På luft och kärlek

 
 
Här kommer bilderna på tatueringen! Vad tycker ni? Jag älskar den!
 
Det är min lilla frihetssymbol. Att våga, att inte känna sig låst och att se möjligheter istället för problem. Texten var från start tänkt som en egen tatuering men valde att kombinera dem istället. När jag var liten sa mamma och pappa att jag var en tjej som levde på luft och kärlek, jag tycker det är fint att ha med just det citatet som en del i min påminnelse till mig själv.
Svalan har jag tänkt på länge och det känns underbart att ha den på mig nu - hemma! Det senaste 1,5-2 åren har jag levt så fri som jag vill och det tänker jag (försöka) fortsätta med!
 
På tal om det kan jag ju nu också berätta att jag i förrgår sa upp mig från jobbet, nya äventyr väntar. Till sommaren reser jag ut i europa och vem vet vad som händer sen.
 
Tack CJ som tecknat och tatuerat, och tack Anton som hjälpte mig att ta bilder ;) Modell lär man ju aldrig ska bli, men det är ändå kul att försöka ta lite finare bilder än något eget skak med mobilkameran ^^
 
 

Jag vet inte vem som kom på detta...

...men jag älskar dig

Lite kök

 
Del av köket! Älskar vårt stora köksfönster, är inte så mycket för gardiner så här har jag istället samlat saker som jag tycker är fina att titta på. Orkidén fick vi av mina föräldrar och gissa om jag blev stolt när jag fick veta att det var pappa som handlat och valt ut krukan? ^^ Tycker den är jättefin och passar bra mot mina små ljusglas som fått följa med i några år nu. Eftersom man är från dalarna så måste man ju ha en liten dalahäst också, den här fick jag av Nanny i julklapp för ett eller två år sen.
 
(Haha och nej, taklampan hänger inte rätt! Jag vet inte hur man gör för att flytta den. Eller det kan jag nog klura ut, rättare sagt så vet jag inte hur man flyttar den UTAN att riskera att den rasar ner en stund senare.)
 
 

Forts. Detaljbilder

 
Resten från skafferiet :)
Billig dekoration! "Tavlorna" är vykort för ungefär en tia styck, saxen hitta jag på loppis för en krona. Nycklarna föll jag för i en butik - kostade 49:-
På golvet är lite blandad förvaring för sånt som inte fick plats på hyllonra. Sinkhink, äpplemustlåda och mina fina gamla kakburkar.

Hemma

 
Tagit lite bilder jag tänkte ladda upp men datorn krånglar med mig!
Ladda upp de här så länge så får vi se när de andra behagar dyka upp.
Här är en av mina favoriter med lägenheten: Skafferiet!
Älskar brukar så självklart är det inte allt för många fula orginalförpackningar kvar.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!