På gång

Här kommer en sista liten uppdatering från svensk mark.
Om mindre än fyra timmar ringer klockan, så känner att det redan är ganska kört att få nog med sömn. Men blir många timmar i bilen så hoppas på att få sova då, och även att jag inte hamnar mitt i nån barnfamilj på flyget utan att det går att iaf vila. Har bunkrat upp med bok, mp3, dator med film och en pysseltidning för att fördriva 5,5 timmar på egen hand.

Är så jäkla pepp och tror att det här kommer bli skitkul, men samtidigt kan man ju inte låta bli att noja över vad jag kan ha glömt och allt som kan gå fel :P Men boendet är fixat och det finns egentligen inget under resan som kan skita sig så allt är nog lugnt. Ska bara lyckas somna nu också ^^

Tack som fan för allt stöd, alla fina ord, kramar och peppning jag fått! Tror det här kommer bli jättebra och längtar verkligen.
Och som sagt, vi ses ju till jul!  :)

Godnatt mina fina, vi hörs när jag är framme <3

Äh, vadå planering?

Haha och så var det fredag och min sista dag i Sverige. Imorgon flyttar jag och gissa vad? Har ingenstans att bo ännu xD Däremot har jag en bliviande roomie som är där nere just nu och springer runt och leter lägenhet till oss. Eller ja, roomie - det kanske helt enkelt råkar bli mannen jag delar en parkbänk med i ett par veckor framöver ;)

Fast fan, det känns som allt löser sig ändå :) Inte läge att grubbla utan det är bara att åka och se vad som händer, blir nog toppen och jag börjar bli riktigt pepp här! Börjar få lite resfeber här också, och värre lär det ska bli ^^

Nej, dags att äta lunch och sen dra sig ut i iskalla november för att fixa det sista!

Packa packa

Ah, redan torsdag! Så idag är det packa som gäller, och fixa allt smått och gott som bör bli gjort innan man åker. Ska skriva ut papper med adresser (bra om jag hittar till både hostel och jobb), ladda tekniska grejer, köpa hem sånt som saknas osv osv osv. Känner att jag faktiskt inte (!!) tagit för seriöst på den här packningen men blir ändå en jäkla massa som måste fixas. Men ändå, bara jag har pass, pengar och biljett så går resten av lösa. Vilket påminer mig om att jag tappat bort mitt visa. Hm, oh well!

Tills imorgon hade jag tänkt försöka vara klar med så mycket som möjligt iaf, bara vara hemma och umgås och sen ta en tidig kväll, måste nämligen upp vid halv fyra på lördag :O Inte så smidigt kanske, men slipper en hotellnatt i sverige så kan lägga de pengarna på något betydligt roligare sen!

Måste iaf säga att jag nu är tusen gånger lugnare än vad jag var här om dagen. Nu har det sjunkit in att jag faktiskt är påväg och tycker att jag har rätt bra koll på läget nu. Sen kommer jag ju knappast kunna sova något natten till lördag men det är smällar man får ta :P Ska ju slappa på planet ett antal timmar och med lite tur har min blivande roomie dessutom fixat en lägenhet till oss så jag har någonstan att bo sen när jag är framme ^^


Nu ska vi se om det går att tycka ner ett till par skor i väskan....


Bio!

Nu bär det av för att se breaking dawn i mora. Är ju inte något jättestort fan direkt så har friskat upp minnet med att se tvåan och trean idag - tror faktiskt inte att jag sett trean förut? Well, tycker att filmerna är helt okej iaf och bio är alltid mysigt så :)


Flytt till Gran Canaria

Hej!
Tänkte att eftersom jag vet att flera vänner kikar in här nu och då så kanske jag ska passa på att berätta lite om vad som händer i livet nu. Är så virrig nu så vet knappt vad jag har sagt till vem ^^

Men såhär:
För ungefär tre veckor sen så satt jag hemma i total tristess och kände att "vad fan ska jag göra med mitt liv?". Hade ju förvisso sökt in till ett par skolor och även lite reseledarjobb, men visste att både skulle dröja med att svara och jag var uttråkad. Så kikade in på platsbanken, klickade mig vidare till utlandet och där hittade jag en annons som lät superkul. En total dröm - men jag hade ju inte en chans, säkert hundratal som söker de där jobbet. Av någon anledning så valde jag ändå att dra iväg en snabbt komponerad ansökan, klistade in en inte så smickrande bild och trycket på skicka.
Ett par veckor senare får jag veta att jag gått vidare till telefonintervju. I onsdags blev jag intervjuad och fick veta att jag skulle få svar på torsdag. Hela torsdagen gick och jag var säker på att jag inte fått jobbet, intervjun hade gått dåligt och jag var bara less. Vid sjutiden gick jag och la mig och somnade, och väcks en halvtimme senare av telefonen. Av ett telefonnumer som börjar på +34.

Så, jag fick jobbet. Det är på Atlas Telemarketing så jag kommer alltså att jobba som telefonförsäljare. De har (ett av sina) kontor på Gran Canaria, på den södra delen av ön i Playa del Inglés. Jag har fått ett jättebra intryck av arbetsplatsen än så länge och det känns verkligen som ett ställe man kan trivas på. Är såklart nervös eftersom jag aldrig jobbat som säljare tidigar, men samtidigt vet jag hur mycket jag hatar att misslyckas så kommer jobba skiten ur mig för att det här ska bli bra! Vem vem - kanske ringer och säljer några prima prylar till dig om ett par veckor?? ;)

Jag kommer att flyga ner nu på lördag förmiddag, och när jag landat ska jag förhoppningsvis lyckas ta mig till ett hostel som heter Nilo Samabanca (eller? jag kanske ljuger nu, orkar inte kolla stavningen) och med ännu lite mer tur så finns det ett rum där till mig då! Kommer att bo ihop med en kille som ska börja på samma företag samtidigt som mig, vilket betyder att jag kommer kunna bo jättebilligt. 205 euro för en månad, och då har vi en lägenhet med två rum, kök, badrum, dusch och tvättmaskin. Sen ligger det lite i slummen och kommer inte vara i toppskick - men vem fan orkar vara kräsen? Är jätteglad att det löste sig för har varit lite krångel här idag när min tilltänkta roomie valde att hoppa av resan. MEN nu är iaf allt klart och flyget är bokat. Börjar jobba gör jag på måndag och sen går jag varje vecka måndag-torsdag, har alltså tre dagar helg och gott om fritid!


Så, nu blev det gryyyymt mycket text, men ni som orkade er igenom har ju lite mer koll iaf :) Vet inte hur det kommer vara med internet väl på plats i spanien, men det löser sig.
Om det är någon som är hemma i veckan och känner för en fika eller så så är det bara att höra av sig :) Kommer inte köra någon hejdå-grej eftersom alla är så utspridda. MEN jag kommer hem vid jul i ungefär en vecka så vi ska rocka på hemvändarfesten på parken. Nyår blir nog däremot i spanien, men det där får jag klura på sen ^^

 
 
  




Ps. Lägg märke till hur vackert jag har komponerat bilderna här ovan ;)

Piece of norway - nej tack

Jag är förälskad. I min jumpsuit.
Seriöst, folk som tjatar om att det är ett så underbart plagg och man vill aldig ta av sig det och blablabla... De ljuger inte! Det är sant, tusan vad mysig den var, riktigt varm och skönt och i ett underbart material.
MEN jag kan INTE rekommendera företaget Piece of norway så vill du ha en egen liten sparkdräkt så köp av någon annan. De levade en leveranstid på 1-2 dagar och det slutade med att jag fick vänta 3 veckor och 1 dag. Dåligt! De var kassa på att informera om detta och vad värre var att de gav mig falska datum ("vi loooovar att den kommer stt skickas senast då"). Så ja, de säljer en underbar produkt men de sköter sitt jobb kasst, tror att det finns andra seriösare företag som man hellre ska vända sig till.


Lite ironiskt känns det ju att jag fick detta supervarma klädesplagg ungefär 12 timmar efter att jag fick veta att jag skulle flytta till det antagligen varmaste stället i europa. Kille som berättade att jag blivit anställd passade på att ge lite allmäna tips och råd, och en av sakerna han sa var att han endast haft långbyxor på sig en gång under 2010 - och att han då ångrat detta för att det blivit för varmt.
Fast jag är ju jäkligt frusen av mig - så undrar om jag inte ska packa med den ändå?? Annars får den ligga här och vänta på mig, kommer nog hem vid jul och i så fall har jag ju en veckas kyla att härda igenom iaf ^^


Packa förresten. HERREGUD hur ska det gå till? Borde köpa en ny resväska, själv har jag bara en weekendväska så det funkar ju inte. Pappa har en stor som jag kunde låna, men hade velat köpa en egen. Dock kanske inte läge att lägga pengar på något nu? Resa och boende kommer att kosta och det dröjer tre veckor innan jag får min första lön.
Well, vi får se. Sen ska jag förresten lägga upp lite mer info om vart jag ska och vad jag ska göra.
Men nu blir det nog lite mellis, sen duscha och börja fixa för ikväll - kör farsdagmiddag en dag förtidigt och firar lite. Dessutom kommer morfar över och så har jag fått sällskap över helgen så blir nog en nice kväll :D


Overkligt.

Fortfarande vaken, känner mig något lugnare nu men fortfarande pirrar det till i magen så fort jag tänker på allt som ska hända.
Är så nervös, lycklig och förväntansfull. Jag trodde aldrig att det här skulle hända - att de skulle vilja anställa mig? Hela grejen är för bra för att vara sann och jag känner verkligen att det är nu det börjar. Det senaste halvåret har jag bara blivit mer och mer förberedd för det här och nu gäller det!

Jag kommer flytta, själv. För första gången i mitt liv åker jag iväg på egen hand och inte till falun eller något annan som jag först trodde - utan till Spanien. Det jag drömt om på håll i så många år, alltid sagt att jag har velat med det har aldrig passat. Men vet ni? Jag kommer aldrig bli mer redo än såhär och den här chansen kommer antagligen inte att serveras på silverfat om och om igen, så jag kör. Det känns skitläskigt, en ansökan som jag spontant drog iväg i mitt desperata behov av NÅGOT och pötsligt sitter jag här, utvald bland mängder av sökande. Jag tror på mig själv, jag tror att jag fixar det här och jag tror att det kommer bli en underbar, tuff och lärorik upplevelse. Jag kommer sakna alla och jag kommer känna mig minst på jorden till och från, men det är okej.

Ser fram emot det här nya yrket, det nya landet och den nya erfarenheten. Ser fram emot mitt liv, och det startar nu.

Spanien, här kommer jag!

Åh herre gud, jag har fortfarande inte fattat det här. Nyss fick jag mitt livs mest spännande samtal.
Jag har fått ett jobb, på gran canaria på spanien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Börjar den 21 november (om 1½ vecka!) så måste börja fixa nununu direkt. Åh gud. Åh gud. Åh gud.

Det kommer en bättre sammanfattning sen. Just nu håller jag på att hispa ur. Fy fan vad jag är bra :D

Give me that ink....

Nu börjar jag gå över gränsen för att vilja tatuera mig igen, jag behöver göra det. Vet dock inte vem jag ska gå till - tips? 



Re: Ansökan

Idag låg ett mail i inkorgen som allt ökade pulsen lite. Försöker att inte ha för höga förhoppningar men har nu tagit mig ett litet steg närmare nästa äventyr. Håll en tumme för mig nu i veckan!


I övrigt är det här en lugn dag, ska just åka till Nanny för hon ringde och bjöd på nybakade bullar <3 Fram tills nyss har jag fått tiden att gå med en däckare, en kopp kaffe och en vove nära till hands, fina saker!


Ett mjukt täcke är det bästa som finns

Åh, hej sängen! Har haft så jäkla kul sen jag åkte hemifrån igår kväll, men sova har det väl inte blivit så mycket av så nu var det helt okej att så krypa ner i sin egen säng. Blir nog att läsa lite och sen sova fem kvart i timmen ungefär, fast det kanske inte behövs - känner mig på något magiskt vis inte allt så sliten som jag borde vara. HA, än har hon ork.

Var som sagt på kåren i borlänge igår och malung släng dig i väggen. Betydligt roligare där och massa bra musik så nu har jag träningsvärk i rumpan av allt dansande i klackar ^^ Lite allmänt mörbultad sådär eftersom jag dessutom lyckades skrapa sönder knät och dra på mig lite ryggont xD Fräsch var det jag sa va?

Det enda som var lite tråkigt var att jag inte hann träffa Mia mer, men den stackarn hade ju skola idag så får ta igen det med en fika snart istället! :)


Nej tusan, nu är det sovatid. Nattinatti, och tack för helgen mina fina.

På språng

Såhär såg jag förresten ut på halloweenfesten i fredags :) Bilderna snodde jag av Kakan, jag hade ju såklart glömt mig kamera hemma :P
Ikväll blir det dock lite annan stil, nu har jag visat mitt goda jag så går över till något hornklätt i rött ;)
På tal om det så ja - bestämde att jag skulle till borlänge så nu måste jag faktiskt kila!
Puss&Kram


Kalasdag :)

Idag fyller lillskruttan 15 år - snacka om att jag känner mig gammal?! Men släpper åldersnojan och firar på ändå, snart kommer släkten så vi ska äta tårta och ge ket! :D

Sen håller jag på och lurar lite om jag ska dra till borlänge ikväll och festa? Kåren har sin halloweenfest idag (en söndag?! Well, jag är arbetslös!) så kanske följer med Mia dit! Lutar nog åt att jag åker, känns som det kan bli jättekul och bästaste Anny har lånat ut sitt busskort till mig så behöver inte bli så dyrt.
Men då måste jag komma på något att klä ut mig till?! Djävul eller vampyr vore smidigt eftersom jag har klänningar som funkar, men varken horn eller tänder finns hemma och nu är ju allt stängt :P
Orkar inte riktigt ha det jag hade i fredags, inte minst med tanke på glittermängden - och så har jag tydligen dansat för nära någon för har fakeblod på klänningen xD

Ja vi får väl se - som vanligt är jag oplanerad men glad ändå :)

Puss!

Lördag

Gud vad grått det är! Lite lite sol hade nog inte skadat känner jag, å andra sida har jag inte direkt något ärende utomhus så kan sitta här inne och låtsas att det är fint väder istället :)

Igår var det halloweenfest och det finns nog bara ett ord för kvällen: Glittrigt! Precis hela jag var täckt av glitter - Kakan också för den delen så vi tappade ju inte bort varandra i första taget iaf ^^
Var en kul men rätt lugn fest. Snacka med vänner, lyssna på banden, dansa så gott det gick med de där jäkla vingarna.. ;) Tycker fortfarande att det är trist att allt ska stänga redan klockan ett, blir aldrig något riktigt party då - men det får vägas upp av att jag fick träffa flera av mina fiiina vänner :)
Jag lyckades ju såklart glömma kameran, men andra hade tänkt steget längre så får nog tag på lite bilder senare!

Nej, bok och lite te? Ja, tack.


Torsdag

Tja gullungar ;D

Igår kollades det på massa film och dracks vin halva natten så idag har har bara slappat framför tvn med världens bästa vovve. Jag börjar undra om jag kanske bara inbillar mig att jag inte vågar se skräckisar? Såg paranormal activity igår och skrattade nog mer än något annat. Dock tyckte jag inte att den var jättebra så skippade tvåan och kikade lite annan film istället.

Soffhänget forsätter stax, ska kolla på bad teacher men sen tror jag faktist det blir en tidig kväll. Måste ju vara pigg tills imorgon! Då är halloweenfesten och även om jag är rätt skeptiskt tänker jag köra all in, om inte annat kommer det vara några fina brudar vid min sida så blir nog toppen! Har sytt klart klänningen så det ska bara dränkas i lite glitter och så imorgon. Dräkten ser rätt B ut; dåligt tyg och inte orkat lägga ner någon energi på designen - MEN den är i alla fall gratis så det får allt duga. Har börjat undra lite hur jag egentligen tänkte med de där vingarna, men nu är det nog sent att ändra sig ^^

Nej, moooot soffan!


Musik

Jag skev ju förut att jag skulle vilja köpa ett par hörlurar. Har plågat mig lite ytterligare med de jag har, men spanar ändå vidare lite, nu kom jag till en sida som heter headler som verkar ha en del kul.
Är inte de här ganska fina?

Urbanears Tanto Cerise

Schysst retro men med en twist, finns i flera olika färger - men undrar om inte rosa är snyggast ^^


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!