Skinnjacka

 
I flera år har jag suktat efter en skinnjacka och jag undrar om det inte är dags att investera i en nu i vår!
Malungstjej som jag är så måste det ju bli en från Jofama - finns såklart andra bra tillverkare i Malung men utbudet från Jofama känns betydligt mer lättillgängligt; hittar man ju i var och varannan butik nu, kul! :)
Har redan en mockajacka från jofama som jag fick av farmor när jag var 14 eller 15 och den har jag haft på mig i stort sett dagligen i tio år nu, inte när det har varit allt för kallt eller varmt men nog har den ryck in som vinterjacka mer än ett år.. Kvalitén är sjuk, visst är den snyggt sliten vid det här laget men finns inte så mycket som en söm eller dragkedja att anmärka på.
Så nej, blir nog en shoppingtur här lite senare. Mockajacka kommer att få fortsätta haka på men nu har jag som sagt varit sugen på en i skinn så länge så jag tror inte att jag dör av att ha två godingar i garderoben ;)
Nu är ju bara frågan vilken modell man ska satsa på...

Sjukling

Ja idag har jag ju tid att skriva här iaf... Jävla skit, verkar som jag dragit på mig magsjuka - äckligt! :( Eller ja, vadå verkar som. Eftersom jag och Anton åt samma mat igår och han mår prima så vet jag väl inte vad annars det skulle vara.
Kände att på jobbet ska jag inte vara i alla fall så ligger nerbäddad i sägen, Anton slutar tidigt tack och lov så då ska jag få hem lite yoghurt att försöka mig på, dagens äventyr!
 
Och annars? Det går framåt! Lägenhet i Örebro är fixad - inte skrivit papper än men har avtal över telefon och det verkar väldigt seriöst så känner mig ganska lugn där faktiskt. Tänk vad mycket tur man har när man sänker sina krav.. Och när man har en unerbar syster som hjälper till med massa tips! <3
Det blev ingen omöblerad två i centrum - utan en möblerad etta med kokvrå utanför stan åt fel håll från universitetet :P Jaja, det är fortfarande bättre än de flesta andra ställen jag bott på och förhoppningsvis finns det till och med varmvatten där. Har inte sett några bilder än, men fått höra av den är fin så håller mina små tummar :)
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!