Slappdag

Det här att börja klockan ett känns rätt bakvänt, ligget här och tycker att jag verkligen borde stressa iväg men är ju tre timmar tills jag börjar. Har iaf haft en härligt sovmorgon, nu ska jag traska iväg mot duscharna (tänk den tid när man har toalett och dusch i sitt eget hem. ah....) och sen göra mig iordning. Anton jobbar ju till 11-12 nåntoing, sen är han hemma flera timmar innan han kör ett pass 16-19 igen vilket betyder att idag hinner vi ses och äta lunch ihop innan jag åker till jobbet :)
 
Åker in till centrum lite tidigare så jag hinner med systemet också tror jag allt, lite poker, dricka och mys med M's katter står på schemat ikväll! Ja jo, umgås med trevligt folk också förvisso, men saknar så att ha ett husdjur så sliter liksom inte blicken från katterna när jag är där. Har kommit till det läge när jag sitter ute och gullar med gråsparvarna, matar med bröd och pratar. Snart döper jag dem, då är det kört.
Men om några veckor kommer family <3 hit och då får jag även träffa min lilla pälskling för första gången på 3½ månad. Fan, när jag bodde på gran canaria tog jag mig ju hem oftare än vad jag gjort nu (pga. jul då förvisso, men ändå). Men det tar sån jävla tid med kollektivtrafiken - kortaste är på 9 timmar och som max är jag ledig två dagar i rad, fungerar sådär.
 
Nej, göra sig iordning var det va?

Myskväll i vagnen

Trött men nöjd efter arbetsdagen! Nu har jag just gjort en köttfärssås så när älsklingen kommer är det bara att koka lite pasta och sen kan vi mysa ner oss i soffan och lyssna på regnet - kommer sakna ljudet av regn mot husvagnstak. 
 
Igår hade vi middagssällskap och imorgon är det pokerkväll planerat, vilket gör att trots att jag börjar sent imorgon(13:00?!) så kan jag njuta av att bara slappa ikväll utan att känna mig rastlös. Jag behöver verkligen ha saker inplanerade, eller så behöver jag jobba mycket - mår verkligen bara dåligt av att vara ledig utan något att göra (vilket är nytt, har inte varit något problem förut men tror jag har fått mersmak på hur jävla skönt det är att ha ett riktigt jobb!).
Men som det ser ut så finns det både jobb och roliga saker att göra och det känns väldans bra :) Dessutom verkar det - peppar peppar - som att vår förvirrade lilla livssituation rör sig åt rätt håll! Ska inte ta ut något i förskott men kanske att det löser sig, i så fall skjuter jag upp problemet med min förvirring i några månader till och flyter med en stund!
 
 
Nej nu blir det inget mer skrivande för jag tror att delar av min hjärna redan har somnat, att formulera meningar blev en utmaning.
Hoppas ni mår bra mina hjärtan, puss!

Söndag

Idag känns som en bra dag! Kunde gå lite tidigare från jobbet idag, vilket var skönt för blev några timmar övertid igår så var lite småtrött - är inte helt frisk så. Imorgon är jag ledig och sen på tisdag kör jag igång med ett långpass så får in massa timmar lite lagom innan månadsskiftet, fint! :D
 
Får se vad man ska göra av dagen imorgon. Något vill jag faktiskt göra men frågan är vad. Funderar på att åka till uddevalla och shoppa men det känns rätt trist att åka själv också :/ Alternativet är väl att kanske dra en sväng till tanum och leta hårfärg, annars får vi se.
 
Nu ska jag bara kura ner mig och läsa en stund tror jag, extra härligt när man är nyduchad och slö :P Sen kommer Anton hem ganska snart och middagen är redan fixad eftersom det blev kvar av de italienska köttbullarna i tomatsås som jag gjorde igår, så behöver bara koka pasta. Slappt! :)

Skoooor

Höstens önskelista :) Kanske inte exakt de på bilderna - de får snarare symbolisera - men i höst letar jag efter ett par jc-kopior, gärna helsvarta faktiskt. Sen måste jag ju vara galen men tycker att sneakers med kilklack är skitsnyggt. Dock inte de som ser ut som converse utan de ska vara lite maffiga med band och lite färg, måste hitta några fina! Sen sist men inte minst ett par lågklackade sköna boots att vila fötterna i till vardags. Nu kommer jag ju knappst köpa alla tre men drömma går alltid :) En dröm som känns lite mer realistisk är dock att jag snart får mina bruna kängor (köpta förra hösten) som står hemma hos föräldrarna i Malung, ska se till att de kommer ner till mig snart :)
 
 
 
 

Nelly

Rea på nelly.com och jag passade på att klicka hem några klänningar :) Ganska basic förvisso, men det är så sällan jag köper nytt så hellre något enkelt men snyggt som går att piffa till med smycken, än något fancy pancy som man sen knappt använder. Håller bara tummarna för att de passar nu!
 
Nu kommer snart Anton hem så då blir det middag och lugn kväll. Ska upp 06 imorgon så någon riktig fredagsmyskänsla har väl inte riktigt infunnit sig. Hoppas att jag har lite tur inför nästa helg så får jag komma ut på lite skoj då istället. Kunde inte vara ledig så kan inte följa med bort över helgen så som vi tänkt, men finns en liten chans att jag kan dra iväg efter jobbet på lördag och komma hem igen söndag... Får se, men vore riktigt skönt att komma iväg en liten sväng.
 
Puss!
 
 

Fredag

Nu börjar jag blir lite sinnessjuk på att bara vara i grebbestad hela tiden. Det skulle verkligen räcka att åka till uddevalla över dagen eller vad som helst, men snart måste jag få se något annat än: husvagn, landsväg, miniskruttby.
Var för övrigt in till frisören i miniskruttby och det skulle kosta 1450:- att färga mitt hår. Tack men nej tack, då blir det att försöka färga själv i husvagnen, woho.
 
I övrigt knallar det på. Jobbar, sover och försöker roa mig ibland. Har fortfarande inte någon koll på framtiden för min man är seg så antingen är jag hemlös om tre veckor eller inte. Blir spännande att se, just nu är jag faktiskt rätt less så livet som hemlös skulle kunna bli en kul omväxling.
 
Puss

Frukostkalas

Efter att vi ätit brunch bjöd vi våra vänner på lite bröd också. Det uppsakttades :)
 
 
 

Jag är inte ambivalent, jag har bara lite svårt att bestämma mig.

Idag känner jag för att tatuera mig, färga håret, shoppa loss så det spräcker hela min budget och sätta mig på en buss för att se vart den leder. Bestämma vart jag ska leva och bo och sen inreda hela stället idag, eller låta bli att bestämma mig och bara flyga till australien och sova på en strand. Känner för att skratta och gråta och springa långt bort, vara ensam och tillsammans.
 
Det rycker och drar i hela mig att göra något något något annat än att sitta i den här vagnen och ändå känner jag mig så oerhört trött att det är det precis enda jag orkar. Så här går det när man ägnat ett antal dagar åt att bara jobba och sen inte göra något annat, och sen blir man ledig och har inga planer och samtidigt är man bara jättetrött för man är lite förkyld och behöver mest bara sova men det är så jäkla tråkigt när det finns så mycket att göra men vad fan finns det att göra?
 
 
 
Ska vi mötas där?

Hej måndag.

Om mindre än en månad har jag ingenstans att bo. Damn.
Börjar faktiskt bli väldigt intresserad av att någon arbetsgivare ska höra av sig och ge min pojkvän ett jobb så jag kan tacka ja till mitt jobb och vi kan tacka ja till den fiiiina lägenheten som håller på att renoveras i detta nu.
Jag liksom räknar med att allt ska lösa sig, fast lite måste jag ju fundera att OM det nu inte löser sig, vad tusan gör jag då? Som min kära far konstaterade så är ju min planering en aning bristfällig ibland, som till exempel det faktum att jag inte riktigt vet vilket världsdel jag vill befinna mig i nästa månad. Och det kan jag väl hålla med om lite kanske. Får vänta och se hur det blir med Antons jobb och om det skiter sig får jag singla slant. Med massa slantar.
 
 
Det som är bra är att om vi flyttar till lägenhet nu snart så får jag inreda och fixa och dona igen och då slipper jag kanske få ett så galet begär att jag vill slå mig själv varje gång jag öppnar en inredningstidning eller för den delen ser en bild på något som ger inspiration OCH DET ÄR JU BRA.
 
 

Helg

Hej!
Söndag eftermiddag och nu tar jag helg! :) Slutade vid halv tre och nu har jag två långa lediga dagar framför mig - skönt att ladda batterierna lite för har gått och dragits med en halvförkylning så känner mig riktigt sliten trots att jag inte gjort mycket annat än jobbat och varit hemma senaste veckan. Igår var det dock aboslut jobbet som drog all energi - jävlar var kom alla ifrån?? Från total känsla av lågsäsong och hur lugn som helst i flera dagar så smäller det till och blir ungefär hur mycket som helst. Fast det är ju kul också - peppade som fan där i början (trots baksmällan, aj) men efter några timmar när det aldrig minskar så fick man helt klart den klassiska känslan av att det kommer aldrig gå att få ordning här igen. Men magiskt nog så kunde jag sluta bara 1½ efter stängning och då var det snyggt och preppat igen, underbara kollegor man här där alla faktiskt hugger i och stannar lite extra istället för att sätta varandra i skiten. <3
 
Var in och handlade efter jobbet och två tidningar fick följa med hem så har eftermiddagsmyst i sängen en bra stund nu :) Sen köpte jag lite god middag och har ställt vin på kylning och imorgon väntar sovmorgonen. Ah, fint allt känns ibland :)
 
Shoppingsuget har legat och gnagt i evigheter och att bläddra bland höstmodet gör det ju inte bättre. Framför allt skooooor vill jag köpa NU. Ah, mitt arma hjärta suktar så efter ett par jc eller i alla fall en lika skyhög och snygg kopia. Man kanske skulle placera sin slöa röv på en buss och dra iväg under ledigheten för att shoppa loss lite? Tål att tänkas på!
 
Nej, vi hörs sen! Puss puss puss

Vilodag

 Idag har det slappats! :) Effter en vecka fylld med jobb, fest och kringflängande kändes det ganska välbehövligt att bara ta det lugnt nu när jag har en ledig dag. Dags för jobb igen imorgon och sex dagar framöver så man får liksom ta vara på tiden om man ska hinna vila upp sig.
Igår var jag helt galet trött och stupade i säng, men nu är jag lite piggare så fixar för lite myskväll med mannen min! Har lagt kycklingfiléer i honungsmarinad så tror det blir gott att grilla, lite kronärtskocka till förrätt också och en flaska vitt på kylning :) Sen ser jag fram emot att bara se på film och kramas - kan man ju förtjäna efter lång vecka och sen har jag faktiskt varit duktig och städa och diskat idag ;)
 
Ha en mysig kväll ni med <3
 
 
 

PUSS

Övertalade Anton att vi ska ut ikväll och eftersom solen skiner så kom han med den finfina idén att vi skulle "förfesta" lite bara han och jag och gå ut på en klippa och dricka lite vin :) Precis en sån sak man såg fram emot att göra om man bor på västkusten en sommar emn har ju tyvärr inte blivit så mycket av sånt - men senaste vecka han jag faktiskt lyckats klämma in jäkla mycket av sånt jag velat göra - fint! :)
Passade på att fota lite när vi satt där (har ju inte varit världsbäst på det) och sen när Anton tog över kameran knäppte han like crazy så nu när jag kollade bilderna såg jag det här fina bildspelet xD Lägg framför allt märke till våre mine på andra bilden - hur kul ser vi inte ut?! :D Hysteriskt. Men här är jag med den bästaste som finns i alla fall. Ha det nu finn gullungar, för det tänker jag ha.
 

Och så var det söndag igen då?

Hejhopp! 
Här skrivs det ju inte så värst flitigt kanske, men senaste veckan har jag nog enbart jobbat, festat och så sovit lite till och från :) Finfint det, tjäna pengar och roa sig!
Nu märks det att lågsäsongen är här för har haft det mycket lugnare på jobbet i några dagar - faktiskt jävligt skönt att inte stressa så hela tiden, och till och med slutat i tid flera dagar, har aldrig hänt tidigare.
 
Idag får får man se vad som händer - håller på att bearbeta killen att vi allt ska dra ut och skaka lite rumpa ikväll med - så vem vet ;) Måste nog ha med honom som moraliskt stöd för om jag känner efter så inser jag bara hur sjukt trött jag är.
 
Nej fan, nu ska det fortsätta att pumpas musik och slänga på lite kött på grillen. Fick ett par små högtalare igår av en kompis vi var hos - hur snällt? <3 Så nu är det plötsligt ett nöje att lyssna på musik hemma igen.
 
Puss puss puss!

Onsdag

Usch vilket trist inlägg sist va? Men det är ju så att vissa dagar är verkligen bara jobbiga och den här sommaren har inte varit det lättaste alla gånger. MEN jag har åter igen tagit mig i kragen och jag vet så väl att vill man må bra får man fan jobba lite också.
Efter att Anton åkte igår hade jag turen att med meddragen av ett par snälla vänner så vi åt middag och sen blev det kortspel och öl och jag sov över där. Idag har jag haft en bra dag på jobbet som sen avslutades med lite vin och trevligt sällskap på baren intill. Nu kom jag hem för en stund sen, har hunnit prata lite i telefonen med Anton och allt känns mycket bättre.
Fy tusan, varför hålla på och må dåligt när det är så mycket trevligare att må bra? Sen att det inte är det lättaste alla gånger hör ju till. Kommer säkert ligga och känna mig ynklig inom en snar framtid igen men får ändå fokusera på hur bra jag ändå har det. Nu när jag behövde någon ha kul med och tala ut lite med - fanns det då inte flera människor som fanns där för mig? Jo just det, och det är en jävla lyx. Man får faktiskt bara våga lite själv också.
 
Så puss på er gullungar, sköt om er och hoppas att ni också har haft en fin dag <3

Och det regnar

Jag får nog ge upp hoppet nu: Det blev inget sommar i år, klart slut. Bara att köpa D-vitamin på apoteket, koka jävligt mycket te och hoppas att de kommande tio månaderna går fort. Hoppas på en fin höst i alla fall, jag orkar inte mer av allt grått, regnigt och kallt!
 
Närmaste dagarna ser jag inte riktigt fram emot. Anton drar snart iväg för att hälsa på sina föräldrar och klart jag unnar honom det men jag är allt lite bitter på att han är ledig tre dygn i rad med massa kul inplanerat, medan jag har en dag och det enda jag ska göra är att sitta i husvagnen och glo (om jag inte känner för att trotsa spöregnet och dra iväg någonstan på min lilla moped men det är faktiskt inte jättelockande det heller). Jag vill också hälsa på svärföräldrarna, dra en sväng förbi köpcentret och komma bort lite.
 
Nej fy fan, det är länge sen jag mådde så här dåligt under en sommar och nu är jag faktiskt riktigt less på att kontant må skit. Jag jobbar, sover och deppar. Saknar vänner, familj och vovvov.
Tänk om jag hade min lilla pälsboll här som kunde mysa med mig! Här är tidigare i våras när man har lagt sig utanför det fina huset jag gjorde som solskydd :)

Party?

Festa eller inte festa, den stora frågan.
För: Ledig imorgon och vill inte sitta själv hemma
Mot: Trött och partysällskapet är i så fall Anton och hans semestrande vänner där jag inte riktigt känner mig som en i gänget :P
 
Får väl se hur det blir, hade lyckats värva en kompis att haka men hon vart jobba över så stackarn som dessutom jobbar imorgon också ska nog få vila ifred. Nu har jag iaf dragit till vagnen en sväng och sitter i mysisar och slappar så får jag gå och kolla läget med gänget lite senare.
 
Sen kan jag ju uppdatera med att det ser ut som att jag blir kvar i Grebbestad längre än över sommaren. Idag blev jag erbjuden att jobba kvar åtminstonde till jul - antagligen längre - så nu hänger det mycket på om Anton hittar ett jobb under lågsäsongen och så boende såklart eftersom vi inte kan sitta här och frysa i en husvagn halva vintern :P Just att bo i grebbestad vet jag inte om lockar så hemskt mycket, det var ju absolut inte en del av planen att stanna här längre. MEN jag trivs så jäkla bra på jobbet och kommer även fortsättningvis att kunna skrapa ihop bra med timmar så jag vill faktiskt inte sluta. Hur ska jag kunna veta om jag får ett annat jobb som jag gillar lika mycket - och på vilken ort skulle det i så fall vara? Hade ju ingen aning om vad jag skulle göra efter september och nu kanske jag iaf kan skjuta upp det "problemet" en stund.
Många tankar som snurrar och allt känns bara rörigt nu, men jag antar att allt löser sig så som det brukar göra! Om jag blir kvar ska jag i alla fall se om det inte går att ta nån dag ledigt under hösten för att åka till Malung och hälsa på, skulle ju behöva hämta en kartong eller två i så fall också.
 
Saknar er där hemma, enormt.
 
PUSS
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!