Bilen
Hej!

Internet har varit väldigt frånvarande så därför har det legat nere här en stund! Har internet på telefonen fortfarande men jag skriver så jäkla långsamt på den så har inte varit så motiverande.
 
Det här händer nu:
 
Är i Malung just nu och hämtar ett flyttlass för i veckan får vi ÄNTLIGEN tillgång till vår lägenhet. Första riktiga boendet på 1½ år.. Bott i föräldrarnas arbetsrum, hos kompis, i skabbiga möblerade lägenheter(inte mindre än tre olika) och även i husvagn i 3½ månader så nu ska det faktiskt inte bli helt fel med ett EGET boende med mina möbler, rinnande vatten, el, värme, tv, frys, ugn... Ett par småsaker man saknat sådär.
 
Malungsturen är förlängd med en dag, skulle ha varit ute på vägen redan men så kom det underkylda regnet. Går ju att köra i det också men jag är så jävla nervös med halka så åker imorgon när det ska vara plusgrader istället. trycker ihop planeringen lite så kommer vi ändå inte in i lägenheten mer än några timmar senare än planerat.
 
Måste passa på att berätta att jag har köpt en bil också! En jättefin, ska visa bild sen :) Så när vi väl tuffar iväg imorgon så får jag premiärköra den :D
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa en stund. Räknar med att få fart på internet i nya lägenheten inom kort så snart kommer det antagligen vara överfullt med uppdateringar här - speciellt med tanke på allt pyssel och inredande som väntar mig :)
 
 
Hoppas allt är bra med er <3

Måndag

Gick sådär på jobbet igår, tog på krafterna rejält. Tog mig igenom dagen i alla fall och nu är jag ledig i början på den här veckan.

Anton kommer hem i em så då åker vi nog till lägenheten för att hjälpa till lite där (så gott jag orkar och kan) fast först vore det väldigt fint att få veta till 100% att vi verkligen får stället! Folk är sega och jag är ivrigt men så svårt kan det väl inte vara att fatta att vi måste veta om vi har någonstans att bo?? Oh well, den som lever får se.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!