Ett foto för mycket

Sitter och tittar på bilder, och kan liksom inte låta bli att tänka att
Fan, vi hade det ganska fint.



Och det känns faktiskt sådär.


När man bor i en resväska






Liten brun väska och så en stor svart bag, båda i skinn(imitation?). Bruna är härligt nött men svarta tycks aldrig ha blivit använd.
Och priset? 20 kronor för båda. Åh ja, vi gillar loppis.



Och det här halsbandet fick jag av Nanny här om dagen :) Hon tänkte skänka det och lite annat till nån auktion med så fick jag det istället <3

Maxi

Köpte min första långklänning nu i veckan och igår sydde jag upp den så den gick att använda. Av någon anledning har jag lite svårt att hitta maxiklänningar för min längd ;) Men den här var i en väldigt enkel modell så gick att sy om. 
Anyway: Jag tänker köpa en hel bunt och sen bo i dem. Shit, vad bekvämt det var! Som att ha myskläder fast man såg lite uppklädd ut, hur bra?? :)
Speciellt nu till hösten tycker jag att det är ett jättemysigt plagg, och praktiskt eftersom det går att ha leggings under om man är frusen. 

Så det blir dagens hiss, helt klart! :) 


Glaaaaad




Har velat ha en mp3 gaaanska länge och nu när jag äntligen fått in lön tyckte jag att det var dags att börja kolla runt lite. Tittade såklart på ipod och tänkte satsa på en shuffle, men det var ju det där att en skärm nog skulle vara nice att ha.. Så tittade på nya nano och de var ju GRYMT fina och verkade superbra. Men, närmare 1600 kronor för att lyssna på lite musik.. Var rätt tveksam.

Så idag gick jag in på expert och de hade en liten Philips (GoGear RaGa - om det nu säger något) som fick mitt hjärta att klappa lite. Har batteritid på 20h, 4 gig i minne, inbyggd radio. Det följde med ett program som liknar itunes, men går finfint att bara dra över filer till mappen om man hellre vill det.
Sååå, jag slog till! :) Kostade 499:- men fick av någon anledning lite rabatt så 449:- gav jag. Så känner att jag har tjänat in en dryg tusenlapp helt plötsligt! Ibland är jag så lycklig att jag inte är en sån som måste ha "rätt" märke på saker och ting :D Visst, poddisen är snyggare, men inte tusen kronor snyggare.


Vet ni hur man också skulle kunna uttrycka mellanskillnaden på spelarna? Jo, men skulle kunna säga att den här spelaren är ett par skor billigare än ipod nano. Ett par bruna kängorna med klack, till exempel..... Hihi :D

Träning på gång!



I måndags gjorde jag äntligen slag i sak och köpte ett månadskort på trim! Har funderat på det hela sommaren men antingen har jag varit sjuk eller bortrest delar av perioden (4 veckor) så då har det känns lite bortkastat.
Men NU hade jag en månad som var rätt fri så drog som sagt igång i måndags och har gjort fyra pass den här veckan, tror att helgen får bli vila, kanske inte är jättebra att träna för mycket inte jag inte alls är van?
Ser fram emot nästa vecka för då har vi fått plats på mycket fler pass! Var fullt på mycket när vi kom dit i måndags men nu har vi varit förutseende :) Härligt, jag föredrar lärareledda pass varvat med kondition snarare än att lyfta skrot ;)

Känner mig iaf duktigt som kommit igång ordentligt, så nu är det bara att köra hårt och hoppas på resultat! Kör lite duktigare med maten nu också så något hoppas jag väl på :)
MEN, vet ni? Man måste ju unna sig också och därför tänker jag nu klä på mig efter duschen och sen ta mig ett glas rött och bläddra i en tidning. Mmmm :)

Färgat!

  

Inspiration och slutresultat, är nöjd! :) Ville ha lite rödare än inspirationsbilden så tycker att det blev lagom!
Använde en hårfärg från Syoss som heter golden caramel blond.

Snyggare bilder dyker upp senare när jag är lite mer fresh ;)


PS. Taget med blixt i ganska mörkt rum.

Kom till mamma!



Är det bara jag, eller känns det inte som att hösten kommer bli trevligare med de här på fötterna?


Ut och åka igen!

Gissa tre gånger vilken snygging jag tänker åka och hälsa på imorgon? :)
Blir borta en sväng och hemma igen på onsdag. Ska bli så kul att få hälsa på min Kaka och för första gången se hur hon bor borta i orsa!
Helt ovetande om det så planerade jag min lilla trip till samma dag som mamma ändå skulle till mora, så mellanlandar där en stund innan jag tar bussen vidare. Perfa!



Helt nytagen bild har jag hittat också xD Det här är nog... tre år sen? Under min vansbroperiod när vi gjorde byn osäker var och varannan helg ^^

Hårfunderingar

Är ju på jakt efter en fin hårfärg, men nu tror jag att jag i samma veva ska ta och klippa lite lugg också. Ingen riktlig lugg såklart - men min lilla virvel skulle det nog bli sådär ^^ Men har haft lite halvlugg tidigare så tror jag ska gå till samma frisör och få det fixat, kostade 85:- om man bara klipper luggen så det ska jag nog kunna skrapa ihop :)


Här är från förra våren, då hade jag typ den frisyr jag vill ha nu :) Har just satt mig på ett flygplan mot sverige så det är därför jag inte ser så nöjd ut xD
Helt sjukt, bara 1½ år sen? Hunnit hände en del sen dess.. Vid det laget hade jag inte ens flyttat till Åland, utan bodde i malung (kan till och med hända att vi hade kvar lägenheten då?) och var här just på väg hem från Tunisien. Fattar verkligen inte att det var 2010 :S

Lördag

Nu har jag avverkat min kväll i serveringen. Flöt på riktigt bra hela kvällen (buffé, chill) och blev kvar till ett tag efter tolv så några timmar skrapade man ju ihop. Tur det, nååågot less jag hade blivit om man offrat semestern för en kväll och sen slutat vid åtta :P

Nattmacka/middag blev det vid ett ungefär, tillsammans med vin och följt av en cigg och lite film så nu kanske man kan sova också :) Dock fortfarande lite lätt jobb-pigg så ligger mest och längtar till morgonkaffen? Men ja, det och lite lantliv känns som en underbar söndag :)
Funderar på att låna lite pengar fram tills lönen kommer så jag kan skaffa gymkort imorgon/måndag. Köpa loss för en månad är tanken, längre än så kan jag nog inte planera mig tillvaro ^^ Vilket är - på ett ångestframkallande vis - ganska underbart.
Så kan man nog beskriva det mesta runt mig just nu. Ångestfullt och underbart. Kaotiskt och bra. Jobbigt och avslappnat. Fritt och låst.
Tjänar ingenting till att veta; just nu är just jag just här och jag vet just ingenting. Och det är precis så det ska vara.

Tips!

Tro det eller ej, men har hittat ett läppstift som fungerar. Eller nej - "läppfärg" tror jag det ska kallas.
Med andra färger är det ju okej att fylla på under kvällen, men vill man ha röda läppar är det inte det stabilaste att lite lullig stå på barens toalett och försöka rädda utseendet.
Därför tycker jag att den här är helt underbar - tål både dryck, mat och kyssar utan att försvinna eller färga av sig på föremålet i fråga (glas, gaffel, man).
De andra färgerna är ju säkert precis lika bra, men just den röda (09) känns extra lyckad att den faktiskt fungerar. Lite genomskinligt glans på om man vill ha mer läppstiftkänsla.
Testa!


Strawberry blonde

Nu är det en bra stund sen (två månader?) som jag gjorde något åt håret och nu börjar min vanliga otålighet ge sig till känna! Sugen på att prova något nytt, har funderat på orangeaktigt men inte riktigt tyckt att det varit rätt, men nu har jag insett att rödblont / strawberry blonde nog är det jag är på jakt efter. Ser ut ungefär såhär




Problemet är hur jag ska få till det? Röda toner är ju inte de lättaste att ha att göra med, och att betala 800 spänn hos en frisör, det vägrar jag. Får klura lite, men något blir det iaf! :) Alternativet är att köra helt tvärtemot och blondera till en kall och jämn färg, något jag inte heller haft tidigare.


På måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting

Haft en riktigt lugn dag idag, den första på länge. På förmiddagen var det jätteskönt att ta sovmorgon för attsen gå upp och ta en kaffe, läsa, se en film och klicka på datorn. Sen började det bli lite segt och nu är jag rätt trött på det.
Måste hitta på något att roa mig med resten av veckan, nu när mina ursprungliga planer inte gått i lås. Hade tänkt att åka till Åland på typ torsdag och sen stanna över hela helgen. Men fick inte ledigt från jobbet. Vadå jobbet kan man ju fråga sig då, med tanke på att jag redan slutat där. Jo, det är såhär att ibland är man dum och säger ja till lite extrajobb i servisen. Yes, och tror ni att man kan ta ledigt trots att man söker 1½ vecka i förväg? Icke, för det finns tydligen inte en enda jävel i den här lilla skitbyn som vet hur man bär en tallrik. Gah. Så nu är jag låst här istället, vilket gör mig bitter för jag vill träffa mina sötnosar borta i östersjön istället.

Sitter och klurar på en hel del annat också av små planer framöver... :) Först och främst blir det nog Falun nästa helg, så hoppas inget kör ihop sig då! :)
Sen får vi se, åter igen börjar det dyka upp mer eller mindre knäppa idéer för min framtid, så jag funderar väl vidare och ser var jag hamnar. Räknar med att få kopia på min betyg nu till veckan (hade ju tappat bort dem i flytten, bra jobbat!) så då vet jag ju ett par saker jag ska söka iaf.


Mer än ord

Här kommer en liten glimt av några av sakerna jag sysslat med på slutet :)


Sommarstuga

En trött uppdatering från tjej som haft fullt upp några dagar.. :)
Måste i alla fall berätta att vi var ut i sommarstugen och sov där från igår till idag, och hade det så jäkla bra! Blev fiske, paintball(!), amatörgolf, bad, solning och allmänt slapp och mys med en kall i handen under hela dagen. På kvällskvisten dukade vi upp allt som krävs för en lyckad kräftskiva, mums! Resten av kvällen var jättetrevlig, gitarrspel och sång blandat med skratt och prat. Stearinljus och rödvin. Stjärnfall och fullmåne. Vid halv tre sprang jag och min vän ut och så blev det nakenbad i det spegelblanka vattnet.

Resten av veckan har också varit fin, bland annat ytterligare en övernattning i en annan sommarstuga samt shoppingdag i karlstad.
Men det och bilder får vänta tills senare.
Nu tänker jag krypa ner i min nybäddade säng med en bok och sen somna tidigt. Ny dag imorgon, och det känns bra.


Tisdag

Vilken dag. Var helt omöjligt att sova inatt (fick en timmes sömn mellan två och tre) så att sen gå upp klockan sex för att jobba stod inte högt på önskelistan. Men, det gick. En natt klarar man sig egentligen bra utan sömn och fungerar finfint ändå, det är bara det att det är så jäkla onödigt. Hade velat göra mer av den här dagen än att jobba och däcka.. Skulle egentligen ha någon tablett för de där nätterna när det verkligen inte går att sova.

Imorgon jobbar jag eftermiddag så då får jag iaf sova ut! Dock hade jag inte velat jobba alls då, andra planer på g. Men ja, det är sjukt dåligt med personal så att ta ledigt går inte så får sitta av tiden och hoppas att jag är pigg som fan efter jobbet. Det händer ju ofta liksom.

Nej blä, nu tänker jag gå tillbaka till soffan. Har haft lite deppisdagar på slutet och den här sömnbristen får mig ju inte direkt att stråla. Men allting blir säkert bra helt snart. Livet fallet på plats och hela jävla skiten löser sig.


Piggelin :)

Har varit helt sjukt trött ett par dagar, verkligen så jag trodde jag höll på att få flunsan eller något för kunde knappt stå upp. Sen igår gick jag och la mig vid tio och sov fram till nio, sen låg och jag drog mig och läste till halv elva när jag gick upp för att åka till jobbet.
Och gissa vad? Nu mår jag tusen gånger bättre. Herregud var skönt det känns att att ha lite ork och inte huvudet fullt med bomull ^^
Det bästa är att nu är jag ledig i två dagar! Så håller tummarna för fint väder imorgon får då skulle det vara riktigt nice att åka och bada eller allmänt bara vara ute, börjar kännas att man sitter inne hela dagarna på jobbet.
Sen kanske jag ska ta det lite lugnt sådär? Inte undra på att man blir sliten när jag växlar mellan att jobba och festa eller helt enkelt bara vara vaken på toook för länge (och ibland en kombination - dock inte mellan jobb och fest ;P )

Nej, undrar om det inte vore nice att krypa till kojs och ligga och läsa en timme eller två? Family ser på dålig film så jag har gett upp ^^

Frågesport

En solig dag åker Ikk och Anny för att bada. Vad händer när de kommer fram?

a) Solen fortsätter att skina från en klarblå himmel och de badar i varmt vatten.
b) Det blir molnigt.
c) Det börjar regna OCH åska och trots att vattnet inte är jättevarmt är det snart varmare där än i luftet.


Well, bara gissa :P Vi är helt otroliga tillsammans känner jag, men jag fick ju iaf träna på att köra på grusväg. Och det är ju bra xD

Nu har jag just ätit pizza och druckit ett glas vin, snart kommer Anny hit så ska vi se på Dag-Otto  och slappa :) Sen blir det väl en tidig kväll för mig igen så jag orkar med imorgon! :)


Hej trötthet

Men typsikt, var pigg på jobbet men så fort jag kom hem gick hjärnan och la sig helt utan tillåtelse. Så nu är jag lite väck. Jaja, vad gör det för vädret är fint så inte tänker jag gå och lägga mig nu i alla fall. Byta om till något lite bekvämare än svart skjorta och långbyxor, och sen ska jag åka och träffa Anny.

Helgen har varit trevlig, även om jag inte alls sov igenom så mycket som jag tänkt så nu är jag ju fortfarande helt trött. Typsikt :P Film, picnic, sol och mys med Axi blev det iaf! Igår fick jag dock skjutsa tillbaka min lilla skrutt till farmor och farfar, får hämta honom imorgon igen för då jobbar jag FM och sen är nästa pass EM på torsdag. Hade velat åka till orsa på yran nu på onsdag, men känns lite småjobbigt med det där onsdagspasset och finns ingen som vill byta. Så lutar åt att jag är hemma och tar på mig extra jobb på fredagen istället.
Förresten kanske man ska orka rättvik eller något i helgen? :S Ingen koll, man kan inte direkt klandra mig för att planera sönder mitt liv just nu. Allt blir som det blir mer känner jag ^^

Nu är det nog seriöst dags att ta en snabbdusch och sen på med sommarkläderna. Problemet kvarstår fortfarande med de konstiga blåmärkena på mina dessutom bleka och redan sen tidigare inte så vackra ben. Måste överväga det här med klädval en stund känner jag. Hmhmhm.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!