Och såhär blev det

Två månader senare, fortfarande arbetslös, fortfarande bostadslös - kanske inte längre fullt enligt planer men jag flyter med och tror att allt löser sig ändå!
Kan väl säga att det absolut mesta har ändrats under sommaren - blev en period när det mesta var väldigt jobbigt, rörigt, omtumlande och jag hade ingen koll på mig själv riktigt längre. Men gav det lite tid, slutade tänka, gjorde en vild chansning och det är jag otroligt lycklig över. Allt kan inte bli som man tänk, och jag är väldigt nöjd med mig själv att jag inte klamrade mig fast i det tryggaste och lättaste.
 
Efter ett underbart slut på sommaren så har jag nyss haft en liten dipp igen - vet ju sedan länge att jag är en katastrofal kombination av att kräva kontroll och älska spontanitet. Visade sig att det inte var så jäkla lätt att hitta ett nytt boende i Örebro (hade ju en lägenhet, men hyran där var för hög för att plötsligt bo själv).. Skulle kunna bo lite hos syster och sen flytta runt bland lite "akutboenden" eller använda bostadsgarantin, men ärligt talat: Jag börjar bli för gammal. Haha, det känns i alla fall så. Dela lägenhet eller leva ur en väska har väl aldrig varit något problem förut men nu när det började visa sig att det nog skulle bli så i höst så blev jag så jäkla trött. Vill ha ett hemma.
Såå.. Nu har jag ändrat alla planer igen, Örebro får vänta. Jag har tillräckligt bra poäng för att veta att jag kommer komma in på utbildningen igen till våren, och vid det laget borde mina bostadspoäng räcka till en egen liten lägenhet. Har därför några månader att fördriva och kan ju inte finnas något bättre sätt att få tiden att gå än tillsammans med den underbaraste jag mött. (Jag ska inte gå in på detaljer, det blir bara tjatigt. Men jag är så äckligt kär. Typ upp över öronen och hela köret, typ att jag sitter och fånler för mig själv bara av att tänka på honom nu. Yes, jag har kärat ner mig, värre än någonsin, riktigt ordentligt. Älskar det. Så, jag ska sluta nu.)
Var var vi.. Jo, så jag ska visst flytta till kungälv nu, jag bestämde mig.. Idag?  Är ju som sagt arbetslös också så nu söker jag kurser på distans för att få in någon krona i studiebidrag och ha något att göra. Letar såklart jobb också, men får se vad jag kan hitta när det bara är några månader det handlar om. Annars gäller det att leva på luft och kärlek;) Duktiga jag har ju jobbat och sparat förut (och uppenbarligen betalat på tok för mycket i skatt så tack tack sa jag till återbäringen!) så jag ska nog få det att gå ihop, fattigare har jag varit både en och två gånger förut så jag löser det alltid.
 
Det var mitt livs novell! Men nu vet ni lite vad som händer och sker om ni kikar in för att se om jag lever :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Alva

Bloggdesignen. XC
Hej!
Jag skulle ladda ned denna bloggdesign från stället man kulle det, (du vet säkert vilket jag menar) men det funkar inte, det såg ut att funka för dig, så jag inrar lite hur du gjorde? :)

2016-03-13 | 13:28:20
http://starstabletellan.blogg.se
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!