Halloween

Sytt, fixat och donat idag. Fortsättning följer.. :)
Dessutom måste jag berätta att jag är otroligt vacker med grön, glittrig ögonskugga i halva ansiktet - undrar om jag ska börja köra det till vardags också?
 


Kärlek som den ska vara

När jag kom hem igår blev jag mött som om jag varit borta i flera år, tänk att en liten skrutt kan bli så glad över att man kommer hem! Stackarn är ju van att jag försvinner i eeeevigheter när jag åker så jag tror han blev förvånad :)
Nu har vi tagit igen lite tid i alla fall och spenderat morgonen med att mysa (han kommer alltid och kraffsar på min dörr så fort mamma och pappa åkt till jobben, sen hoppar han upp i sängen och kurar ihop sig så nära han bara kan). Nu har sis tagit ut honom på prommis, och sen tänker jag slänga in honom i duschen! Moha ^^





Söndag

Hemma igen efter min helg i borlänge hos Kakan. Kom dit i fredags vid halv sex, och efter att ha träffat Mia en stund lyckades jag - efter lite om och men ^^ - möta upp Kakan så vi tog oss till lägenheten. Väl där bytte vi om lite hastigt och lustigt och sen bar det vidare på lite party. Blev förfest och sen kåren men det var rätt dött så hamnade hos oss istället, vilket vi kände att var ganska praktiskt eftersom hela problemet med att ta sig hem plötsligt försvann ^^ Blev en kul kväll iaf! :D

Lördag var slö- och bakisdag, flummade på kupolen i total trötthet och sen blev det film och pizza resten av eftermiddagen och kvällen! Idag var vi dock lite piggare så fick till och med en del gjort på kupolen efter att ha spenderat några timmar i sängen framför dåliga tv-program (som vi ändå envisades med att se).

Har i alla fall haft en jättebra helg, så skönt att få träffa två kära vänner (även om det tyvärr blev lite kort med den ena), att få komma bort lite och bara ha kul!
Dessutom kom vi lite längre på våra outfits till halloween, glittriga och heta som aldrig förr kan jag tänka mig att vi blir xD



Som vanligt följde kameran med och inga bilder togs :P Är omöjlig, till helgen tänker jag klistra fast den i handen! Knäppte en bild på mig själv iaf, egotrippad som jag är liksom. Har tydligen blivit besatt av röda läppar. "Besatt" är i det här fallet en fin omskrivning för "jag orkar fan inte anstränga mig så om jag har färg på läpparna har jag en ursäkt att slippa fixa resten". Typ så.

Nej, undrar om man inte skulle orka ta en dusch och sen krypa ner i sängen och fortsätta slappandet ^^

Torsdag, nästan helg

Tro det eller ej, men lite vettigt har jag fått gjort idag. Sökte in till den där skolan i Falun - blev klar med allt krångel så nu hoppas jag att de har alla papper de behöver.
Det är dock en liten tragisk detalj med det hela: Om man var arbetslös så behövdes ett intyg från arbetsförmedlingen. Jag har ju inte skrivit in mig - självbevarelsedrift - men nu var jag ju tvungen för att kunna ansöka. Men jag lovar, när jag satt i den här stolen var jag ganska nära att bara säga "Nej du, jag skiter nog i det här" och gå. Arbetsförnedringen - en del av mitt liv igen.

Nej, låt oss tala om något roligare. Som helgen till exempel! Imorgon förmiddag ska jag packa och göramig iordning, sen bär det av till vansbro med familjen. Det var lite ärenden dit så vi tänkte passa på att strosa och kanske ta en fika. Sen klockan fyra hoppar jag på tåget och drar vidare till borlänge för att träffa min kaka! Party står på schemat imorgon kväll och resten av helgen blir det att mysa och umgås. Makes mi happi ^^

Nej, hänga en tvätt och sen krypa ner i sängen med en bok!


Tiden rör sig sakta sakta

Varit vaken i nästan åtta timmar och håller på att somna, är så jäkla trött! Tror att min kropp har insett att det inte är någon idé att vara vaken, kan lika gärna sova så tiden går fortare. Antingen det, eller så är jag sjuk.

Nej, jag får väl pigga på mig så jag orkar att - öh - sätta mig i soffan igen.

Fixa fixa fixa, damdida...

Haha, jag känner att jag nappar på allt nu - varför skulle jag annars sitta här och söka in till en skola för att jag såg en annons på facebook? Herregud. Inte lite papper skulle det vara heller, två brev, en personbevis, ett intyg från arbetsförmedlingen plus alla betyg och grejs. Sen krånglar ju hälften av grejerna såklart så måste vänta tills imorgon innan jag kan skicka in. Oh well.

Har iaf försökt aktivera mig lite mer idag.. Gjort mig iordning och varit ner på ett par ärenden, och nu tänkte jag åka och våldgästa Anny och se om hon vill bjuda på lite kaffe :) Kvällen lär väl ska bli dödligt lugn dock (har inte sett så här mycket på tv på flera år). För jag har liksom en känsla av att bara för att det är lillördag och dag efter löning så tänker inte Malung direkt vakna till liv. Har frågat syrra om hon ville gå på date med mig ikväll, men nu blev hon sjuk.


Nej, dags att dra sig!


Having a bad day

Kämpig dag. Försöker på något vis återskapa känslan:




En klippa och ett hav, kanske ungefär vad man behöver. Kanske med det i grunden som jag nyss sökte ett nytt oväntat jobb.


Ditt och datt

Blivit dåligt med uppdateringar - det händer liksom inte så mycket ;P Blev en sväng till baren i lördags, som avslutades med att stå ute och snacka i typ två timmar (så går det när det stänger ett, fy fan för byhålor) så förkylningen tog omtag och nu har det blivit ett par lugna dagar!

Känner dock att jag är friskare nu, men nu är det nästan så man blir sjuk bara av att titta ut :/ Genomgrått och kallt, usch! Så innemys är det som gäller, varm choklad, tv och tidning. Sugen på att åka och köpa garn och sticka en mössa också, såg att det har pysslats undertiden jag varit borta så nu hade vi såna stickor hemma :)

Åh förresten, jag fick ett ryck här om dagen när jag bara kände att hjälp vad tråkigt det är i Malung. Så jag spontansökte in till en kurs på en termin på Örebro universitet. Den börjar i januari så vem vet! :D


Så närmar sig ju halloween också, vad tusan ska man klä ut sig till?


Fredagsmyyyyyyyyyyys

Och däääär tog energin slut. Haha, det är fint när förkylningen typ har gett sig men man är trött som en 90-årig liten tant. Idag har jag iaf klätt på mig - hör och häpna - och till och med dragit på lite smink. Hämtade mamma från jobbet (vart skrapa rutorna, brrr) och snabbhandlade lunch och NU vill jag sova.
Har dock lite småärenden på byn som jag tänkte försöka orka med, solen skiner idag så kan gott passa på att gå utanför dörren.

Åh, vet ni? Jag beställde en sparkdräkt igår! Det skulle komma i början på nästa vecka, håller tummarna för att den är bra :) Blev från märket piece of norway och hurvida det är bra eller inte vette tusan, men billigare än onepiece och ingen fraktavgift!
Kikade på myskläder på gina eller dylikt och insåg att en byxa och en tröja kostade lika mycket som den här, så då tusan ska jag väl prova det där underbara plagget som alla talar om. För ett är säkert: Myskläder behövs inför den här vintern, och mina älskade mysbyxor som tjänat mig i många år har ny gått i graven så.





Jag kom just på en sak. Om det är jättekallt så man har på sig den här och sen måste gå på toa, då kommer man ju frysa ihjäl om överkroppen? Tusan! =O

H&M



Lite udda läge att köpa en bikini kanske, höst och dessutom nyss hemkommen från semestern. Men det var rea på HM och nu har jag upplevt nog av hur jävla svårt det är att hitta en fin bikini, så klickade hem denna och idag låg den och väntade på mig i postlådan :)

Hörlurar

Har testat massa olika hörsnäckor, ni vet - de där små, smidiga, bra, praktiska grejerna som man stoppar in i örat och vips så får man höra på sin musik. Men. De funkar inte.
Eller alltså jo visst de låter ur dem och hela det köret, men mina öron eller hörselgångar eller något är för jäkla smala så fast man tar den minsta storleken så gör det antingen ont som satan eller så trillar de ur direkt. Irriterande, så jag låter bli, men jag vill ju inte låta bli för jag vill lyssna på musik.

Så nu har jag kommit till stadiet när jag överväger att köpa hörlurar. Stora, klumpiga, tar mycket plats i väskan, riskerar absolut att inte gå ihop med klädsel och tycks dessutom ha en tendens att se ut som att de tänker äta upp huvudet på människan som bär dem. Så det här inköpet kan behöva en del eftertanke...
De behöver ju inte vara överdrivet bra, och får gärna vara billiga. Hur de sedan ska se ut vette tusan, får nog kolla in utbudet lite för hur ska jag kunna veta vad man ska välja mellan?

Kanske lite färg i vardagen?

Urbanears Plattan Orange

Sliten tjej

Hej sverige och hej bloggen!
Ska hitta lite ork att ladda in alla bilder och kanske visa några här också, men just nu är jag bara så trött! Blev en lång resdag igår, och förkylningen som jag tappert stretat emot i några dagar börjar ta på krafterna nu. Inte ens packat upp väskan än, men å andra sidan lever jag ju i stort sett bara ur väskan så det kanske inte var så noga ^^

Sammanfattningvis så har veckan i Spanien varit helt jävla underbar! Allt har varit så bra och jag har mått toppen. Jag hoppas det håller i sig - den här bristen på ångest. Senaste månaden har varit bra, och även om mitt liv är (minst) lika kaotiskt nu som tidigare så känner jag ändå att va tusan, varför måste jag ha koll på läget för? Jag flyter med, ser vad smo händer, kollar upp lite olika möjligheter och i slutändan så hamnar jag ju någonstans. Ska däremot försöka titta näramre på en grej eller två nu direkt när jag kryat på mig - för av erfarenhet så vet jag att för lång tid av sysslolöshet i malung förstör humöret som inget annat..

Har ett litet dilemma nu bara: Vill vara på åland på fredag! Kommer jag ha friskhet och ork att resa en heldag själv? Och går det att hitta ett boende som jag tål (haha, alla har ju djur!)? Ja, livets stora gåtor, men jag antar att när fredag kommer så lär jag ska märka hur det blev med den saken ^^


Nu tänker jag däcka i soffan. Har redan fått korrigera tusen stavfel här så känner att fukos kanske inte var på topp


Hola amigos!

Torsdag och solen fortsätter att gassa här borta i Spanien. Här har jag packat både kavaj, jacka och tröja och så visade det sig att spanien har den varmaste oktober månad i mannaminne. Över 40 grader i solen och jag kan ju knappast påstå att de få havsbrisarna som drar in är direkt kalla.
Sjukt mycket tur har vi, både med vädret och med läget på vårt hotellrum - kikat lite och vår balkong är inte bara en av de största utan absolut den med bäst läge, finns kanske ytterligare 2-3 rum som slåss om förstaplatsen. Läget på själva hotellet visade sig vara just så bra som det verkade också, jättenära till centrum och vi är _på_ strandpromenaden.

Idag kör vi riktigt slappdag, tänkte åka till Málaga på eftermiddagen men det får nog bli imorgon innan siestan istället. Så än så länge har vi promenixat, kikat i affärer, druckit drinkar i en strandbar (klockan hade slagit tolv, så det var okej) ätit lunch på balkongen (bröd, lufttorkad skinka, ost och vin) och allmänt njutit av hur jävla vackert det är här i trakten. Räcker med att gå en kort bit och svänga in på nån gata här och där så hittar man något fint att se.

Stranden har faktiskt fått stå tillbaka lite än så länge, är så jäkla varmt så har inte riktigt orkat ligga och trycka, men undrar om man inte skulla ta och gå och lägga sig där en stund nu under siestan, det är ju trots allt inte mer än hundra meter - typ inklusive trapporna inne på hotellet - tills man är på stranden. Hur fan kan det här hotellet vara så billigt??

Nej, nu får det vara nog med datortid. Solen och sangiran kallar på mig. Stora kramar till er där hemma! <3

Costa del sol

Dag ett i Torremolinos, strax intill Málaga på spanska solkusten.
Tror inte att jag ska gå in på närmare detaljer på hur helt otroligt bra vi har det. Resan flöt på jättebra, och väl framme på hotellet så var det långt över förväntan. Så går det när man lägger lite tid på att kolla info, då får man lyxhotell till budgetpris. Läget är helt underbart - i stort sett på stranden - och vi har en enorm balkong. Än så länge har vi hunnit med en lunch, ett par flaskor vin, promenad på stranden och lite spontanbad med kläderna på. Nu blir det att dra till ett supermarket för att bunkra lite, sen chilla och så ut på middag ikväll. Blir nog en tidig kväll dock, även om vi fortfarande är pigga och igång så kan jag gissa att man snart kommer känna av att vi gick upp kl 04:15 imorse. 

Här är en bilod från vår balkong: 




Livet är fiiiiint



Torremolinos

Jag tänkte bara säga

FYRA DAGAR KVAR!!!!

:D


Fynda på Ullared

I lördags så gjorde jag mitt första besök på Ullared och ja, det lär väl också ska vara det enda på ett tag framöver. Inte riiiktigt min grej, galna människor överallt så man tog sig inte ens fram att kolla på det man ville. Och sen köa i ca. 45 minuter, vilket det ju inte riktigt var värt med tanke på de småsaker som låg och skrammlade på botten av min korg.

MEN, ett riktigt fynd gjorde jag, nämligen den här väskan





Fick den till det otroliga priset av noll kronor. Kassörskan var så upptagen med att kolla igenom väskan så att jag inte försökte sno något, så hon glömde att slå in den i kassan... Upptäckte det på vägen hem när jag satt och kollade kvittot, så då helt plötsligt blev dagen att kännas lite mer värd ^^
Är riktigt nöjd med den iaf, tycker den är skitfin och så är den precis lagom stor för att få plats med det jag behöver, dessutom uppdelat på tre fack (fyra räknat med ett minifack i) så jag kanske ska slippa det kaos jag alltid lyckas åstadkomma i mina handväskor.
Well, nöjd tjej iaf, så den här snyggingen följer med till spanien :D




Nu ska jag fixa lite mat och lite senare ta mig in till stan. Igen. Var ju dit igår, gick sådär att hitta sommarplagg kan jag säga. Iaf så köpte jag ett par tjocka strumpbyxor och idag såg jag att de var trasiga. INTE okej när skiten kostade 99:-, så för typ första gången tänker jag orka åka och lämna tillbaka en vara. Har roligare saker att lägga pengarna på än soptunnefyllnad.

Scorett <3

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH :D

En scorett-butik med massor av rea och massor av skor i stl 35.
Kämpade emot allt vad jag kunde men de här tre snyggingarna ville så gärna följa med mig hem.


 
De här har jag spanat in läänge, men nypris på dem är 1599:-
Nu kostade de 499 och fanns i min stl, kunde inte låta bli.


Har en snyggare lila färg egentligen, material i mockaliknanade och lack.
Tror att de blir ursnygga till ett par ribbstickade svarta strumbyxor och någon mysig klänning.
Kostade 199:-


De här var inte riktigt lika mycket kärlek som de andra paren, men sandaler har jag varit utan hela sommaren så nu passade jag på när det var rea - får dessutom inviga dem i spanien om en vecka!
199:- fick jag ge för dem.


Ikk direkt från köket

Hej blogg!
Slappisdag idag, tv-serier och soffhäng har stått på schemat. Nu har jag just fixat klart med middagen så den står och puttrar för sig själv, och så blev jag serverad ett glas matlagningsvin som jag sitter och smuttar på nu. (Obs, matlagningsvin är inte något som man har i själva maten, ni har fattat fel. Jag har kommit fram till den rätta betydelsen och det är helt enkelt att man bör drick vin när man lagar mat. Alla rätter blir trevligare när kocken haft ett glas rött i ena handen, om inte annat så blir det trevligare för kocken i fråga.)

Resten av veckan ska nog ägnas åt lite förberedelser hit och dit. Jag tycker att en stor del av nöjet med att resa är att fixa i förväg - förlänga nöjet och peppa till sig lite! Idag har det inhandlas handdesinfektion både på flaska och som servetter (följer alltid med mig när jag reser, servetterna är super), och så tog jag ut lite mediciner och skit. Sen imorgon eller så så tar jag bussen in till stan och kikar om det finns någon kvar av sommarrean i nån butik, det absolut bästa vore om det gick att hitta en ny bikini till ett schysst pris, annars går det ju alltid att kolla på plats i Spanien. Lite allmäna sommarkläder hade jag också gärna fått tag på.. Eftersom jag inte kommer att åka tillbaka till Malung något innan resan så får jag be mamma packa med lite kläder åt mig, men käns svårt att komma på vad som ska med utan att rota runt själv så en liten buffert från sommarrean vore ju perfekt :)

Nej, nu ska jag se så att lilla kolijoxen inte kokar sönder. Senare ska jag nog ta kort på fredagens underbara inköp. Jag säger bara en sak: Scorett! Underbar affär som har rea OCH har stl 35.

Oktoberkväll i Tylösand

I lördags (efter en galen eftermiddag på Ullared - aldrig mer!) blev det en liten rundtur. Började vid en italiensk glassbar mitt ute på landet, åt världens godaste chokladglass. Sen vidare till Tylösand för att få se det i lite finare väder, blåste storm sist jag var ut dit.
Blev lite mer turer också, genom stan och ut till något annat bostadsområde som låg i stort sett på stranden, ursöta små hus fanns det där - tänker bli rik och köpa ett.
Efter det for vi via en pizzeria och köpte massa pizzor som en avnjöts tillbaka i huset med massa tända ljus och rödvin till. Mys!
Här är några bilder från Tylösand.

 
 

Eller..?



Undrar om det är snyggast med en xs eller xxs??
Och undrar om en "light weight" är lika mysig som de vanliga påstås vara?
Den är mycket billigare så i så fall skulle jag kunna köpa en onepiece istället för att tappert vänta på att ziperall får in i min storlek.

Åh, så lockande, men samtidigt borde jag ju kunna hitta något bättre att lägga 900 spänn på.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!