Åh. Herre. Gud.

Imorgon ska jag köra upp. Hjälp!
Alltså å ena sidan så känns det som att, jag kan ju faktiskt köra. Jag är inte superduktig men bevisligen så kan jag utan problem ta mig från A till B.
Å andra sidan: Det finns en miljon saker som kan skita sig!!! Jag kommer var nervös, och även om jag inte gör någon dundertabbe så kan jag ju bli underkänd pga att det blir nån småmiss här och där.

Visst var jag jäkligt nervös för teorin också, men då kände jag mig lite mer på hemmaplan - teori är nog lite mer min grej. Men, va fan. Det finns inget mer jag kan göra nu. Jag har en körlektion imorgon innan provet och sen är det bara att köra på, slappna av och hålla tummarna. Jag har en olustig känsla som säger mig att det inte kommer gå så jäkla bra, men då får jag göra om det sen. Då har jag iaf försökt.



Usch, nu ska jag inte älta mer. Ska krypa ner och se på tv med Axi istället. Eller ja, jag ska kolla igenom säkerhetskontrollerna lite extra sådär, men annars blir det nog bara att slappa och försöka tänka på annat.

Fy fan vad jag är bra ^^

I did it! Jag klara teorin, med 10 poäng till godo! Åh, jag är så så så glad. Och detta trots att jag bara fick sova 1-1½ timme inatt. 
Nu är finklädrna på, vinet har börjat klunkas och snart går jag och Anny ut för att äta middag. Efter det drar vi vidare till bion. Bra bra bra, så bra :)
Snart måste jag börja oroa mig för uppkörningen (tisdag) men jag väntar faktiskt med det ett par dagar. Just nu ska jag bara ha kul och fira. 


(Minus: Saknar min älskling så galet mycket :'( )

Puss! 


Håll tummarna

Så, imorgon smäller det då. Skriver teorin på eftermiddagen och redan nu är jag nervös som tusan. Ont i magen och pulsen är inte riktigt där den ska, tur att man är ung, annars skulle väl hjärtattacken vara nära.
Jag känner iaf att jag har pluggat och gjort det jag kan. Och skiter det sig så får jag väl för tusan göra om det sen då. Tur är att jag får köra upp oavsett, så tar vi det från där sen.
(Fast jag villvillvill klara det och jag kan tänka hur jävla positivt som helst och jag kommer ändå känna mig som en inkompetent jävla idiot om jag inte klarar det, och deppa ihop och allt kommer bli skit och nu blir det ledsen redan nu för det och det är ju inte så jäkla bra så nu ska jag nog sluta tänka)
Jo men såhär, om det skiter sig så kommer jag att få världens bästa tröspris. Då går jag hem till Anny, piffar, sveper ett glas vin och går ut på mysmiddag med min underbara vän som dessutom har bjudit mig på bio efteråt - och inte vilken film som helst utan sex and the city 2! Och dagen därpå, gissa vad? Då börjar en två dagar lång rockfestival.
Så alltså, det är inte direkt synd om mig.
(Fy fan vad jag är bra på att peppa! :) Nu känns det mycket bättre!)

Nu ska jag iaf sova. Det är sent och jag ska upp vid åtta. Kommer nog dessutom bli en skapligt stressig och nervig morgon så vore fint att vara lite utvilad sådär.
Uppdaterar någon gång, och håll tummarna för mig nu!

Jag lever!

Åh gud, ni kan inte gissa hur trött jag är. JÄTTEtrött, faktiskt. Gick upp kl. fem imorse och det kan ju inte vara riktigt hälsosamt. Eller lite krångel och försovningar (inte jag) så tog vi oss tillslut iväg mot falun iaf. Väl där väntade halkbanan, som var helt okej. Var absolut inget att vara nervös för, men så jäkla kul var det väl inte heller. Hejhopp, glida runt lite. Snurra i bil var däremot kul - helt galet! Sen att få köra själv var också kul :)

Nu är iaf det avklarat - så nu kan jag lägga full fokus på att oroa mig för torsdagen och teorin :P Det som är så bra är att om allt skiter sig så får jag ändå gå hem till Anny, mysa, gå på bio och sen festivala hela helgen. Slipper sitta hemma och deppa. Men så ska vi inte tänka, för det kommer gå super. juppjupp. Hu.

Nej som sagt. Jag är verkligen verkligen trött. Ska lägga mig i soffan (igen) och hoppar på att bli pigare. Vore fint om jag orkade köra + plugga lite senare ikväll.

Ps. Puss till min älskling

PS.

Jag saknar dig
när jag vaknar om nätterna och vänder mig om för att krama dig, och inser att du inte är där
Jag saknar dig
när jag hör steg från trappen och sen kommer på att det inte är du
Jag saknar dig
när jag ser en bil som jag tror är din
Jag saknar dig
när jag är ledsen och behöver en kram
Jag saknar dig
när jag är glad och vill dela det med dig


Jag saknar dina kyssar & ditt leende & hur ditt hår känns när jag drar mina händer genom det. Saknar din famn & din närhet. Dig.


I'm singing in the rain

Nya stövlar!! :D



Så fina! Och om det fortsätter att regna såhär så lär jag ju få nytta av dem också ^^
(Och bejbi, du får faktiskt stå ut med att jag har fjantiga stövlar, för de här kommer jag att använda varje gång vi är ute och fiskar i ålands skärgård. Så du får vänja dig :D <3 )



Igår var en riktigt bra dag och ikväll. Först var vi i mora och shoppade lite. Jag fick en superfin kavaj :D Vi fikade och myste runt och sen for vi hem lagom till middagen.
Anny kom hit, så vi grillade, fixade och förfestade. Tog en tur till hotellet och lyxade till det med en drink, sen ner på byn en sväng. Dock var det inte så jäkla kul där (medelåldern: 14) så vi for hem tidigt ^^


Får se lite vad det blir ikväll. Grundtanken var att vi skulle ut, men om det är regn så orkar jag inte alls. Börjar iaf kvällen med hemmamys så får vi se vad det blir sen.

Nu ska jag krypa ner i soffan och slappa en stund. Önskar att Terje var här och kunde kramas, men jag får ta nalle eller vovve istället. Suck då.

Paket!

Åh, vilken fröjd att gå ut till postlådan idag! I förra veckan budade jag in en väska, och igår beställde jag en länge önskad klänning - och idag hade båda kommit!





Riktigt härligt klänning i beige spets, köpt hos Nelly. Kommer att användas flitigt både till avrdags och fest tror jag :)



Och min nya väska! Jättestor är den, tanken är att den ska fungera som skolväska till hösten. Gillar tradera, med frakt och allt fick jag den för under 300, i butik skulle den nog gå på 700-800 - och bäst av allt är ju att den är i nyskick så jag ser ingen skillnad mot om jag hade köpt den ny :)


Nu i eftermiddag har jag varit på teorilektion, var sådär lagom givande. Problemet är väl att eleverna består av 1) Jag. Som vill lära mig något, som har pluggat en del och som redan kan det mesta vi talar om = vill ha lite mer djupgående info, & 2) 14-15 åriga ungar som ska ta moppekort, som inte kan ett skit och om inte verkar så överdrivet intresserade av att lära sig något heller.
Jippie. Fan, jag tycker inte heller att det är skitkul, men jag vill klara kortet och jag vill klara det så snart som möjligt. Blir helt less av att det känns som om man gick i åttan igen. Allvarligt talat, det är jag för gammal för.
Oh well, ska inte vara bitter. Det mesta av plugget gör jag ju själv och det här var nog den sista lektion jag gick på så :)



Nu jag ska ta och dra mig mot soffan. Film, glass och jordgubbar väntar, och sen sängen. Imorgon ringer klockan tidigt, blir en riktig heldag med körlektion, flera timmars plugg och sen jobb i sju timmar. Smådrygt, men blir nog kul :) Kanske att jag tar cykeln och i så fall hinner jag hem och vila lite innan jobbet också. Är nog bäst, då kan jag käka hemma också så tjänar jag nån krona. Nej, soffan! :)

Vaniljkaffe

Just det, måste dela med min av min senaste smaksensation: Vaniljlatte!
Jag drack det alltid förut, för de sålde de nån vaniljessens. Sen slutade de såklart sälja den, som de gör med allt bra, och då blev det valig kaffe för min del. Men nu nyss fick jag ett ryck och hävde i vanlijsocker i min kaffe och gissa vad? Supergott, till och med bättre än förut med essensen.
Jag har lyxen att ha tillgång till både färskmalet kaffe och mjölkskummare vilket gör det hela 10/10. Men en vanlig kaffe med mjölk och vaniljsocker blir rätt najs det med :D




I take tea my dear
Förvisso te på den här bilen, men okej ;) Ps. Vem har världens sötaste kopp?

grått grått grått

Sol, någon? Det är ju jättefint att temperaturen börjar stiga, men om jag fick en solglimt någon gång vore det också bra. Förvisso har jag fått höra att det var jättefint väder en sväng igår, men då satt jag inne på lektion med fördragna fönster, så det märkte jag inte så mycket av :P
Oh well, man får väl hålla humöret uppe bara. Måste ju bli bra någon gång? Kanske?


Har just ätit, nu ska jag göra en kaffe och dra igång med lite plugg igen. Har en lektion kl 17 så tänkte gå dit ett par timmar innan det och göra nåt prov.

Nej blä, idag känns som en riktig seg dag bara. Imorgon ska jag jobba 13-20, blir nog kul :) Sen börjar ju marknan. Nästa vecka halka, teori, bio, festival. Vecka därpå uppkörning + att vid det laget kanke vi fått lite sol. Sen blir det studentvecka, och sen blir det london-trip och sen.
Ja just ja, det har jag inte skrivit?

JAG SKA TILL ENGLAND. Cambridge några dagar och sen till London. Musikal, pubar, sevärdheter.. Ja ni vet :) Kommer bli super super super!!

Mm, ska göra min kaffe, fästa tankarna på fina saker och dra igång.




PS. Vad som inte är så fint är att min älskling fortfarande är långt borta :(

Long time no see

Men nu kommer en uppdatering at last!
Jag är mitt i intensivutbildningen  nu och allt går fint. Håller alla tummar för att jag ska klara både proven direkt, fast är lite skeptisk. Men men, skiter det sig får jag göra om, kan inte vara hela världen det heller.
Är iaf mycket nöjd med att ha något att göra om dagarna! Något konkret, tider att passa, saker att lära sig. Mm, känns bra.

Nästa nyhet: Jag har blivit lämnad. Jorå, min fina karl flydde landet minsan. Fast jag tänker följa efter någon gång när jag kan. Fram tills det så saknar jag, men jag har iaf nalle. Han är en bra kramkompis om nätterna, så det funkar.

Ska ladda in liter bilder och så från slutet också: fest, mys, spa och sol bör finnas dokumenterat :)

Nu ska jag återgå till plugget. Ställde klockan på nio och tänkte då göra mig i ordning och sen plugga på skolan. Men sen kom jag på att om jag bara ska läsa i bok så det ju det bekvämare att göra hemma, så nu pluggar jag i sängen så får jag fixa sen :) Efter att jag tagit mig upp och iväg blir det lunch med Anny på byn, och sen ska jag ha riskettan i tre timmar. Måste komma ihåg att köpa en cola eller något innan jag går dit.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jääklar var trött jag är! Gick upp kl sex imorse för att ha en dubbel körlektion, sen satt jag och pluggade till elva. Då tog jag en välbehövlig frukostfika med Mia och Anny <3 Sen vid tolv hade jag en till lektion och efter det fortsatte jag att göra prov fram till halv tre. Nu är jag hemma för att slappa, äta & duscha, sen vid fem ska jag tillbaka för teorilektion. Men tro det eller ej - allt går faktiskt jättebra än så länge! :) Körningen flyter på fint och idag fick jag tre gröna pluppar!! (När man klarar ett sånt där prov på datorn blir pluppen grön... :P )

Nu ska jag se till att få i mig någon mat, annars kommer jag aldrig orka med den där lektionen.


Åland åland

Jag vill flytta, nu nu nu..!
Drömmer om en liten stuga på 50-60 kvadrat, nära Mariehamn och nära vattnet. Gärna i gammalt stuk och med en liten trädgård. Och ja, visst. Det finns sådana stugor som bara väntar på oss - om vi hade pengar. Men som det ser ut nu kommer vi även fortsättningsvis att leva på en lön + studiebidrag (troligen bara bidrag och ingt lån) och då känner jag att en hyra på 800 inte riktigt funkar. Inte alls.

Vi är klara att flytta i mitten av juni, så om vi hade ett boende tills då så skulle vi kunna spendera hela sommaren på åland och det skulle inte alls kännas så fel. Terje har ju massor han vill göra där borta, och jag själv skulle kunna köra en trevlig mix av extraknäck och semester.

Det här kommer sluta med att vi köper en väldigt billig husvagn och ställer oss på en åker :P


Nej, nu ska jag släppa det här en stund. Borde fylla mitt huvud med körkortsteori istället. Spenderade förmiddagen med att plugga ute i solen, och funderar på att ta vid det nu. Hade drömmar om grillning ikväll, men family höll inte med. Oh well.

-------

Axi ligger och sover tungt här intill, och tur är det för när han vaknar kommer han vilja ut och gå. Och matte vill inte idag.
Jag tänkte lite att maj ju ändå är det optimala vårmånaden, nästan nästan sommar. Och även om de senaste dagarna har varit kalla, blåsiga gråa och dödligt trista så tyckte jag ändå att vi på något vis skulle vara påväg åt rätt håll. Men vet ni? Nu ger jag upp. Snön vräker ner och hela världen är vit och det gör mig så in i märgen deppad att jag skiter i allt idag.

Meningslösa meningslösa tillvaro. Undra på att jag deppade ur igår om det var det här som låg i luften.

Happi

Åh, mi happi :)

Hade jättemys igår kväll! Alltmänt ganska lugnt och härligt kväll. Blev mys med middagen här hemma och jag och Anny förfestade på fint med barnvisor och cider. Hos Kakan var det allmänt jättetrevligt, härligt folk och bara kul. Kvällen avrundades rätt tidigt, blev skön kvällsprommis i lite vårregn (som faktiskt var varmt..!) och sen en film innan man la sig.

Nu idag har vi just bokat att vi(jag, Terje & family) ska dra till stugan! Ska packa god grillmat, massa filtar, spel, musik + högtalare, vin, godis och annat bra att ha och sen åka iväg och mysa i rusket. Totalmys :D

Mm, allt känns sådär allmänt bra och mys. Fick vara med mina fina vänner igår, och min fina familj idag. Och min fina fina bejbi hela tiden ^^ <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!