Glad tjej!

Solen, värmen, Spanien, Torremolinos - här kommer jag!

Om en och en halv vecka bär det av, då byter vi Sverige mot den spanska solkusten. Blev bokat nu nyss så firar med lite vin och känner mig lyckligt hispig blandat med att jag inte riktigt fattat att man är på väg igen, var ju i förrgår jag började leta resa.
Kommer blir underbart har jag en känsla av, och det bästa är att det börjar ju redan nu med att peppa, planera, packa och faktasöka! :D


Dag på stan

Höstdag i Halmstad, tog en tur till stan för att se hur det såg ut där. Blev ingen shopping direkt, utan strosade mest runt och passade på att turista på riktigt med kameran i högsta hugg :)
Avslutade med en kaffe och efter det blev jag hämtad så bar det av till en klätterhall - så nu har jag provat på det också! :) Var jättekul, men svårt! Att klättra uppåt gick väl okej (på den lättaste väggen!), men det där med att välva taket så man fick klättra typ liggande var inte riktigt min grej - var ju skitläskigt så om jag väl lyckades ta mig en bit var jag snabb som satan att ta mig tillbaka igen xD Haha nej hu, tänk om man tappar taget och smäller ner med ryggen först??


Måste säga att jag föredrar hösten här nere. När jag åkte från Malung var löven redan borta från många träd och det var svinkallt. Här är det härligt höstiga färgen och till och med knallgrönt både här och var, och frysa har jag inte behövt göra på ett tag.

   

Zip it

Har jag blivit hjärntvättad? Förbytt? Galen? Vad är det annars för fel på mig när jag plötsligt känner att jag vill ha den här:


Jag kan ju fortfarande inte påstå att jag tycker att den är snygg och skulle knappast vilja gå utanför dörren med den på. Men något i mig börjar vekna mot det här one piece-konceptet och när jag såg att de här ziperallerna fanns i ministorlek  så blev jag ju rätt sugen.
Fast så tänker jag att för tusan, sluta tönta dig och köp en vanlig mysdress istället (mina vanliga mjukisbyxor är inne på sista versen, de har fått vara med en stund) men sen kommer jag att tänka på att den här lilla saken faktiskt inte har någon resår. Den är bara mjuk, överallt. Som en stor jäkla rosa filt som kan krama mig vintern igenom. Ah! 


Maaat

Just ätit lunch med avslutade med en stor kaffe och chokladkex. Tusan vad goda de är, chokladjätten eller vad de heter. Lite farligt dock, jag som brukar tröttna efter en godisbit eller två skulle nog kunna äta hur mycket som helst av det där istället - tur att man köper det en gång vartannat år eller så ^^
Note to self: Köp lime! Typiskt vi glömde det igår, avokadon är inte alls lika god utan.




I övrigt idag blir det nog ltie fredagsmys för mig själv, film kanske? Eller fortsätta läsa, har upptäckt en ny genre som kallas elegant crime - verkar vara en blandning av chic-lit och deckare vilken ju låter rätt lovande för mig som gillar båda :)
Sen får vi se vad kvällen bjuder på, får väl googla upp vad halmstad city har att erbjuda ;)


PS. Träning blir det inte mycket av men igår var jag iaf ut på en springrunda och saaatan vad jag kom i blåsväder på vägen tillbaka, både blind och döv hann jag bli. Och utstirrad av en kossa blev jag också.
Kan någon förklara varför jag inte kom ihåg att ta med en skiva med zumba så jag kunnat träna inne?

Kalasfina!



När mamma fyllde år i lördags så klädde
vi systrar oss i matchande klänningar.
Gaaalet mönstrat blev det :D
<3



PS. Syns det att min hållning är lite ansträngd? xD
Jag står på tå och sträcker mig allt vad jag bara kan för att bli nästan lika lång som dem,
tycker att det lyckades ganska bra :D


Idag

  

Kaffe: Check
Dator: Check
Mobil: Check
Myströja: Check

=)


Update

Hej hej från ett regnigt Halmstad!

Blev ingen uppdaterinbg i helgen, vi var fullt upptagna med att fira kära mammi som fyllde år på lördagen :) Blev rökt lax av lyxig variant till lunch och till det delades en vinare. Sen kaffe i solen och när det började närma sig middagstid slog vi på stort med trerätters. Först skagen, efter det grillad entrecote med klyftpotatis och rödvinssås (hemmagjord ofc) och sen avslutade vi med maffiga tårtbakelser (gjorde i portionsstora genomskinliga plastformar - mycket roligare än en vanlig gräddtårta till efterrätt men minst lika gott!).
Efter det blev det dryck, musik, prat och skratt till fyra på morgonen då hela familjen drog sig till kojs. Söndagen behöver jag väl inte gå in närmare på - låg och såg på film och åt popcorn xD

Igår (måndag) var det bilåkning som stod på schemat, 55 mil betade vi av och på eftermiddagen var vi framme i Halmstad.
Idag regnar det och är allmänt grått så jag håller mig inne och fixar med lite ditt och datt på datorn, blir nog en film inom kort också. Hoppas på lite varmare dagar framöver så jag kan ta bussen till centrum och kolla läget - och så vore det ju inte helt fel att packa upp löparskorna heller. :)


I fix.

Tänkte börja packa ihop lite saker, fast inser att jag ju inte riktigt vet hur länge jag blir borta så har absolut ingen aning om vad jag borde ta med. Fast å andra sidan har jag farit runt lite tidigare så vet att det brukar lösa sig och att bara jag får med lite kläder, medicin, mascara och en tandborste så är jag redo för det mesta (har fortfarande en oplanerade färjetur med övernattning i minnet, allt går att lösa med sånt man har i handväskan!).
Vad tror ni, får min tillvaro plats i den här?



I övrigt så låtsas jag att jag är lite piggare idag, så drar snart på gymmet och sen får vi väl se vad som händer ikväll!

Dags att dra!

Från hiss till diss

Damn, här skippar man träningen och så slutar det med att jag mår skit ändå :( Vet inte vad det är för fel? Varken förkyld eller feber, men pulsen känns fel, är skakig och kallsvettig, illamående och ont i bihålorna och huvudet. Vaa? Började igår efter ett träningspass (borde inte ha gått, mådde inte hundra innan) och sen höll det i sig genom natten men var borta imorse. Sen har jag mått bra och nu vid femtiden idag kom de smygande igen. Skitskumt.

Men det är bara att medicinera och vila, imorgon blir det nya tag och sen har jag ju en toppenhelg att se fram emot när jag ska vara helt frisk!
Kan tillägga att dagen idag iaf har varit jättebra! Lunchade med Kakan och Priik, och sen mötte jag upp Anny och for hem hit för att dricka kaffe och snacka skit. Så många fina människor på en och samma dag <3

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara däcka!

Skafferi

Idag har jag gjort föräldrarnas skafferi lite mer Ikkigt! Har inhandlat burkar och band så idag tog jag ett ryck och överraskade mamma - fick bli en förtidigt födelsedagspresent till henne :)
Tog ett antal timmar men är nöjd med resultatet, förhoppningsvis ska det vara lite lättare att hålla ordning nu! 

Före:



Efter:

   


Fredagsmys

Hej söto, är det fredag elleeeeer?
Efter ett par dagar av TOTAL trötthet har jag nu fått tillbaka all energi på en enda gång. Masade mig iväg till stepen så det i kombination med strålande väder fick humöret på topp igen.
Är faktiskt så pass fint väder att man kan våga sig på en grillning, så middagen blir att bara möla grillad lax och räkor tillsammans med creme fraiche-röror och gott bröd. Det låter helt okej eftersom jag mest käkat ägg, avokado och shake nu en stund :D
Bestämde att det skulle bli något gott vin till maten, och ni vet - många kockar... Först köper jag en flaska, så köper mamma två och sen kommer pappa hem med ytterligare två flaskor.

Allt detta toppenbar gör ju att nu blev jag partysugen, men jag hade ju räknat med att jobba imorgon så vi ska ju inte tro att jag direkt planerat xD Så blir nog en hemmakväll, men vad tusan gör det när man har så jäkla fint sällskap här med?

Nej, ha det fint nu! Puss&Kram.

Onsdag

Hej gullungar! Allt bra med er?
Själv har jag haft en fin dag med film, träning och god mat(taco, mums!). Visst vore det trevligt att fylla dagarna med lite mer, men jag jobbar på det ^^ Nu snart blir det att slå på en till film, krypa in i morgonrocken och slå upp ett glas rött. Lillördag och jag är lika vild som vanligt ;)

Imorgon blir det jobb 11:45-20:15 så lär inte ska hända så mycket annat då, slöis som jag är så kan jag nog gärna sova fram tills det är dags att gå upp och göra sig iordning. 
Sen var det ju tänkt att jag skulle jobba förmiddag på lördag och söndag, men lite ändrade planer så nu är lördagen ledig och så kör jag långpanna på söndag istället. Vilket innebär att jag jobbar från 06:30 till 20:15. Utan rast och helt själv i bygget. Hoho, vad trött jag kommer vara ^^ Men tycker ändå det känns bra, bättre att jobba ordentligt en dag - hade ju säkert inte gjort så mycket vettigt av söndagseftermiddagen ändå - och sen få hela lördagen fri!

Nu: Film!

Present!

Igår när jag var in på lill sminkbutiken här så fick jag prova lite av en hudkräm. Hade det så handen och kom fram till att jäääklar vad gott det luktade! Så idag var jag in och köpte :) Är 500ml och kostade 129:- så tyckte att det ändå var helt okej. Kan inte riktigt koppla, men doften påminner mig om något som gör mig på gott humör. Jag tänker på spanien, eller någon annan resa.. :S



Den här var det iaf :)

Och när jag är inne i butiken så är det nån leverantör från depend där som håller på och fixar med lite produkter, och vips så har han gett mig en förpackning med fransk manikyr till ett värde av 104:-! Det tyckte jag var snällt :) Så nu har jag just suttit och pysslat med naglarna lite, men behöver nog träna med den där vita randen alltså ^^


Nu ska jag laga lite middag så den är klar tills ikväll, gymmar vid kl 18 idag så är rätt nice att bara kunna värma maten när man kommer hem. Efter matlagning så blir det kaffe och en bok, passar utmärkt i höstrusket^^ En tur till rackartyg står också på schemat och sen hämta mamma från jobb.

Yes, idag är vi duktiga på att fördriva tiden iaf!


Bröst och kladdkaka

Tummen upp till uppercut.se, har beställt därifrån för första gången och idag fick jag leveransen och är jättenöjd. Mycket snabb leverans (1-2 dagar), fri frakt och supersmidig betalning när man kunde gå via internetbank istället för något jäkla krångel som det alltid tycks bli när jag ska köpa något.
Kan iaf rekommenderas.

Dessutom sålde de mig ju en nice bh, så mina bröst och också tacksamma.




Något annat bra med dagen är att jag har födelsedagsfikat med Kakan! 22 år idag, grattis! :)
Var jättemys, underbart att vi är lika vrickade båda två ^^ Men det är KUL! Haha ^^

Nu blir det blir blandat fix under eftermiddagen och sen ikväll kör vi hårt på latinmove! Tror det blir grymt! :D

"Frihet" är bara ett annat ord för dumpad och arbetslös.

Idag känner jag att jag skulle behöva åka iväg. Dra till en vän i en stad där jag inte känner någon annan, och sen bara gå ut och dansa och inte fundera det minsta dugg över vad jag gör med mitt liv.
För jag har ingen aning om vad jag gör med mitt liv.


Ett ganska onödigt inlägg.

Dagens jobb avklarat, riktigt trevligt :) Dags igen imorgon och efter det är det skagen som hägrar, nom nom nom :) Lite bitter på att gymmet hade stängt idag mellan 9 och 13, ska kolla upp om det går att ta sig dit imorgon istället innan jag börjar 13:15. Går ju att bara häva sig ut och springa här också men det är. så. tråkigt. Har ju förvisso en musikspelare nu <3 men om jag får välja så är en nedsläckt sal med löpband och tv att föredra. Kommer få nog av att springa i det fria sen när jag inte har kvar gymkortet.

Frågor på att jag har en bild? Äh, har insett att min dator är utrustad med en kamera. Tänkte att den kan ju fylla någon funktion så typ: Hej, så här ser jag ut en trött fredagskväll. Om man lutar sig framåt så blir huvudet större och man ser ut som en alien, och det är ju jävligt hett.




Dagens punkter

1. Nä, ni gissade rätt. Jag kunde inte vara ledig. Deppigt.

2. Jobb EM imorgon och lördag, det ser jag däremot fram emot :)

3. Lördag ca. kl. 20:30 tänker jag äta skagen och dricka vitt vin, för nu har jag varit sugen på räkor hela veckan.

4. Inställd husvagnstur så nu peppar jag istället för nästa "lilla" trip ^^ 55mil söderut, ungefär.


Yes, så går det när en trött Ikk ser sitt svammel till text. Vi gör det simpelt, gott folk. Godnatt och puss på er


Håll en tumme för mig

Så håller jag på med detta krångel igen: Att söka ledigt. Det vore grymt smidigt att ansöka om ledigt hos chefen och sen beroende på arbetsbelastning och hur långt i förväg man ansöker så får man antingen ledigt eller inte. Att själv sitta och leta nr och smsa till alla i personalen för att se om någon vill byta pass känns bara påträngande tycker jag, men får fokusera på att jag själv faktiskt hjälpt till genom att ta och byta pass med andra på samma vis så.

Det känns ganska typiskt att de gånger jag tar på mig ströjobb (nån helg här och där) så lyckas det alltid krocka med något, men när jag däremot är ledig finns inte ett dugg att göra. Nu blev det hastigt och lustig inbokat en liten trip med husvagnen nästa helg och då jobbar jag ju såklert :( Har väl inte direkt något hopp om att få vara med men vore jättekul. Jaja, tänk att jag aldrig lär mig.


Från veckan finns inte så mycket att rapportera, ni såg ju bilderna från mina fynd när jag och Cissi var i farten :) I övrigt har det varit lugna dagar, sen laga mat på eftermiddagen och så åka iväg på träning. Idag är det afrodance som gäller, aldrig testat förut så kan ju bli spännande.

Undrar om man skulle koka en kaffe och läsa en stund? Ja!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!