Bilder

Hade tänkt lägga upp en del bilder här nu under ledigheten men har blivit såhär med det. Däremot har jag skapat ett album på facebook där ni kan se lite gott och blandat från livet på gran canaria. Har inte hunnit lägga in kommentarer ännu men det mesta talar ju för sig själv :) Blandat från fest, hemmalivet och utflykter till bergen, öken och lite städer i trakten - ja och så stran och pool såklart ;)
Påfyllning kommer allt eftersom - bland annat står det på schemat att dra ut på ett par dagskryssningar här snart, en för att kolla på delfiner och en för rent party.

Nu åker datorn ner i packningen och imorgon bär det av!


Torsdag - nästa Spanien!

What a day! Åkte till mora för att shoppa, och jag var verkligen sugen på att shoppa! Fått pengar i julklapp och känner att jag inte alls har några kläder jag gillar så jag pepp. Tror ni jag hittade något? Nix! Inte några kläder till nyår heller så får nog i all hast slänga ner någon variant av den lilla svarta och hoppas på det bästa.

Dock slutade dagen betydligt bättre, åkte till Anny och träffade henne en stund. Störde förvisso mitt i plugget men hade bara träffat henne på juldagen i all hög musik så behövde faktiskt bara få prata med min älskling en stund. Fick underbar födelsedagspresent också, hud- och duschkräm av lyxig variant som jag älskar men aldrig köper själv ^^ Sen gick jag till hotellet och träffade Mia över ett glas vin, jättemysigt! <3 I söndags fick jag också tillfälle att träffa Kakan när vi förfestade ihop i lugn och ro - är så glad att jag fått träffa några av mina underbara underbara vänner.

Imorgon bär det dock av igen som sagt, och eftersom vi komemr fram till gbg ganska tidigt (ca. 16:30) så finns det med lite shopping då också så ska se om man inte kan hitta en nyårs-outfit då. Sen blir det en lugn kväll för att orka med lördagen med både flygresa och sen såklart nyårsfirande! Så glad över att jag fått träffa både familj, släkt och vänner här hemma men längtar såklart tillbaka till min nya vardag i spanien, så är med lite blandade känslor man ger sig av men mest känns det bra :D

Nu ska jag vara lite social, har nämligen en lite förtidigt födelsedagsmiddag för morfar ikväll. Ska se över packningen lite också men det får allt bli som det blir.

Vi hörs sen gullungar. <3

Onsdag

Fel av min, trodde att jag skulle åka på torsdag men är ju kvar enda till fredag morgon :) Om det inte är så halt imorgon så blir det en tur till mora för lite mellandagsrea, annars står en hemmadag på schemat - mamma har tagit ledigt och är hemma och myser med oss sista dagen.

Sen på fredag bär det av till göteborg, kommer fram vid fem på eftermiddagen och ska fördriva lite tid med shopping och mat. Har haft världens tur så har sovplats i göteborg också, så slipper övernatta på flygplatsen för lyfter först klockan 11:55 på lördagen.
Sen blir det raka vägen från planet, hem och duscha och så drar nyårsfirandet igång! Ingen aning om vart vi ska än man det löser sig nog, tror det kommer bli en toppenkväll och längtar tillbaka till playa del ingles så blir finfint :)


God jul

God jul på er! :)
Är hemma i sverige och firar med familj, släkt och ikväll även vänner då det blir utgång till parken. Åker igen på torsdag men några dagar får jag iaf här och jag har det jättemysigt! :) <3

Ska göra mig iordning för lite julfirande nu (vi firar alltid två dagar, men med ett par till idag) men tänkte slänga in lite bilder senare så att ni har någon koll på vad jag egentligen sysslar med där borta :P

 
 

Fredag

Så, nu börjar jag komma i fas igen! Gick hem tidigt från jobbet igår och festen fick utebli, men nu har jag iaf fått sova inatt. Dock är förkylningen fortfarande kvar, blir helt galen.

Idag har vi varit på stranden, riktigt nice förutom att det blåste en del - fast sen talade vi om vädret i sverige en stund och då blev vinden plötsligt helt okej den med. Hade bunkrat upp med öl, mackor, musik och en vollyboll så det var inte helt fel att hänga där nån timme. Sen blev det en snabbsväng förbi poolen här där vi bor, men höll på att somna så fick bli sängen ganska snart ^^ Nu har jag vilat, duschat bort all sand och maten står i ugnen så nu är man igång igen. Ska snart fortsätta på sangrian jag påbörjade idag, och sen blir det att dra ner till sjuan eller tvåan och parta loss lite med folket. Och sen SKA JAG DANSA. Fy, nu har jag varit sjuk och missat flera utgånger = bara varit med på förfesten, inte okej. Så nu blir det party. Dock inte allt för sent för imorgon ska vi (jag och killarna jag bor med) hyra en bil och dra runt ön. Ska bli skitkul för än så länge har man inte hunnit se hur de ser ut härikring. Kommer ha bilen på söndag också så hoppas hinna med lite. Så kul :D

Åh, en annan bra sak: Julbord imorgon! MUMS, såna firmafester gillar vi.


Strandhäng idag

Sömn

Herregud, jag är hög på sömnbrist just nu. Blir så galet bitter, skippade festen igår för att jag fortfarande är förkyld och behövde vila för att orka jobbet idag, så gick hem klockan tolv och la mig ganska direkt. Vet ni när jag somnade? Halv tio imorse, och vaknade en timme senare. Fy fan jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter, har ingen aning om hur jag ska orka dagen idag och kvällen är ju redan förstörd.
Det värsta är ju att jag redan varit hemma och varit sjuk två dagar och sen jobbar igår, så kan ju inte riktigt sjukanmäla mig idag igen. Och aldrig att han kommer tro på att jag legat i sängen och försökt sova, utan chefen lär ju garanterat tro att jag har varit ute och festat.
Undrar om man skulle äta en nöt och åka en snabbis till akuten och sen hem och sova?


Seriöst, önska mig lycka till. Om jag klarar mig genom det här utan att somna på jobbet eller börja gråta så är det ett under. I vanliga fall hade jag kanske lyckats men nu är jag ju fan förkyld och sliten som ett as från start. Fy fan.

Sjukling

Hur typiskt mig är det inte att dra på sig en jäkla förkylning mitt i allt? Varit rätt däckad i helgen och var hemma från jobbet både i måndags och igår - inte så jäkla kul :/
Idag gick jag iaf dit och även om jag mådde en aning skit så sålde jag rätt okej så får vara nöjd med det. Nu blir det lite mat och något glas sangria, dra en våning ner och snacka lite skit med folket innan det blir en tidig kväll för att orka med en dag till på jobbet.

 

Sen är det helg igen och då jäklar ska jag vara frisk! Då blir det att hyra bil och dra runt ön, kommer bli skitkul tror jag! J Lite party och strandliv kanske hinns med också.

 

Nej, maaaat! Puss på er!


Internet!

Nu har jag internet igen! :) Dock är det inte jättebra, skrev ett blogginlägg igår men så dog uppkopplingen när jag publicerade. Oh well, kan iaf berätta att jag har det jättebra här nere. Jobbet är inte det roligaste men det funkar, och boendet visade sig vara skitbra så allt löste sig ^^

Idag har det varit ganska fint väder, galet varmt när solen var framme men det försvann ett par gånger så det blev balkongen istället för stranden. Har suttit här och bara mått gott i ett antal timmar men nu är det nog dags att gå och köpa lite mat och tagga inför kvällen, party hela helgerna så om inte annat blir det väl en sväng till grabbarna grus (10 euro för ett helrör inkl läsk och don, rätt okej ;) men ska göra ett försök att inte vara ute för sent iaf, vore nice att komma iväg till stranden och bara hänga där hela dagen imorgon.
Sen på måndag är det dags för jobb igen. Hur uppmuntrande är det att killarna jag bor med har sagt upp sig?! Haha shit, kommer ju inte vara pepp att dra iväg och jobba på måndag, men ska sälja bra smo satan så går tiden fort - och sen är det ju faktiskt bara fyra dagar tills det är långhelg igen ;)

Biljetten är iaf bokad nu kommer hem vid jul - landar sent den 22a och sen får vi se när jag åker tillbaka, typ 30de kanske om det går bra flyg.

Nej, dags att dra! Puss på er sötnosar, saknar er. <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!