Tycka om

Njuter för fullt av den här helgen. Känns som den varit full av allt man kan behöva, t.ex.:
Fest, dans, goda vänners sällskap, sovmorgon, filmmys, god mat, härliga drinkar, fint vin, riktigt myskväll med älsklingen, plugg = lättat samvete, fint uppiggande väder, blåsigt mysväder, lässtund med tända ljus och ett glas rött...

Så nu kan jag konstatera att jag känner mig rätt uppåt och framförallt utvilad för första gången på en stund. Såg idag att det bara är tre veckor kvar till lov också, känns fint! Praktiken i april och dessutom fixad nu så slipper ora mig mer för det - och vad gäller plugget så känns det som man har ganska bra koll på vad det är för prov och så som väntar så försöker hålla mig i fas.


Nu ska vi nog ta oss iväg till Janina snart, har både kläder, smink och sprit kvar där efter fredagens fix ^^ Sen kanske man kan rota fram någon film och köra lite eftermiddagsslapp innan middagen?


Lördag

Partyt igår blev super! :D Förfest och ordentlig tjejkväll hos Janina, och sen vidare till arken för att mingla vidare och dansa natten lång. Hade skiiiiitkul och slapp undan både trötthet och ömma fötter.
Kvällens minus: Reva på nya strumbyxorna. Dyr taxi.
Kvällens konstigaste: Lärarmöte klockan fyra på morgonen.

Idag hade jag räknat med bakfylla och trötthet, men min bristande ekonomi räddade mig så slapp morkis. Dock har jag varit skapigt trött - somnat i soffan några gånger och ska väl erkännas att jag inte riktigt fått på mig kläder eller något annat vettigt. MEN om man går upp sex på morgonen och sen går och lägger sig halv fem så är det fan okej att vara lite sliten.
Nu är jag dock fit for fight igen, så ska joina Terje i middagsfixet och sen bara ha mys hela kvällen :)


TACK BRUDAR för igår - det gör vi om snart ;) Fast kanske ska satsa på bara förfest så vi hinner med de r spelen vi snackade om? ;P


Bilder dyker upp när ork infinner sig.


gotta get that hot hot konf

Klassfest står på schemat! Har ägnat eftermiddagen åt att sova i två(!!) timmar, så nu tror jag att man ska klara natten. Innan jag drar iväg ska jag dock:
Vakna, duscha, hitta kläder, förbereda drinkgrejer som ska med & packa smink, hårspray, locktång.
Har dock lite svårt att komma igång med peppningen, var tänkt att Terje nog skulle med ut men nu sitter han bara här och är trött och opepp och ska vara hemma. Så det smittar och nu känns det jävligt segt att dra på klänning och klackar.
Men va fan, det blir girls night out för hela slanten och det kommer bli TOPPEN, ett gäng hot- och konfare (står för heta konferensebrudar) på gång tillsammans, vad kan gå fel liksom? ;)


Nej, duschen!


WUUUT

Eller vänta va, nu eftrakollade jag schemat och de har ju flyttat en kurs, så jag slutar redan halv tolv. Allvarligt, har jag åkt in BARA för det där provet idag? Ni skämtar? Jag kunde alltså SOVA nu och skriva provet på fredag lika gärna?
Hoppas de skrivit fel. Annars blir jag deprimerad, för måste ju ändå vänta på bussen till klockan två. Om jag inte tar den som går tolv, men då måste jag gå ändå från godby.


Tusan också.

Hej tisdag

Sitter i en lugn och tyst datasal, har ätit ett gott äpple, druckit stor kaffe och fick alla rätt på glostestet på datorn (glosor.eu , sjukt bra sida för att nöta glosor). Så nu kännas det helt okej, även om jag ju vet att alla ord inte kommer stanna i huvudet fram till provet + att jag antagligen inte fått med allt som kan tänkas dyka upp. Men kan ju hoppas att det blir ett G i alla fall, med tanke på den minimala ansträngningen så får man vara glad för det lilla ^^

Var just in och kollade mitt schema som meddelar att jag slutar 12:45 idag. Är med andra ord hemma vid 15:00 och DÅ tänker jag sova. Eller okej, kanske diska lite och måste slänga i en tvätt, men sen ska jag sova. Igår gick jag och la mig 2100, så nu efter lite kaffe och så känner jag mig faktiskt lite piggare än igår :) Skönt! Ska fortsätta sova mycket, äta mycket bra mat, peta i mig mediciner och suga i mig massa frisk luft under prommisarna och sen räknar jag med att bli frisk och pigg inom någon dag! :)

Nej, nu ska jag göra förhöret ett par gånger till och sen är det dags att gå upp till gänget

Orkar. Inte. Blogga.

Min kropp har total brist på sol och värme, så jag tror den har gått in i någon typ av koma - det är därför det är så segt med uppdateringar här för tillfället.
Det mest andra i livet är också lite segt just nu faktiskt - förra veckan verkligen släpade sig fram! (Förutom helgen som sa poff och drog sin väg).
Senaste 1½ veckan har jag roat mig med: Att ha massa ont i rygg, nacke och axlar. Problem med bihålorna. Ont i huvudet. Feberkänningar. Astmakrångel. Extrem trötthet och idag fick jag en släng av ljuskänslighet också så jag satt och kisade en halv lektion.
Med andra ord MIN KROPP STREJKAR FÖR NU VILL DEN HA SOMMAR SÅ KAN NÅGON LITE VÄDERGUD GÖRA NÅGOT ÅT SAKEN SÅ LOVAR JAG ATT BLI HIMMLANS LYCKLIG?

Nähä. Fortfarande vinter, skit. Men jag tänker fortsätta med medicinering och pepp för på fredag gäller det att vara igång igen, får då blir det klassfest! Woho ^^ Har inte riktigt hittat någon lösning på det där med att jag varken har råd med taxi eller drinkar, MEN jag har iaf en fribiljett så det löser sig nog!


Jag har kommit på att det är franskaprov imorgon. Inte så jättebra, för jag har inte alls tittat på det där. Men såhär, har jag sovmorogn till tio imorgon men kommer väl åka in till åtta ändå eftersom det där *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* bussarna inte riktigt klaffar med tiderna. Så då kan jag ju lika gätna plugga då. Och då kanske det räcker om jag tittar lite på franskan idag och sen imorgon när jag är pigg, utvilad och pepp (HOST) så komemr jag lära mig hela skiten bara sådär! :D


Ah, se. Allt löser sig! Let's chill. Puss

En tisdag

Ibland spelar det ingen roll hur mycket positivt tänkande man än tvingar på sig dag ut och dag in. Vissa dagar är helt enkelt inte de bästa ändå. Men det är okej, sånt händer, och imorgon tar jag nya friska tag!
Vad som inte känns så kul är att jag har en ont i bihålor, huvud, axlar, nacke och rygg i kombination med feber. Hade gärna tagit en vilodag imorgon, men eftersom vi har servering då så krävs läkarintyg och brist på bil gör att jag aldrig kommer orka gå in till godby för att fixa det. Är ju rätt dumt, för det är ju just serveringen som känns jobbig (ryggont + stå upp i ca fem timmar) och vore det inte för den skulle det kännas lättare att gå till skolan, samtidigt som det är just på grund av den som jag måste dit. Oh well, iblaand rör det till sig helt enkelt.
Har iaf medicinerat med dubbel dos värktabletter, rinexin, två glas vin och en cigg. Förlåt mig min lilla lever - men nu kan jag i alla fall stå upp och ha ögonen öppna till skillnad från de senaste fyra timmarna så vad fan.. Ska komma ihåg att packa ner lite värktabletter så kanske det är nemas problemas imorgon också :)

Får sända ett tack till svärfar som i all hast lyckades byta sig in i huset så jag slapp sitta ute i flera timmar (det är fint när man har med sig nyckeln). Och så var det skönt att tala med mammi och höra att de varit till graven med blommor på födelsedagen.
Allt busskrångel var drygt, men å andra sidan ledde väntetiderna till att jag fick lite plugg gjort i starka drycker.

Så ja, det får anses vara en okej dag ändå. Som sagt, nya tag imorgon och om jag peppar på lite kommer säket serveringen bli okej den med. Surt bara att jobba som servitris som extrajobb, gå en utbildning för att ha chans att lära sig något nytt och sen komma på precis samma uppgifter (fast lägre nivå) på obetald skoltid. Men AH, positivt var det Mikaela, och den här kursen ger ju ändå lite extra status om jag sen skulle behöva servera som extrajobb igen. Det är bra. Jättebra. Allt är bra.

Lördag

En lördag, en mycket bra lördag. Sov dåligt natten till igår, så imorse blev det en härlig sovmorgon. Sen upp, tacorester till brunch och sen drog vi igång film. Ägnade dagen åt att slappa i soffan, och mot kvällningen drog vi igång med middag. Hade tagit upp en älgstek som jag fixade och Terje gjorde hasselbackspotatis, sen stekte vi på lite kantareller och jag gjorde en sås av köttskyn + lite annat gott jox. Blev iaf JÄVLIGT gott, känner mig lätt stolt över kryddningen på steken :)
Undertiden som maten skötte sig i ugnen så satt jag i vårt mysiga "arbetsrum" och läste med stearinljus och ett glas rött. Lagom tills vi ätit klart så böjade fångarna på fortet och direkt efter blev en film, och i pauserna har vi spelat kort. Med andra ord har det varit en perfekt lördag.

Nu fortsätter tv-myset, och imorgon ska jag försöka göra lite nytta... Min garderob har nämligen bestått av en hög på golvet lite väl länge nu, så tror det är dags att sortera + tvätta alla kläder som var med till malung så man får lite ordning. Till mitt försvar måste jag säga att den inbyggda garderoben vi har är helt hopplös - den är byggd så katastrofalt dåligt att ingen ljus kommer in vilket gör att det är en ren risk att stoppa in något där. Har dock nyss fått hem en byrå så ska sortera och flytta om allt imorgon så sen kanske det finns en liten chans att jag faktiskt har koll på vilka kläder jag äger. Men vad var det Johanna sa? Kläder på golvet är enbart en horisontell garderob.


Nej som sagt - tv-mys med världes bästa karl står på schemat, så nu får bloggen ta ett steg tillbaka!


PS. Saknar brudarna, festa snart? Ja!


Jag lever!

Okej, nu är jag tillbaka i vardagen och kan börja skriva lite igen. Kom hem till Åland igår kväll och idag började skolan. Och vet ni vad? Det är rätt nice att vara här, och det är VÄLDIGT nice att flumma med brudarna igen :)
Vad som inte är nice är, tro det eller ej, det här med bristen på bil - det har jag väl aldrig nämt förut va? :P Haha ja, nu sitter jag i alla fall här igen, min vana trogen. Tar bussen som går vid fem, så kan jag ta skjuts med Terje från matssons och slipper på så vis halka fram från bussen och hem. Det är verkligen galet halt idag, crazy.


I kort så kan jag ju säga att lovet var super! Hann inte med allt jag ville, han inte träffa alla jag ville och inte så mycket som jag ville. Men gott folk - ni vet ju vart jag finns, ta en färja och kom hit! :D MEN, det jag faktiskt hann med var iaf jättekul ^^ Nyår firades med Terje, familjen och morfar - och så tittade Anny in med världens bästa födelsedagspresent också. Åt MÄNGDER med mat gjorde vi också, hade nämligen gjort tapas till typ 50 pers trots att vi bara var sju som åt.... Hm, gott var det och vi hade ju rester hela veckan ^^

Nej, dags att börja dra sig? Vi hörs :) Puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!