Jobb

Idag ska jag prova mig på att jobba. Medicinerna funkar och gör sitt jobb - men som läkaren sa så ger vi oss bara på symtomen nu vilket gör att jag såklart inte mår toppen trots att jag slutat hosta. MEN det gör en jävla skillnad och jag behöver jobba max fem timmar idag så det vet jag att inte blir något problem :) Efter jobber blir det hem och vila igen så snart är jag nog i toppform och kan börja njuta av både jobb och ledigher istället för att bara vara trött hela tiden. :)
Helgnöje

Var hos läkaren och fick inte mindre än sex mediciner för att få bort min dumma förkylning. Dyrt men bra! :) Speciellt cocillanan gör under. Kunde vara hemma från jobb både igår och idag, får se hur der blir imorgon kanske får rycka in då men då har jag fått lite chans att låta medicinerna verka iaf!
Ser inlägget ut som vanligt när jag bloggar från mobilen? Inget internet på min dator så kan inte kolla.

PUSS

Test

Provar att blogga från mobilen :) Här är en bild från när sis var här nu i veckan och vi lagade sushi som blev så jäkla god! :)


Jaha

Lite snålt med uppdateringar nu, deprimerad och bitter ger väl inte det roligaste att läsa om. Allt krånglar, jag är trött och less och behöver bara sova och bli frisk. Kanske flyr fältet och drar till göteborg någon dag om det finns ork.
 
Vi hörs! Puss

Mobil!

Nu har även jag köpt mig en smart liten telefon!  Så nu tycks det som att jag har telefon, dator, mp3 och kamera i ett, inte fel :D
Har ju tidigare bara använt telefonen till att ringa och smsa så blir mycket nytt att lära, men känns kul och det här är faktiskt första gången i mitt liv som jag köper en mobil :)
Drog till med ett abonnemang som har allt, har till och med spotyfi i ett år. Nej fan, är riktigt nöjd än så läge och blir barnsligt glad varje gåg jag upptäcker något nytt smart som den kan göra :D
 
Här är den, en samsung s2. Är inte nog insatt för att leta ordentligt men den här verkade bra iaf ^^
 
 
 
 
 

Hem

Efter ett ganska spontant fattat beslut så befinner jag mig i Malung nu :) Följde med familjen hit igår och åker igen i övermorgon men två dagar har jag iaf! Ska ägna dem åt att umgås med människor jag älskar och bara ha det lugnt och skönt <3
Onsdag blir en lågn resa hem men eftersom jag gillar att bara sitta och titta ut och ha tankarna på annat håll ska jag låta det vara en lugn slappdag istället för en jobbig resdag :)
 
Nu ska jag ner på byn med systeryster! :)

I did it!

Senaste dagarna (och idag!) har varit helt kaotiska men jag lyckades öka växeln lite ytterligare och nu är jag klar! Nu är vagnen urplockad på allt förutom några småsaker som ska vara kvar över helgen, jag har hunnit städa skapligt bra, har uträttat alla ärenden jag skulle, har fått hem all massa mat (på mopeden, måste ha sett kul ut ^^ ), förberett allt till middagen och nu om nio minuter är pajen klar i ugnen och ska ställas att dra och då har jag ganska precis en timme på mig att duscha och byta om sen är familjen här och min ledighet kan BÖRJA :)
Gud vad skönt, imorse kände jag mig rätt nere: Det var rörigt, massa saker att göra, jag hade sovit dåligt och var dessutom fullproppad av medicin så skakade och mådde illa. Men fan, nu några timmar senare känns allt bra :) Dessutom kunde Anton smita från jobbet en stund och hjälpa till att bära lite medan jag gjorde maten så känns jäkla skönt att inte ha behövs göra _allt_ själv.
 
Nu ska jag gå och se hur pajen mår.
 
Ha en härlig helg! Puss!

Och allt snurrar på

Onsdag, tiden går lika fort som vanligt.
Just nu sitter jag själv i husvagnen, lyssnar på musik och tar en kall. Har ägnat en timme åt att städa och sortera och det känns faktiskt som att flytten kan gå riktigt smidigt.
 
Just det, vi flyttar i helgen, fast inte så långt utan till en personallägenhet på campingen :) Här ska vi bo ett par veckor men sen har vi en annan lägenhet som väntar om nu bara inte hyresvärden får en knäpp och ångrar sig (jag tar inte gärna ut saker i förskott, en dag i taget). Håller alla tummar att saker och ting blir så som vi tänkt, det är väl mest att Anton ska få ett jobb.. Vi har bestämt att bo kvar i vilket fall, eftersom jag har ett jobb och vi har fått möjlighet att flytta in i en fin och (inom kort) nyrenoverad lägenhet - det känns lättare än att börja om på noll någon annanstans. Senare vill jag såklart dra vidare, grebbestad är mysigt men väldigt litet. Men nu har jag faktiskt inte energi att fundera på vad jag egentligen vill. Jag vet att jag trivs väldigt bra på mitt jobb och just nu bygger jag allt kring det. Resten får komma, när jag är ikapp.
 
Väldigt bra saker:
Inom några dagar får jag;
1. Träffa family <3
2. Träffa Axi (för första gången på 3½ månad, åh mitt hjärta!)
3. Flytta ifrån husvagnen
4. Ha min första långa ledighet - nästan en vecka att ha kul, mysa och läka min onda axel
 
:D
 

Lördag

Nu fan monterar jag ner det jävla tältet snart. Blir helt vansinnig på hur det gnisslar och låter när det blåser (och blåser gör det ju tydligen jämt här på hösten) för att inte tala om rädslan för att fanskapet ska gå sönder så man plötsligt blir skyldigt föräldrarna 70 tusen. Nej tack. Vaknade av det inatt så halv fem var jag ute och fixade med pinnarna och såg till så allt verkade okej - stor chans att jag somnade om innan jag skulle upp till jobbet klockan sex? Nä, så idag är jag trött, mycket på jobbet dessutom.
Nu ligger jag nerkrypen i sängen och övervägen öronproppar tills vidare, sen ska jag se om det inte går att övertala Anton att vi äta något enkelt ute ikväll, trött på husvagn. Däremot betyder ju det att man måste ut med vespan igen och på vägen hem nu var jag seriöst på väg att blåsa av vägen. Hm, tål att tänkas på.
 
 

Tillbaka till verkligheten

Efter tre dagar mer eller mindre avdäckad i sängen så börjar jag nu må bra :) Fortfarande trött men hostan, huvudvärken, snuvan och så vidare är betydligt bättre och inga feberkänningar på nån timme nu!
Blir en tidig kväll och sen jobbet imorgon, ser fram emot det - känns som jag varit borta i evigheter.
 
Fortsätta läsa och vila nu tror jag allt. Puss

Suk

Att få vara hemma och vila när man är sjuk är bland det bästa som finns. Helst är man ju frisk men att slippa gå till jobbet idag var guld värt, började trötthetsgråta igår när en kollega sa att hon kunde byta pass så jag fick vara hemma idag <3
Förutom en sväng på jobbet igår morse (2,5 jobbigaste arbetstimmarna på länge)  har jag bara legat i sängen, fortfarande trött som fan men hostar mindre idag så tror det går åt rätt håll :) Jo just det, gjorde en kraftanstängning igår och lagade kycklinggryta så de resterna ska jag snart värma på - mat och sömn i massor är det enda jag fokuserar på nu. Och te med äcklig honung i.
 
Nej, tröttheten tar över... Pusspusspuss!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!