Fredag...

 
Nu har vi skaffat internet här.. Passade på att rensa kameran, hittade en mysig på mig och pysen.
 
Det får räcka som update, dålig dag. Nya tag imorgon.
 
 

Snart så...

Nu är internet beställt så snart kommer det börja uppdateras igen! :) Ska även få tvn inkopplad i nästa
vecka så känner att vi börjar komma tillbaka till verkligheten ^_^

Börjar få riktigt bra ordning här nu, el i badrummet kommer nästa vecka och på torsdag ska fläkten och lite annat bli klart!


En av mina favoriter är skafferiet, ska visa bilder så fort internet är igång, så jag kan ta med riktiga kameran och inte bara mobilen :)
Nu blir det kvällsmys här, hitta någon film och äta chips!

:)

Åh jag har ingen aning om hur man svarar på kommentarar på den här mobilversionen, men jag läser och blir glad! :)

Fy tusan vad jag saknar er förresten. Lite ont-i-magen-mycket ibland. När det finns tid och råd ska jag ta min fina bil och tuffa iväg för att kramas lite här och där ^^ Men så håller jag tummarna för hemvändarfesten på juldan också :)

Det går sakta sakta framåt här iaf, elektrikern har gjort en del och blir nog klar imorgon och killarna ska fixa lite i köket imorgon kväll. Handlar antagligen inte om så många dagar innan vi kan börja packa upp, men tiden går långsamt för lilla mig nu :p Jobbade idag iaf, kul och bra tidsfördriv! :)

Lila

Blev visst lila hår :) Väldans oplanerat men jag gillart! Syns liten dåligt på bilden dock..I övrigt är läget oförändrat här borta, men jag hör rykten om att elektrikern ska dyka upp idag.. Vi får väl se.

Från ett kaos till nästa

Är nu tillbaka i grebbestad och i nya lägenheten. "Inflyttad" är nog en överdrift men har sovitnhär lågon natt iaf. Elektrikern var inte på länga vägarn klar när vi kom hit med flyttlasset på datumet vi fått får inflytt. Mycket annat som inte heller är klart för den delen så kan inte riktigt börja packa upp något utan i nuläget är det bara att vänta... Överväger att ta det viktigaste tillbaka till edsvik och bo där en stund till - även om det ju finns att anmärka på där med så kan man ju i alla fall laga mat där - men känns lite bakvänt så sitter här och hoppas och längtar istället.

Ja, får se hur det blir med allt. En gnutta trött, ledsen och bitter på tillvaron nu men det borde ju inte kunna dröja hur länge som helst innan det blir bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!