Hola amigos!

Torsdag och solen fortsätter att gassa här borta i Spanien. Här har jag packat både kavaj, jacka och tröja och så visade det sig att spanien har den varmaste oktober månad i mannaminne. Över 40 grader i solen och jag kan ju knappast påstå att de få havsbrisarna som drar in är direkt kalla.
Sjukt mycket tur har vi, både med vädret och med läget på vårt hotellrum - kikat lite och vår balkong är inte bara en av de största utan absolut den med bäst läge, finns kanske ytterligare 2-3 rum som slåss om förstaplatsen. Läget på själva hotellet visade sig vara just så bra som det verkade också, jättenära till centrum och vi är _på_ strandpromenaden.

Idag kör vi riktigt slappdag, tänkte åka till Málaga på eftermiddagen men det får nog bli imorgon innan siestan istället. Så än så länge har vi promenixat, kikat i affärer, druckit drinkar i en strandbar (klockan hade slagit tolv, så det var okej) ätit lunch på balkongen (bröd, lufttorkad skinka, ost och vin) och allmänt njutit av hur jävla vackert det är här i trakten. Räcker med att gå en kort bit och svänga in på nån gata här och där så hittar man något fint att se.

Stranden har faktiskt fått stå tillbaka lite än så länge, är så jäkla varmt så har inte riktigt orkat ligga och trycka, men undrar om man inte skulla ta och gå och lägga sig där en stund nu under siestan, det är ju trots allt inte mer än hundra meter - typ inklusive trapporna inne på hotellet - tills man är på stranden. Hur fan kan det här hotellet vara så billigt??

Nej, nu får det vara nog med datortid. Solen och sangiran kallar på mig. Stora kramar till er där hemma! <3
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!