Sommar och sol

Efter en månad av moooln så hittade plötsligt sommaren tillbaka till oss! Stålande väder och jättevarmt hela dagen så efter ett par snabba ärenden så la vi oss vid poolen. Stanna där till fyra ungefär, då gick vi och köpte cider och satte oss på balkongen istället, eftermiddagssolen här uppe är riktigt härlig så skönt att bytas av.
Nu är klockan halv sju och solen börjar just försvinna bakom huset här mitt emot, blir mörkt om ett tag och tyvärr är inte kvällarna så varma ännu men det är inget att klaga över direkt.

Nu har jag precis duschat och ska snart se slutet på en film - lite siesta sådär. Sen är det dags att göra sig iordning för vi är ett gäng som tänkte gå ut och äta lite middag ikväll, blev sugna på tapas på ska testa på ett ställe här intill. Sen blir det nog utång ikväll, har ju varit krasslig så blivit många hemmakvällar för min del. Varit riktigt skönt men vore kul att dra på sig klackarna och dansa loss lite också :)

Puss!

God morgon!

Kvar över tolv och jag tycker att jag är vaken tidigt, pust vad man vänder dygnet här! Sitter här i sängen och känner mig lite lagom krasslig, men kikar ut och ser strålande sol så jag kan nog pigga på mig.

Dagens plan? Först och främst ska jag ta mig till någon vattenverk för att betala räkningen, här måste man tydligen åka dit för att göra det. Eller ja, det kanske går att göra lite smidigt över internetbanken, vem vet, men eftersom min internetbank bara är på spanska så känns det liksom säkrast att bara gör som de säger. Efter det får det bli en tur till sjukan och hålla tummarna för att läkarna vill skriva ut astmamedicin till mig, för det börjar sina. Åh, vilket roliga utgifter jag har idag!

Men sen blir det poolen iaf, så ska jag skutta iväg nu direkt så det händer något. Vattenverket stänger ett så har nog lite bråttom faktiskt.

Hoppas ni har det fint! Puss!

Lördag. Eller nej, söndag? Eller?

(Dagvill är bara förnamnet, ingen aning längre)

Hostan och slöheten sitter i, så idag har jag bara slöat och tittat på serier med bejbi. Ska snart dra igång med lite pasta och don till middag som får avnjutas med en flaska rött med ett par tända ljus. Håller på med en kladdkaka nu som ska få kmma ur ugnen först bara, det är nämligen så att all el dör om man använder ugnen och mer än en platta samtidigt ;) Två plattor samtidigt brukar dock gå så håller tummarna för det, det tar sån jäkla tid annars har vi konstaterat.

Kvällen blir nog väldigt lugn, lite kortspel lagom till efterrätten och sen en film eller två. Vill kolla upp lite jobbmöjligheter imorgon så vore fint om rösten hängde med lite bättre då.

Ha en fin kväll! Puss!


:)

Det var nästan så jag tänkte skriva godmorgon - ligger nämligen och är tröttis i sängen och har väl inte lämnat den överdrivet mycket idag, har nämligen dragit på mig en jäkla förkylning igen. Inte så farligt, mest hostan som är irriterad och så är man väl inte på topp sådär. Får hoppas det blir bättre snabbt, ska bara vila ikväll iaf. Älsklingen håller just på att laga middag (gulle!) och efter det blir det filmmys!

Gårdagen var förresten riktigt riktigt trevlig! Tjejerna hade lagat jättegod mat och med hjälp av möbler från tre av lägenhetern fått ihop ett långbort i hela lägenhet, med vita "dukar" och ljus och allt :) Helt underbar kväll helt enkelt, med många älsklingar runt sig.


Nu ska jag ta mig ut och se hur det går för bejbi. Stackarn skulle göra egen tzatziki och vi har ju självklart inget rivgärn så han har suttit och finstrimlat en gurka en stund nu ^^

Puss på er!


Blommor och bin

Hejhopp!
Sitter hemma och slappar efter att ha varit ut på en liten tur, hade inget bättre för oss så gick helt enkelt åt ett håll vi inte varit förut. Hittade maspalomas botaniska trädgård som trevligt nog hade fritt inträde, så var där och kikade runt en stund. Sen blev det ett glas fanta på ett mycket litet café med utsikt över hav, öken, golfbana och fina bostadsområden - kan slänga upp en bild eller två sen. Jag är grymt dålig på att ta bilder - när man bott här en stund blir det inte riktigt av att leka turist och ta kort på varje palm - men som tur är så knäpper Malin lite bilder här och där och så lite att visa iaf!

Nu är det som sagt chill sm står på schemat, hade hoppats på lite eftermiddagssol på balkngen men drog in moln nu nyss så ska nog lägga mig och läsa istället :) Senare är det dags att göra sig iordning för ikväll är det middag med hela gänget och sen utång som gäller. Gjorde tacos här om kvällen så vi var tio stycken som satt ihopklämda och myste, nu blir vi hela 15 ikväll så blir nog att sitta i knä men sånt är väl bara mysigt ^^ Får se vad det blir för god mat, idag är det sjuan som står för hopkoket. Blir nog helt toppen, bästa sm finns att mysa med la familia! :D

Nej, nu tar jag siesta. Puss på er.


Promenix

Blev en tur till stranden idag, dock bara som en promenad eftersom det var rätt molnigt idag med. Skönt att iaf komma ut och röra lite mer på sig, annars har det varit väldigt mycket hemmamys på slutet - fast det är ju inte helt fel det heller ^^
Får se vad kvällen bjuder på, har ganska nyss ätit middag(lite annan dygnsrytm har man nog fått här borta) så nu sitter vi bara och slappar och klickar på datorerna men ska väl komma iordning inom kort. Hade hemmakväll med syster, pojkvän och ett par vänner igår - riktigt mysigt! :) Så får väl se om det blir favorit i repris, utgång eller kanske ta oss ut och leta reda på någon pub. Måste erkänna att jag börjar bli rätt trött på att festa, samma visa varje gång så en mysig pub med lite live-musik eller dylikt hade inte suttit fel :)

I övrigt börjar det dra ihop sig för att fixa ett jobb så jag skulle tro att det blir att dra igång med något på måndag. Eftersom vädret inte är på topp just nu är det bättre att jobba så mycket det går nu istället och försöka ta semester sen innan man åker till sverige istället. Dessutom regnar det inte riktigt pengar över mig så får lägga på ett kol om man inte ska bli förpassad tillbaka till vinter och kyla. Nej tack!!

Nej, dags att tagga till. Haaade!


Från myshörnan

NU har vi äntligen fyllt på internet igen så jag kan surfa här hemma - det bästa är ju att jag då har ett svenskt tangentbrt att tillgå så det hela blir lite mer begripligt.
Sitter uppkrypen i sängen nu, och helt ärligt är inte det ett så ovanligt senario nu för tiden ^^ En av anledningarna till det är att vi har fixat till rummet så nu är det jättemysigt här. Dragit ihop sängarna till en dubbelsäng och köpt lite extra filtar, kuddar och fina lakan. Känns jätteskönt att ha fått det lite mer ombonat, även om jag hyr möblerat så bor jag ju trots allt här så det kan vara värt att investera en euro elle två på stället.
Andra anledningen till att det blivit mycket sänghäng på slutet? Vädret! Molnigt hela tiden, inte ett dugg kul så då blir det gärna att man ser en film eller två hemma på dagarna. Har tänkt att söka en del jobb nu i veckan och förhoppningsvis kmma igång under nästa vecka, men kostade på mig några dagars semester nu först :)

Nej, undrar om jag börjar bli dags att laga lite middag kanske? Sen blir det nog hemmakväll idag skulle jag tro, partade loss igår (underbar kväll som började med tacomys med la familia<3) så skulle ju kunna variera mig lite ^^
Sköt om er där hemma! Tänker på er. Och förresten! Stort GRATTIS till min älskade Anny som tagit sin lärarexamen nu! Du är så duktig vännen :)


Hej!

Tiden gar sa fort, har redan varit tillbaka pa gran canaria i tva veckor. Har fortfande inte internet hemma sa sitter pa nagot spelstalle nu - som ni marker sa ar det ett spanskt skrivbord men ni far forsoka tyda bast ni kan! :)

Har ar allt bra, dock javligt trist att det varit molnigt alla dagar jag varit ledig sen jag kom hit igen efter jul - dock stralande sol mandag till torsdag nar jag jobbat, damn! Oh well, lite festande, slappande och annat mys har man hunnit med anda.

Nu har jag sagt upp mig fran atlas, sa jobbar bara nasta vecka ut och sen borjar naste aventyr :) Atlas var en bra arbetsplats, skon stamning, bra lon och jattebra arbetstider - MEN jag passar helt enkelt inte som forsaljare, iaf inte pa tele. Sa nu ska jag nog snart borja ett annat jobb, far se hur det gar :)
Vet annu inte nar jag kommer tillbaka till sverige, men nagon manad till blir det iaf pa gran canria. Och vad som hander sen? Gud vet, finns mycket pa schemat just nu :)

Vill mest bara saga att jag tanker pa och saknar alla er dar hemma, och hoppas att ni har det bra! Ska snart fixa internet hemma sa det gar att ha lite mer kontakt med er, hatar att det ar sa dyrt att ringa och smsa.

Ha det bra nu gullungar! <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!