börjar verkligen bli vår på riktigt nu. Förvisso ingen sol idag, men ändå några plusgrader och här och var kan man gå på asfalt.
Asfalt. Som jag har saknat det. Den är stabil och hård och bra, en asfaltskant erbjuder alltid sittplats, och på sommaren luktar den gott när solen skiner på den. Till skillnad från snö, som är kall, jobbigt och ivägen. Blä.
Nu vaknade hunden igen, han vilade visst bara. Ska gå och ta ett snacka med honom.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!