Öh, torsdag?

Oj vilken rörig dag!
Blev långpass igår på jobbet och efter det lite grillning med ett gäng som var precis lika övertrötta och flummiga som mig. Skulle upp tidigt idag så drog mig hem vid halv tio för att hinna med en varm dusch (var är de härliga, varma sommarkvällarna?) och sen en lång natts sömn.
Trodde jag. Anton må vara den bästaste men det här med att han pratar i sömnen är verkligen en kass kombo mot min lätta sömnproblem, så det var hjärndöd_tjej_89 som släpade sig upp klockan sex imorse. Hade det jättelugnt på jobbet men sen kom alla på en gång - och även om jag och den andra nya tjejen börjar få kläm på allt kändes det ändå riktigt rörigt när det inte fanns någon ordinarie på plats. Det gick bra iaf, stannade ett tag extra och försökte få lite ordning men sen märkte man ju verkligen hur slut det var.
Har sovit lite nu på eftermiddagen och bara kännt mig helt väck och fyfanvadalltsuger, men för ett par timmar sen kom jag äntligen ikapp så nu mår man fint igen :)

Har förbetett middagen så väntar bara på att <3 ska komma hem från jobbet - han började en halvtimme efter att jag slutat idag, timeing :P Får se om han skulle iväg och fixa lite sen men lite mat och pussar ska nog hinnas med.
Sen ser jag fram emot en tidigt kväll med film eller bok och så imorgon börjar jag först klockan ett. Najs!

Nu har jag fått schema också, flera dagar med lite kortare pass (6h), varvar med 8-9 h såklart och de flesta lediga dagar sitter ihop till en riktig "helg" så ser toppen ut. Midsommar vet jag däremot inte hur det blir. Jobbar på 17 på midsommarafton och börjar 10 dagen därpå - lite sugen att bara käka lite sill, ta ett glas vin och sen skippa resten men alla andra ska väl ut (inkl anton) och dessutom har vi besök då. Jobba bakis funkar väl men det där med att jag då inte vill ta mopden in och jag kommer bara hata mig själv när jag står där sliten som fan och ska hoppa upp på cykeln :P Vi får se, fest men utan så mycket alkohol är nog så det får bli, sena sommarfester lär väl ska hinnas med någon annan gång även om det vore kul att ha en riktig midsommarväst på västkusten så som det ska vara.

Nej, nu ska jag göra det sista på middagen här! Puss&Kram!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!