Onsdag

Fel av min, trodde att jag skulle åka på torsdag men är ju kvar enda till fredag morgon :) Om det inte är så halt imorgon så blir det en tur till mora för lite mellandagsrea, annars står en hemmadag på schemat - mamma har tagit ledigt och är hemma och myser med oss sista dagen.

Sen på fredag bär det av till göteborg, kommer fram vid fem på eftermiddagen och ska fördriva lite tid med shopping och mat. Har haft världens tur så har sovplats i göteborg också, så slipper övernatta på flygplatsen för lyfter först klockan 11:55 på lördagen.
Sen blir det raka vägen från planet, hem och duscha och så drar nyårsfirandet igång! Ingen aning om vart vi ska än man det löser sig nog, tror det kommer bli en toppenkväll och längtar tillbaka till playa del ingles så blir finfint :)

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Amelie

Heej! Vilken bra blogg du har! Jag har jobbat som telfonsäljare i snart ett år och trivs helt ok med det.. men är trött på sverige. Så jag tänker flytta ner till Gran Canaria i feb. Tänkte också börja jobba på Atlas. Hur mycket är det i fast lön på atlas? Vad betalar du i hyra? Kram

¨

/amelie Jensen

2011-12-28 | 23:31:41
Mikaela

Tack, vad kul att höra! :)



Atlas har en grundlön på 9 euro första månaden så man ska hinna komma igång. Efter det är det en grundlön på 6,6 euro/h men de allre flesta lyckas sälja så pass bra att de tjänar minst 9e/h, vilket räcker mer än väl nere på gran canaria eftersom det är väldigt billigt att bo där om man tänker på matkostnader och dylikt.



Jag bor i en jättefin lägenhet på habitat (bokat via nilo) med två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskan, balkong och kombinerat kök och vardagsrum och för det betalar vi 500 euro i månaden. Finns säkert billigare också men det ligger typ i den priskalssen. Men det finns alltid massa folk att dela boende med så det är inga problem alls att få ner kostaderna på en låg nivå :)



Lycka till!

2011-12-29 | 22:32:50
http://ikkita.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!