Sjukling

Ja idag har jag ju tid att skriva här iaf... Jävla skit, verkar som jag dragit på mig magsjuka - äckligt! :( Eller ja, vadå verkar som. Eftersom jag och Anton åt samma mat igår och han mår prima så vet jag väl inte vad annars det skulle vara.
Kände att på jobbet ska jag inte vara i alla fall så ligger nerbäddad i sägen, Anton slutar tidigt tack och lov så då ska jag få hem lite yoghurt att försöka mig på, dagens äventyr!
 
Och annars? Det går framåt! Lägenhet i Örebro är fixad - inte skrivit papper än men har avtal över telefon och det verkar väldigt seriöst så känner mig ganska lugn där faktiskt. Tänk vad mycket tur man har när man sänker sina krav.. Och när man har en unerbar syster som hjälper till med massa tips! <3
Det blev ingen omöblerad två i centrum - utan en möblerad etta med kokvrå utanför stan åt fel håll från universitetet :P Jaja, det är fortfarande bättre än de flesta andra ställen jag bott på och förhoppningsvis finns det till och med varmvatten där. Har inte sett några bilder än, men fått höra av den är fin så håller mina små tummar :)
 
 
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Erika Dahm

Vart blev lägenheten? Vad heter området? :)

Krya på dig!! <3

Svar: Den ligger i Mellringe - så en kvar från stan och en halvtimme från universitetet ungefär :)
Tack! <3
ikkita.blogg.se

2013-05-13 | 19:59:26
http://mittlivsomjag.webblogg.se/
Erika Dahm

Åh men det är ju ett ganska mysigt område iaf :)

2013-05-14 | 14:06:27
http://mittlivsomjag.webblogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!