Måndag

Gud vad skönt det är att jobba tidiga passet 7-15 och sen ha hela eftermiddagen ledig :) Var och handlade sen har jag läst, klickat runt på nätet, duschat och nu kröp jag ner i sängen och bara chillar! Snart ska jag städa och laga mat men det lär ska hinnas med, är 2½ timme tills Anton är hemma. Han är ledig imorgon och jag själv börjar klockan 12 så ska göra lite god mat och har köpt en flaska rött så vi kan ha lite helgmys - är så rörigt med veckodagarna när vi jobbar som vi gör så man får passa på :)
 
I övrigt snurrar framtidstankarna på men i lite ny rikting nu - vem vet vem vet. Vad som ligger betydligt närmare i planering är vad fan ska jag göra med mitt hår?! Från blont hela vintern körde jag ju i det närmsta platina när jag kommit hem, har blekt utväxten en gång sen dess men nu känner jag för något annat och sitter med en mycket ful utväxt och ett hår som ser mer skabbigt ut än snyggt som det var för nån månad sen.
 
Nu blev det ju att jag satt och kolla igenom hårfärger man haft för att söka lite inspiration, men blev nog inte klokare för det. Rött, rosa, mörkt (haft ett antal fler olika nyanser av mörkbrunt), ljustbrunt, slingat, blont och jätteblont.
Det vore riktigt skönt att gå till en frisör också, har alltid färgat håret på mig själv bara och ibland blir det ju si och så med nyanserna. Men känns så onödigt med tanke på att det kostar en jäääkla massa pengar. Får väl klura ut något.
 

Sökes: Boende Grebbestad

Då var jobbdagen slut och jag sitter och myser i soffan :) Var mycket folk idag men blev ändå inte så panikartat så var riktigt nice, blev ett par timmars övertid men vad gör väl det! Väl hemma så fanns det faktiskt en ledig dusch med varmvatten och nu har jag nyss varit duktig och gjort en god äggröra till mig själv. Fin dag.
(Haha lagom kräsen - en dag utan kaos och man älsklar livet)
 
Det har ju hela tiden varit lite luddigt med hur länge vi skulle få bo kvar på campingen och hur länge jag skulle jobba kvar på cafét.
Nu visar det sig att den 15 september blir vi mer eller mindre utkörda härifrån, men jag ska jobba ytterligare nån vecka efter det så nu behöver jag någonstans att bo från mitten av september till slutet av sept/början av oktober. Har redan ett par krokar ute men vet du något så får du ju gärna säga till :) Låg hyra är viktigare än hög standard - en säng så klarar jag mig bra.
 
Känns skönt att ha så länge kvar på Sjögrens, många sommarjobbare slutar ju nu om ett par veckor bara och är jäkla glad att jag får vara kvar längre. Trivs som fisken.
 
Vad som händer där efter otober vette fan dock. Någon som har något förslag? Funderar på örebro och plugg, fast det är ju det där med att satsa fyra år på något man inte är hundra på att är rätt. För ärligt talat vet jag ju inte alls vad jag vill jobba med. Jag trivs skitbra i servicebranschen men jag tror inte att jag kommer vilja hålla på med det jämt, på längre sikt vill jag nog ha fasta arbetstider och kanske till och med lediga helger. Ekonomi har lockat länge men ska jag verkligen satsa på civilekonom? Eller en vanlig treåring ekonomiutbildning? Eller kanske marknadsföring som jag också varit sugen på? Högskola, KY....??
Eller så mutar jag min pojkvän och får honom att åka till Australien med mig i vinter. Fast det kostar massa pengar, kanske Spanien istället? Eller va fan Asien är inte så jäkla dyrt bortsett från biljetten, det skulle ju kunna vara något? Eller?
 
 
Nu ska jag nog säga puss och hej innan jag får ett error-meddelande om för långt blogginlägg. PUSS

Fredag

Dagarna går utan att jag ens hinner med, men nu är det tydligen fredag. Har haft en bra dag på jobbet, efter att ha varit ledig i tre dagar var det riktigt skönt att vara tillbaka och desutom har vi haft det ganska lungt och skönt där idag så man slapp panika :)
 
Nu är jag dock riktigt seg... Från i förrgår eftermiddag till igår mitt på dagen så hann det hända ett par saker som vi inte behöver gå in mer på, men både fysiskt och psykiskt så var jag helt slut igår eftermiddag/kväll. Hade haft strålande väder och självklart varit lite för mycket i solen och bara det brukar man ju bli seg av. I alla fall var det en lugn kväll som stod på schemat men en vän med bra övertalningsförmåga gjrode att vi plötsligt var sugna på att åka in till stan och dricka öl :P Sagt och gjort, blev en tidig kväll dock men just nu känns det i huvudet att senaste dagarna inte varit en dans på rosor.
Är jag galen som ändå är lite sugen på att hitta på något ikväll eftersom jag bytt tider med en tjej på jobbet så jag börjar 11 istället för 7 imorgon? Nej, det enda jag borde hitta på är nog att tvätta, så lika bra att gå och se om det finns några tider nu direkt!
 
Puss

Woho!

Solen skiner och jag är ledig - HUR BRA? Har självklart spenderat stor del av dagen med att sola men eftersom jag är ledig så blev det också en del städ och disk, skönt att få gjort. Nu slutar nog Anton snart så ska dra mig iväg mot duschen så vi kan åka och handla sen! Införskaffa lite vin och en god sallad till lunch/middag skulle inte heller sitta fel :)
Blir utgång ikväll, gillas! Så mycket roligare att gå ut och roa sig när det faktiskt är väder till det, allt för ofta har det varit blåsigt och spöregnat när man är ute och då blir det inte riktigt lika najsigt. Vad som hade gillats lite extra är dock om vi hade kunnat åka på badjävlar ikväll som planerat, men men världens segaste pojkvän är det ju inte konstigt att biljetterna hinner ta slut. Lite bitter eftersom det var något jag jävligt gärna ville på, som var i närheten OCH jag hade råd - men shit happens och tror det kommer bli en toppenkväll ändå :)
 
Puss puss

Fast vem behöver bli stor när man är tre äpplen hög

Tänker på framtiden, vad vill jag bli när jag blir stor,  och blir rörig i huvudet. Så mycket jag vill och så mycket jag inte vill, hur bestämmer man sig när man både är för gammal och för ung och för fri och för fast.
Om två månader ungefär är jag bostadslös och arbetslös, men vid det laget lär jag väl ska upptäcka hur det har blivit med allt.
 
Tills vidare slutar jag nog tänka alls - varför oroa sig när det inte leder någonstans? Nej, idag har jag andra planer. Idag är jag sugen på kortspel, myskläder, rödvin och pizza. DET borde jag i alla fall kunna göra något åt!
 
Pusselipuss

En höstdag i juli

Galen dag igår - hur många fikasugna människor kan det finnas i en liten by? Hade väl behövt vara dubbelt så många ungefär, men det fick gå! :) Däremot är jag lite extra glad över att vara ledig idag ^^
 
Sen funderar jag på att starta en utbildning om hur man beter sig på ett kafé, är folk verkligen så dumma att de inte förtår hur man placerar saker på en bricka? Och om man nu känner att det ligger över ens intelligensnivå att få ihop det hela så lämna det för guds skull bara på bordet istället - stapla INTE saker hit och dit så nästa idiot som kommer och oeftertänksamt kör in sin bricka då river allt på den första. Får då måste jag sopa en jävla massa glas, och det hinner jag inte.
Norrmän däremot har för länge sen insett att de det där inte är något för dem, inte en enda har plockat bort så mycket som en kopp efter sig. :P
 
Nej nu ska jag sluta vara bitter och njuta av min lediga dag istället. Vädret suger förvisso som vanligt men får väl köra husvagnshäng och drömma mig bort.
 
PUSS

Sommar?

Men vad hände där? Just när jag fått upp hoppet om att det kanske blir en sommar trots allt så totalvänder det och nu är det riktig höst igen. Blåser så att vagnen skakar (och allt i den, inkluderat mig), det är riktigt grått och kyligt och nu började det regna också. Nej tusan, tråkigt väder får det vara en dag till med sen är jag ledig så då ska det vara sol!
 
Undrar var man ska spendera vintern.. Blir ju mer och mer sugen på utlandet - men var och hur? Tål att tänkas på!

Nuuuu

...jäklar var det länge sen man skrev här. Men har haft fullt upp, familjen var här lördag till torsdag så vi hittade på massa kul tillsammans :) Blev mys, utflykter, god mat, shopping och till och med en utekväll på krog med hela gänget!
Efter att de åkt har jag mest bara jobbat, men i fredags gjorde faktiskt jag och Anton en liten utflykt till fjällbacka :) Åt middag på bryggan (restaurang) och bara myste. Måste bli bättre på att ta oss utpå lite kul när vi väl är lediga tillsamman, men det är ju å andra sidan inte så jätteofta.
 
Jobb igen imorgon men sen är jag ledig i tre dagar. Haha det är helt sanslöst vad kort en arbetsvecka på fem dagar känns efter att ha kört tio dagar - hinner knappt börja så är det helg igen :D
 
Idag hade jag förresten anslös otur med ett glas när jag plockade upp ren disk. Ibland kan de ju spricka bara av att man rör dem - om de fått för många småslag förut och så, och nu hände precis det. Problemet var att det lyckades sprängas när jag höll på att ställa upp det så fick splitter fulla ansiktet, armarna och in i tröjan - till och med i bhn. Usch! Men nu är jag glasfri och redo för en chilldag. Anton började jobba strax innan jag slutade så får rosa mig själv fram till tio ikväll. Tänkte först om man skulle ha hittat på något men blåser och är tråkigt väder så blir nog hemmamys med boken.
 

Lördag

Toppenkväll igår! :)
Idag har jag sovit ut ärligt talat ligger jag kvar i sängen än ^^ Haha men så skönt att bara ligga och läsa, slappa och dricka lite fanta känner jag. Snart ska jag upp och göra mig iordning för klockan två slutar älsklingen och så kommer familjen ungefär samtidigt :)
 
Nu återgår jag nog till boken en sväng! Puss

Fredag

Åh, jag tror att jag ska försöka hitta en bra tatuerare här nere och tatuera mig i sommar :)
En svala på ryggen har jag velat ha länge men sen har jag haft en annan tanke om legat och grott lite och nu igår kväll kom jag nog på hur jag vill ha den så nu är jag nästan ännu mer sugen på det istället. Sen framför allt är den på bättre skyddat ställe än ryggen OM det nu skulle bli så att det faktiskt blir sommar och man vill vara ute och sola utan att oroa sig för att tatueringen.
 
 
Båda bilderna är tagna random från google efter olika sökningar så vet tyvärr inte från vilka sidor. Men här är min inspo för tillfället iaf.
 
 
I övrigt så är jag då ledig idag! :) Välförtjänt och välbehövligt. Hade inte sovit något natten till igår så däckade tidigt igång kväll, vilket var bra för vaknade i vettig tid idag och har redan hunnit med städningen. Nu blir det att ha en lugn och skön dag och ikväll ska jag fan ut och festa lite! Visst har man varit ute förut, men alltid druckit lite och gått hem tidigt för det är jobb nästa dag - nu blir första gången som jag kan gå ut som på en vanlig helg! :D
 
Nästa bra grej är att family kommer imorgon! Tror det kommer bli några toppendagar  - och det enda jag jobbar är 6-7 timmar på söndagen i övrigt kan jag följa med och turista och bara ha det gott. Anton är också ledig då så vi får ut och göra lite kul tillsammans vi också! :)
 
Vi hörs! Puss

What a day

Tog mig igenom dagen tillslut, men roligt har det inte varit. Kände från start att jag nog mest bara borde ligga inne idag - absolut inte hålla på och serva människor och leeee. Men äsch, man får ha såna dagar också och allt gick bra på jobbet även om det var riktigt mycket folk. Man kunde ju önska att det skulle vara stålande sol hela tiden så skulle både ledigheten och arbetet bli lugnare ;) Fast det är ju bra att man har mycket att göra också, absolut hellre det än för lite gäster!
 
Humlan har varit lite krasslig idag. Hon startade som vanligt när jag åkte hemifrån, men sen när jag hade varit och tankat fick hon inte igång alls vad jag än gjorde. Fick lämna henne där för var ju påväg till jobbet, och nu när jag kom tillbaka startade hon direkt. Dock gick jag in i butilken här på campingen och när jag kom ut var det lika igen.
Problemet verkar alltså vara att hon inte vill starta flera gånger på kort tid, någon som vet vad det är kan bero på?? Tändstift eller något? Ska gulla lite med henne när jag blivit ledigt, batteriet behöver också laddas för varken elstart eller lampor har fungerat på ett tag nu.
Ibland tar jag verkligen tag i saker direkt och är jäkligt effektiv men senaste tiden har jag bara varit seg. På fredag när jag blir ledig ka jag först sova ut och sen få lite ordning här! Mår inte bra av att känna att det är massa småsaker måste göra heller.
 
Nu blir det film och en macka för mig. Fortfarande ensam hemma så tar en tidig kväll. Puss!

Solsken

Tänk att jag faktiskt hade tur med vädret för en gångs skull!  Gick jättebra på jobbet (lagom med folk) och slutade vid två. Solen sken så har slappat hela eftermiddagen med en bok och imorgon börjar jag tolv så får sovmorgon :) Guld värt, känns lite som att man fick en ledig dag och det är helt klart välbehövligt. Jobbar tolv till stängning imorgon och onsdag, sen morgon/förmiddag på torsdag och efter det är jag ledigt i TVÅ dagar. Familjen kommer lördag, jag kommer söndag och sen är jag ledig i ytterligare tre dagar undertiden som de är här - hur bra?!
 
Har som sagt bara tagit det lugnt nu under eftermiddagen, tänkte ringa och se om jag fick lite sällskap för ett glas vin eller två men blev så jäkla trött så nu har jag hyrt en film över nätet istället och ska lägga mig tidigt, sova så många timmar det bara går inatt. Anton har dragit hem till sin familj är så ensam till onsdag eftermiddag, men tänker att jag ändå jobbar hela dagarna båda imorgon och onsdag så kan käka middag på jobbet och sen ta en tidig kväll så gissar jag att tiden går fort.
 
Ska se om inte filmen buffrat tillräckligt nu, streamar från film2home.se och även om jag tycker att det är en jävligt bra tjänst så fungerar den inte klockrent med internat här så får pausa lite emellanåt. Blir kanske lite tv3 play sen också - vem fan behöver tv liksom... :P
Nu kurar jag ner mig i soffan igen, men saknar min älskling :( <3 Puss på honom och alla er andra :)

Kissekatt

Vad skönt det är när datorn gör som man vill. Tänkte visa lite bilder på de ursöta kattungarna jag fick mysa med här om dagen när vi var iväg på lite kortspel, men efter en bild vägrar den att ladda upp mer? Suck. Här är de iaf, satt och kliade den ena, då kommer andra katten (mycket trött) och lägger sig över mig arm och slocknar ^^
 
Nu är jag i alla fall hemma från jobb och snart slutar Anton också, då blir det middag, film och så en tidig kväll för båda ska upp vid sex imorgon. Sen drar han iväg för att hälsa på familjen så blir ensam ett par dagar -  trist egentligen eftersom jag själv saknar både familj och vänner riktigt jäkla mycket nu :( Så ser inte fram emot att bli helt själv. Men på gott och ont fortsätter ju min tio dagar långa arbetsvecka så har ju inte så mycket fritid att fördriva heller direkt.. Längtar galet till helgen, efter det har jag ett rullande schema som gör att jag är ledig minst två dagar i rad varje vecka så då kanske jag kan börja göra saker och uppleva Grebbestad! Såg i kalendern att det blir ungefär en månad mellan gångerna som jag varit ledig två dagar i rad - inte okej när man är förkyld och dessutom ska hinna turista :P Haha men nu snart så! :D
 
Nej nu blir det lägga sig och läsa och vänta på hjärtat :) Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pokerface

Blev pokerkväll igår! Innan vi får hade jag en jättedålig kväll, men när vi väl var där blev allt super :) Så jäkla skönt att bara sitta och umgås, spela kort, dricka vin och bara ha det lugnt och skönt. Att jag sen hade bytt pass så jag fick sovmorgon idag (började 12) var GULD värt, även om vi la oss sent så jag inte har sovit supermycket är det ändå mer än innan och nu mår jag verkligen hundra gånger bättre :)
 
För att spara in taxi så sov vi över och sen fick jag skjuts till jobbet idag. Vilket betydde att jag inte hade någon moped när jag väl skulle hem. Sliten efter en galet stressig dag och fullpackad med mat, även om jag visste att jag skulle gå så köpte jag ändå massor till middagen och tungt blev det.
Men vet ni vad som händer? Just när jag går där och håller på att självdö av trötthet, näringsbrist och värk i hela kroppen så stannar ta mig fan en bil och erbjuder skjuts, hur ofta händer det? Han var dessutom påväg åt andra hållet och det var ju inte som att jag gick och försökte få lift direkt. Oh well, släppte allt det där med att det inte vore så smart att hoppa in med en främmande ung man och tog tacksamt emot hjälpen istället så nu är jag hemma :)
 
Förresten ger jag nu mig själv en mental käftsmäll och ett seriöst löfte om att bli bättre med maten framöver. Senast jag åt något "riktigt" var en sallad i förrgår, och överdrivet mycket blev det nog inte innan det heller. Får fan bli bättre på att anpassa mina mattider efter jobbet så jag hinner med i alla fall två vettiga mål om dagen. Punkt slut.
Kan tillägga att det absolut inte har något att göra med att jag försöker svälta mig eller gå ner i vikt, utan bara en jäkla massa slarv som ett resultat av jobb och för lite ork eftersom jag varit sjuk. Om något tror jag att jag går upp i vikt av att äta såhär, igår var jag sjukt svullen om magen - såg gravid ut.
Så nu blir det massa mat åt mig framöver, nom! :D Inledde med att köpa med mig lite sallad med kyckling och pasta och jag just satte i mig som mellis, snart ska jag dra igång med en hel massa nasi goreng som vi ska äta till middag när Anton slutat jobbet.
 
Nu blir det duschen! Puss!

Dagens livräddare:

 
Den satt där den skulle, från vrak till människa på 3 minuter!
Koffein, socker och så lite vätska, anar sommarens beroende för jäkligt gott var det också :)
God kaffesmak (vad annars att vänta av starbucks?) och så lite choklad också, nom nom nom.
Nu blir det att dra på lite kläder för ska tydligen på pokerkväll.
Passerar centrum på vägen, undrar om det inte går att hitta någon vettig mat att den med i den här jäkla lilla byn?? Har varit sugen på kina- eller thaimat i evigheter men det finns tydligen inte alls, och pizza gillar jag inte. Gårdagens lunchsallad har slutat mätta och nu vill jag ÄTA. Men vill inte äta någon jäkla macka (igen...) utan mat, riktig mat.
 
Äh, over and out.
Puss puss puss!
 

Fredgasmys

Hej!
 
Så, vad har hänt sen sist? Jo just det, var ut en sväng i förrgår. Hade det riktigt trevligt, fast höll på att inte komma in :P Ska just betala inträde när de frågar "Har ni förbokat eller har ni e-biljett?" Öh, inget av det? Var tydligen helt fullbokat så fick vända i dörren, men efter ett kort telefonsamtal till kompisen i bandet så blev vi inropade :) Sen blev det en nice kväll med musik och trevlig sällskap, hem senare än planerat men tog det lugnt med alkoholen så orkade upp till jobb igår iaf!
 
Igår sken solen = lite folk på cafét, dessutom slutade jag klockan tre så hann sola lite också. Dock jäkligt trött efter att ha gått upp tidigt å halv tio däckade jag ^^
Idag är det däremot dåligt väder = massa folk på cafét. Blev stressigt som fan och två timmars övertid. Synd att jag var så jäkla trött från start bara, vissa dagar är det helt okej att gå upp klockan sex men imorse var jag så jäkla trött. Sen tio timmars mycket hektiskt jobb på det och så hann man ju inte riktigt äta och dricka som man borde. Så nu har jag placerat min slitna kropp i sängen med drickyoghurt och iskaffe :) Ska vila lite och sen blir det en dusch, så får man se vad som händer sen. Var snack på lite lugnt kortspel och ta nått glas med några kompisar och det skulle ju inte sitta fel, men om Anton drar ut och festar halva natten satsar jag nog på att sitta själv i vagnen istället.
Fick byta arbetspass med E så börjar 12 istället för 9. Guld värt! :)

Så, nu har vi fått en trött, förvirrad och antagligen mycket felstavad utdate! Nu blir det nog att läsa och sova middag för mig!
Puss!

Musik och vin

Trött efter jobb och ska upp klockan sex imorgon bitti men tror på en bra kväll ändå. Solen har tittat fram igen (varit fint hela dagen och sen precis när jag slutade jobbet drog det in åskmoln, fy vad bitter jag blev! haha :P ) och vi ska nog ta cyklarna in till grebbestad för att lyssna när några vänner/bekanta har en spelning, de är förband till något större så de spelar tidigt = jag kan vara med. Innan det var nog snack om att det kanske skulle vara någon ståupkomiker där så ska nog snart pallra oss iväg. Tänk, kanske det första lyckade kvällen sedan flytten som väntar? Än så länge har det mest varit regn, kallt och bråk varje gång jag försöka mig på något mer avancerat än filmkväll :P
 
Hoppas ni också får en fin kväll, puss!

Njuta av livet

Igår var jag ledig så hade som sagt städdag och fick all tvätt gjord - vilket var en del. Tur nog är tvättstugen här jättebra; lagom långa program, två maskiner och två torktumlare så gick grymt smidigt ändå.
Mellan tvättarna for vi in till grebbestad för att köpa middag och så var jag på jakt efter ett par t-shirts till jobbet. Vi har ju arbetströjor men de flesta är stora och inte så bekväma så de flesta har egna tröjor på sig, dock äger jag mer linnen än t-shirts och det känns kanske inte lika lämpligt som arbetskläder så tänkte köpa lite nytt. Gick sådär, de finns en ganska stor klädaffär här men ALLT hade ju massa grejs på sig så något basplagg gick inte att hitta. Däremot har jag talat med mammi och de kan nog tänka sig att ta en tur till ett köpcenter en bit bort när de kommer hit och hälsar på så då jäklar blir det shopping - har hunnit få in första lönen då också! :D Har inte vetat exakt vad jag tjänar tidigare med idag fick jag koll på läget och det var betydligt mer än vad jag trodde - glad tjej! Grymt att få en bra inkomst så man både kan unna sig och dessutom spara eftersom jag inte vet vad jag ska göra till hösten :)
 
Iaf, klädshopping gick kasst men god middag gick bättre. På fiskaffären hade de varmrökt makrill som bara kostade 30:- /filé så för en liten peng fick vi riktigt jäkla lyxmiddag med fisk, färskpotatis och creme fraiche-röra. Så jääääkla gott.
 
 
Och så världens bästa efterrätt: Att äta Ben & Jerry´s direkt ur förpackningen, delat med den man älskar. Vet ni vad det bästa är (leksaker från br....)? Halva är kvar till idag. Moha!
 
Nej nu ska jag pussa lite på min älskling och titta på film. Upp vid sju imorgon så myskväll känns helt rätt.
 
Puss på er gullungar!
 
 

Städning: Check!

Ett problem med att bo på liten yta är att det väldigt fort blir att se stökigt ut, räcker med några saker på fel plats så ser hela stället ut som ett bombnedslag. Nu har jag varit krasslig i en vecka ungefär, det har varit lite mer jobb och vädret har varit helt jävla ostimulerande = det har blivit mer än ett par saker på fel plats så att säga.
Nu till det positiva med att bo på liten yta, nämligen att det är väldans smidigt att få det rent och snyggt igen. Trots att jag är lite sliten offrade jag en timme ungefär och då hann jag med att få det riktigt fint i hela vagenen och förtältet, plus städa kylen, torka alla ytor och grovrengöra badrummet. Fräscht!
Vad som är mindre fräscht nu är jag, men ska slänga mig i duschen så fort jag lassat i ett par maskiner nu snart när vi har tvättid :)
 
Förresten, gissa vad som damp ner i postlådan idag? (Nu ljög jag, gissa vad som fanns att hämta i receptionen på campingen idag)
 
 
Den här ursnygga klänningen i spets - dock är min inte kritvit utan drar lite mer åt beige. Såg den på chicy.se (och det är också därifrån jag har lånat bilden) och blev störtkär, något lycklig jag blev när jag sen hittade den som "köp nu" på tradera för drygt en hundring mindre än på chicy. Fick den som sagt idag och den är skitsnygg, alla tags var kvar också så riktigt nöjd med att jag inte köpte den direkt från hemsidan. Gillar stylingen på bilden, men kommer nog också bli med brunt flätat bälte eller kanske skinnvästen - nu är det bara sommarvärmen som saknas, annars lär jag ska få matca min fina klänning med mjukisbyxor och täckjacka istället.
 
Nej, dags att dra och tvätta kläder samt mig själv. Puss puss!

Design

Håller på och byter design lite - sommrigt och turkost.
Ska fixa vidare, men vad tycker du? Fungerar den på din dator?
 
I menyn här uppe till höger finns en länk till den duktiga tjejen som gjort designen!

Söndag

Efter att ha ägnat onsdag och torsdag till att jobba med förkylning så var jag galet sliten så var helt underbart att vara ledig. Sov lääänge och dagen ägnades åt att titta på serier för att sen ta en tidig kväll, så igår när jag vaknade var jag utvilad för första gången på en vecka :) Blev lite utgång efter jobbet igår, förfest på campingen och sen vidare till ett par krogar, men skulle upp på jobb idag så drog hem strax innan två. Nu är arbetsdagen avklarad och har en ledig dag imorgon, lär mest ska bli att chilla då med för sen är det tio dagars jobb på raken innan man blir ledig igen :/ Kommer kännas! Sen går iaf sommarschemat in så man är ledig två dagar i rad och var tredje vecka är jag till och med ledig fradag och lördag - göttans!
 
Nu ska jag återgå till att se på the big bang theory, Anton är iväg och köper popcorn :)
 
 
Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!