Solhem?

Sen jag flyttade till Åland har jag sett solen mer än någonsin. Inte så konstigt, med tanke på att statisktiken säger att det ska vara flest soltimmar här än någon annanstans i norden. Idag däremot är det genomgrått, och eftersom eftermiddagen igår också var grå får jag en känsla av att det kommer hålla i sig. Synd, för hade tänkt åka till havsvidden och fota lite till en redovisning (vandra på klipporna och ta en mysfika med bejbi, ja!) men det blir ju inte lika fina bilder om det är grått.. Hm.
Så, istället har jag hamnar i sängen igen, rustad med dator och bok. Tror jag måste försöklara för mig kropp att det bara är lördag, så idag ska man vara pepp. IMORGON är det söndagsslapp som gäller. Fast å andra sidan så finns det inte så mycket som skiljer de här dagarna åt, det är inte direkt som att jag ska ut och festa och ha skoj ikväll.


Just nu är Terje iväg och försöker få liv i lite nerregnad kol, och om det lyckas så ska vi smida idag. Japp - vi! - jag ska också få prova även om jag är lite skeptisk till resultatet. Men varför inte, i brist på annat kan man ju banka skrot liksom ^^
Nej, nu ska jag läsa lite och sen se till att pigga på mig. Börja planera någon mumsig middag - blev sugen på skagen och bakpotatis, men det åt vi förvisso ganska nyss. Undrar om Terje misstycker? Om man snålar lite mer räkorna blir det ju en rätt billig måltid faktiskt, för jag brukar fylla ut med kokt ägg och lite gojs :)
Åh, så har jag en till rolig uppgift också: Planera födelsedagsmiddag till nästa vecka när mammi fyller år och de kommer hit.
(Inser just att alla mina intressen handlar om mat. Och så undrar jag varför jag går upp i vikt? Moha :P )

Damn att den dumma sotaren inte har varit här. Då hade jag kunnat tända i öppna spisen och sätta mig där med en filt och te och läsa där istället. Typiskt :( Sängen får duga då.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


mamma

Saknar dig och det kommer att bli så underbart att vara hos dig på min födelsedag. Puss

2010-09-11 | 17:50:47




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!