Trött tjej

 • Köpa de sista julklapparna
 • Slå in paket - fint
 • Packa (tvätta...?!)
 • Fixa ljudbok och peppande musik som får mig att tycka att sex timmar ensam i en bil i dåligt väglag är trevligt och en mysig start på ledigheten
 • Käka lite sill och ha någon typ av låtsasjul med A
 • Städa lägenheten, inkl. tömma kyl och dylikt
 • Se till att Lissla (bilen) är redo för avfärd, kolla olja, rengöra, packa i osv.
 • Hämta den mat som jag ska ha med till julbordet - fixa burkar till detta typ nu?
 • Jobba
 • Massa annat tjaffs jag ändå aldrig kommer hinna (typ som att det hade varit trevligt att ha julpyntat något under den senaste månaden..)
 • Få julstämning

Wow vad jag känner mig pigg, pepp och redo för julen :P Hade jag inte jobbat imorgon hade det kännts bättre men är fast på jobbet till fem och åker relativt tidigt på lördag morgon. Sista punkten på listan lär ska få vänta tills jag är hemma, borde frammana lite tills ikväll men det vette fan, bara konstant trött. 

Fredag

Från och med NU lovar jag mig själv att inte ta på mig mer jobb innan jul!
Måste SLUTA att hela tiden säga jajaja, jag vill jobba och jag vill tjäna pengar och jag vill hjälpa men jag vill faktiskt hinna julfixa och må bra också. Hade jag inte tagit på mig några extra från start utan bara kört halvtid rakt av på båda ställena hade jag ju haft massa tid över.
 
Oh well, jag kör på :) Är säkert bara pga den där massagen igår som jag känner mig lite extra platt idag :P Idag är det vanliga lunchen och sen har jag lovat att preppa och också jobba julbord ikväll. Sen helgen på sjögens och efter det har jag min lediga måndag när jag kan städa och fixa och planera och handla bäst fan jag vill. Tisdag, onsdag och torsdag slutar jag senast fyra så då har jag också lite tid att dona. Fredag blir det långdag tio till tolv ungefär och när jag kommer hem bara sova för att förhoppningsvis vara ledig dagen därpå och åka HEM :)
 
NU måste jag jobba. PUSS

Hejhopp!

Har en härlig ledig dag idag :)
Startade dagen med sovmorgon och sen kaffe och lussekatt i sängen framför tv3play. Sen blev det ett ryck med att tvätta, diska städa och allmänt snygga till lite här hemma - gött! Jag och Ajax-sprayen ni vet, fina saker händer då.
När jag kände att jag nog hade varit tillräckligt duktig för en dag så bjöd jag ner grannarna på kaffe, vilket följdes av ytterligare ett ryck när jag fick hjälp att provisoriskt få upp fläkten och sortera den förhatliga högen av hantverkargrejs som upptagit ett hörn i köket. Nu ska jag bara försöka flytta taklampan så att den är ovanför köksbordet istället för stolarna (jag har lägligt nog gjort en plats på andra sidan bordet till min), sen är det fan lite ordning på torpet!
 
Nu har Anton just dragit iväg till gymmet, jag skulle ha varit med jag också men ja.. Jag balla ur. Fick bokstavligt talat huvudvärk av blotta tanken på löpbandet så istället har jag nu tagit en dusch och ska snart ägna mig åt rödvin och cigg hos grannen, det är också hälsosamt har jag hört?
(Åh nu fick jag lite dåligt samvete.. Kanske om jag springer upp och ner i trappan några gånger först? Eller verkligen verkligen loooovar att imorgon ska jag träna...)
 
Snabb update på jobbfronten så kan jag säga att det flyter på fint! Har ju två jobb nu som sagt, blir kvar på lunchrestaurangen ända till jul :) Halvtid på båda ställena + att jag hoppar in lite extra på cafét och även ska servera på både bröllop och julbord = mer än heltid = pengar i fickan och något att göra om dagarna. Fiint de!
Nu hade jag dock kört på nio dagar i rad så idag tyckte jag att det var både välförtjänt och skönt med lite ledigt :)
 
Nej, dags att terra grannar!

Det går bra nu


Lila

Här för nån vecka sen så färgade syrran lila toppar på mig, och jag visste ju från start att detta kommer spåra uuur. Jodå, nu igår färgade jag igen och det blev betydligt mer lila än innan ^_^
Körde en mörklila färg längst ner och tonade ut med en ljusare, blev lite slingor i luggen också :)
 
Tog seriöst FEMTON bilder för att försöka visa hur håret blev -inte det lättaste.. Men här syns det på ett ungefär iaf :)
 
 

Det löser sig!

I fredags var jag lite nere. Hade gått hemma utan jobba hela veckan (just nu är det riktig lågsäsong så jag jobbar bara lördag och söndag, kommer börja jobba mer i januari igen) och kände mig depp över hela situationen. Jag har mer än gärna massa fritid, det är inte det. Går gärna hemma och pysslar, har tid att göra det jag vill, tar sovmorgon och har möjlighet att bara slappa en dag om jag känner för det. MEN nu har jag varit inne på det här schemat nån vecka och att bara jobba två dagar i veckan är för lite.
 
Iaf så säger Anton att jag ju kan leta efter ett annat jobb undertiden. Jo, visst. Mina fråga tillbaka är väl HUR FAN ska jag kunna hitta ett jobb som
1. Startar nu omedelbart
2. Bara är veckadagar
3. Inte alla veckodagar / inte för långa dagar - att orka med mitt riktiga jobb är helgerna måste ju vara prio (och jag vill inte jobba skiten ur mig, vill adventsmysa och må gott)
4. Där jag bara behövs i max ett par veckor, för sen kommer julen och efter det vill jag ju jobba allt jag kan på sjögrens istället
 
Stor chans va?
Fast som sagt, allt löser sig...
Idag går jag nämligen första dagen på en lunchservering (som jag ju har erfarenhet av). Jobbar drygt fem timmar per dag tisdag till fredag i en till två veckor. Blev bestämt igår av en ren tillfällighet, utan att jag ens hade börjat leta/fråga runt efter jobb.
 
Så ja, önska mig lycka till? :) Nu ska jag dricka upp sista av kaffet och sen börja röra mig in mot byn!

Mitt i jobbvecka och helg

Ett krux med branchen jag valt är ju helt klart att man jobbar när andra är lediga, så ska man vara med på det roliga gäller det helt enkelt att hitta en jävla massa ork - tur att man ännu är så ung och fräsch då ;)Ligger inkurad under täcket nu och samlar energi, inom några minuter ska ansiktet spacklas, håret lockas och sen är vi ett gäng ska ska ut på drinkar och bra musik! Ser fram emot det och tror säkert jag piggar på mig inom kort, en alvedon som färdknäpp om man slår på stort ^^ Har en kär vän som lovat att hämta oss också så kommer nog hem i tid, upp igen vid sju imorgon för en långpanna!

I övrigt börjar det ju bli jul nu för tusan. Jobbar imorgon och måndag men sen ska det pyntas och fixas! Tänkte ha "inflyttningsmys" à la glöggfest för kollegor och andra som känner för det på onsdag så då måste det ju vara juligt och fint ^^ Kanske ska posta lite bilder också? :)

Nej nu måste jag nog faktiskt kravla mig ur sängen, ser hur killarna börjar packa instrument här utanför så det kanske börjar dra ihop sig..
PUSSLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!